Reizen Zweden

al een week voorbij!?

Hej allemaal bedankt voor ahctergelaten berichtjes, het is echt een verademing als ik eindelijk tijd heb voor de computer en er staan allemaal lieve dingen van leuke mensen Wat een verschil met thuis zeg. Vanochtend was het zelfs zo dat de kinderen niet naar hun ouders gingen toen ze wakker waren maar naar mij! Godzijdank was dat niet heel vroeg, half 8 ofzo, maar als ze dat doordeweeks maar niet gaan doen met hun 6 uur haha. Moana is net zo een huidzuigster als ik, wat ik vertelde over dat kielen hier, dat heeft helemaal hetzelfde effect op haar. Gisteravond waren we na het eten op de bank gaan liggen en kielde ik r bijna in slaap tot ik besefte dat ik r dan waarschijnlijk naar boven zou moeten tillen etc dus hield ik r toch maar tijdig mee op hihi. Nu zijn Moana en ik de enige 2 die thuis zijn, de rest is naar zwemles. Moana zou eignelijk mee gaan maar ze had zogenaamd een splinter in dr voet (niemand die iets kon vinden) dus ze liep gillend en commanderend door het huis met haar halve majo.. Ik kon armand en jolanda geen groter gelijk geven om r hier te laten, al had ik iets van oneeee ik ben maar gewoon naar beneden gegaan hier naar de computer, zij gillend en al, woedend dat niemand naar haar bazige gehuil luisterd, maar na 5 minuutjes werd het stil en even later kwam ze hier om een otje dvd te zoeken. Ze vertelde me dat ze niet kon lopen en hinkte een beetje zielig maar zodra ze de kamer uit was hoorde ik r vrolijk verder stampen dus zo erg kan het niet geweest zijn. Ik weet niet wat vandaag precies de planning is, om 1 uur is er een verassing voor romeo en moana, die gaan geloof ik met jolanda naar een toneelstuk ofzo van pippi langkous. Wat armand en nemo gaan doen weet ik niet, wat ik ga doen ook niet. Slapen hoop ik oh, ik moet eten met de kindjes, tot schrijfs daaaag kus

5 Comments

 • Reply
  Michiel
  03/09/2005 at 3:32 pm

  heey saar! daar ben ik weer. Heb deze week introductie gehad maar heb net alles gelezen dus ben nu weer helemaal bij :D kun je al een beetje zweeds eigenlijk? Zei je niet dat je het in 1 week zou leren? :P ik hoop je snel weer te spreken! kusje voor jou!

 • Reply
  Rosan
  04/09/2005 at 1:59 pm

  Heey meisje,
  Hoe gaat het nu met je? Ik merk in ieder geval dat je het er wel naar je zin hebt en je ook redelijk thuisvoelt :). Hoe is het weer daar? En de taal enzo inderdaad, geen echte problemen hoop ik. Nou, je spraysetje zag er ook inderdaad errug blits uit! (Waar heb je hem gekocht :P;))..
  Ik wens je nog een prettig verblijf en tot ‘schrijfs’.. Veel liefs, x rosan

 • Reply
  Marjolein
  04/09/2005 at 2:50 pm

  Hey Meis, leuk je vanmorgen heel even te hebben gesproken op msn. Heel veel plezier meid, ik hoop dat het erg naar je zin gaat hebben. En idd, alleen maar naar het zh te moeten voor controle.
  xxx Mar

  Rosan, volgens mij kan je dat sprayapparaat kopen bij Romedic, ik zag zoiets als het sprayapparaat van Saar bij hen op de site staan http://www.romedic.nl :)

 • Reply
  John
  04/09/2005 at 8:53 pm

  “Al een week voorbij?” zeg je. Ik hoop dat je over een jaar zult zeggen: “Al een jaar voorbij?” Hoe leuker hoe sneller en ik hoop voor jou dat komend jaar dan ook heel snel voorbij zal zijn. Heel veel plezier. Ik begin morgen weer met werken. Zes weken vakantie zitten er nu toch echt op. Nogmaals geniet ervan de groetjes.

 • Reply
  Lisa
  04/09/2005 at 9:14 pm

  Haai saar, zojuist had ik ook al een hele tekst geschreven maar die heeft hij blijkbaar niet geplaatst (raar, er is geen emoticon voor boos), maar goed ik had er oin geschreven dat ik het fijn vond dat jij het fijn vind en dat ik het ook niet anders had verwacht :D. En of ik cd’s mag lenen, als ik ze vervolgens wel weer terug leg ;).
  En dat ik heel veel van je hou enzo :D.
  EN dat je mn web-log moet lezen :D :D!!
  Kusje van je zusje
  whahah :P

 • Leave a Reply