Cystic Fibrosis

Betere ziekenhuis dag – Snapchat filmpje to prove it

Ziekenhuis opname CF

Allereerst: dankjulliewel voor zoveel lieve woorden naar aanleiding van mijn vorige post! Allertweest (…): vandaag heb ik de embolisatie gehad en daardoor is vandaag een ander soort dag dan waar ik het over wil hebben maar alles is goed gegaan en daarover later meer. Allerdriest (ja echt): sinds eergisteren voel ik me weer een stuk beter. En daar gaat dit blogstukje over.

Hoe merk ik dat ik me beter voel?

 • Ademen gaat weer wat makkelijker
 • Eetlust komt heeeel langzaam terug
 • Mijn lichaam viert een opluchtings-feestje
 • Verveling finally arrived
 • Ik vind het weer gezellig als de verpleging binnenloopt ipv ongemakkelijk
 • Alles is leuk
 • Ik praat weer met de buitenwereld
 • Ik wil steeds uit mijn kamertje
 • Dingen beginnen me weer te irriteren ipv dat ik alles wel goed vind
 • Ik snapchat er op los

Snapchat

Hebben jullie Snapchat? Ik weet dat het een beetje een app van de latere generatie is, maar om zogenaamd jong te blijven, èn omdat het super leuk is (als je dat soort dingen leuk vindt), ben ik er ook aan begonnen. En probeer ik er mijn hele vriendenkring ook aan te krijgen, want dat maakt het nòg leuker.

De eerste dag dat ik me opeens beter begon te voelen maakte ik een zogenaamd Verhaal, en dat heb ik op mijn Mac gegooid, waardoor ik het nu hier kan plaatsen.
Kijk, zo was (de tweede helft van) die dag:

De kwaliteit is niet opperbest, en ik weet het; het is horizontaal gefilmd dus excuses, maar zo werkt het nou eenmaal op die app. Als jij er nou ook mee bezig bent en meer van dit soort spul wilt zien, dan moet je me daar even toevoegen! Je kan me vinden via de naam hoestavonturier. Mind you; je zal daar geen achtergrond muziekjes horen en titels zien zoals bij bovenstaand filmpje, maar juist wèl extra grappige dingetjes zoals emoticons die ik over het hele scherm plak, tekst die ik erbij kan plaatsen, en filters die alles in het leven beter maken (dat is een leugen want mijn telefoon is al maanden te vol voor de update die daarvoor zorgt, maar op een dag gebeurt het)!

Ik wilde vooral gewoon even laten weten dat het ondertussen dus wat beter gaat dan toen ik hier aankwam :) Ik hoop dat jullie ook allemaal een mighty good week hebben!

1 Comment

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  10/06/2016 at 8:25 pm

  Super naar dat je zo ziek bent thuisgekomen uit Wenen. Wel erg fijn dat het langzaamaan wat beter met je gaat. :)

 • Leave a Reply