Uncategorized

cadeautje! amc!

mjah… ik was ziekig he…. toch maar huisarts gebeld, toch maar langs amc. en guess whaT?! ik mocht meteen blijven!! heerlijk gastvrij toch?! Nee okee serieus.. Ze ontdekten dat ik een longonsteking heb, en linksboven was er nog iets mis met mn long, en heel snel werd er een infuus geprikt, wat er nu gelukkig in 3 keer al goed inzat. Ik was heeeel blij dat Bowe en Lilian bij me waren zij hebben me echt super gesteund, zijn zelfs nog heen en weer naar mijn huis geweest om spullen op te halen, die hier te brengen en om half 10 pas weer terug naar huis!! Bowe heeft die nacht in mijn huis geslapen zodat ie de volgende dag niet uit lelystad hoefde te komen en hij heeft me laten weten dat ie tot half 4 snachts mijn kamer opruimde hahaha dankjewel wat een tering werk En het was ook erg fijn dat Channa ons kon brengen de eerste keer zodat ik niet met de metro hoefde. Nou heb ik dus weer een kamer, lig er alleen – tot nu toe, dr is net een bed naast mijne geplaatst maar volgens mij gaan ze dat niet gebruiken want het is zo rustig op de afdeling nu dat er genoeg andere kamers zijn.
Na een echo hebben ze gemerkt waardoor ik zo een pijn aan mn linkerzij tot mn linkerschouder heb: mijn milt is 14 cm groot in plaats van 7 cm en heeft een infarct gehad maar niet zo erg en dat moet vanzelf ook weer beter worden en normale grootte. Of in ieder geval iets kleiner. Maar daarvoor en voor mn lever heb ik nou wel standaard een nieuw medicijn erbij gekregen. De koorts is vanochtend weg gegaan dus dat is wel fijn, en (!) ze hebben het voor elkaar gekregen dat ik woensdag mn hele hypermoderne nieuwe vernelaar thuiskrijg!!! Geweldig das dan ongeveer 8 keer sneller gegaan dan via de poli want die weten zelf nog niet eens waar ze zijn met dat project geloof ik maarja daar is dan ook iedereen op vakantie. De dokters streven hier ernaar dat ze het voor elkaar krijgen dat ik gewoon lekker naar zweden kan, dus ik heb honderduizend onderzoeken per dag, zodat ze alles kunnen vinden wat mis is om zo maar te zeggen ik moet heir nog tot dinsdag blijven!!! en dan nog iets meer dan 2 weken thuis infuus!!! SUCKS!! Mja ik krijg nu dezelfde antibiotica als vorige keer, fortum, geen tobra drbij gelukkig want daardoor werd dat gehoord dus kloterig, en dit allemaal zou moeten helpen! we will see kuzz Saar

No Comments

Leave a Reply