Inspiratie

De leukste filmpjes van YouTube

De leukste YouTube filmpjes

Dat je moeder je zusje intellectueel geaccepteerde filmpjes over Slimme Universiteiten stuurt, en jouzelf iets over ‘The queen of shitty robots’. Wat zegt zoiets, vroeg ik me heel even af. Maar dat vraagstuk verdween als sneeuw voor de zon nadat ik het filmpje begon te kijken en hardop moest lachen. En bij het volgende filmpje van datzelfde meisje ook. En bij het filmpje daarna nog harder. Dus, thanks mam.

Ik kan wel wat leuke youtube tips gebruiken namelijk. Zo vitaal en braaf als mijn lichaam in mijn laatste plog nog was, zo vol van het overtuigende griepsnot zit het nu. Ik werk dus nòg meer aan de band tussen de bank, het dekbed en mij, en kijk een groot deel van de dag met een duf hoofd naar Netflix of Youtube. Sommige van die filmpjes zijn zoals je snapt te waardevol om niet te delen. Dus ik hou je niet langer op met mijn gebrabbel: hier zijn (een paar van) de leukste filmpjes van YouTube!

Te beginnen met bovengenoemd filmpje, Meet the queen of sh*tty robots.

En dan ook meteen deze, en vooral vanaf 3 minuut 37.

Dan hieronder een random uitgekozen filmpje van dit leuke stel: Simon en Martina! Niet helemaal random eigenlijk want volgens mij is dit ook het eerste filmpje wat ik van ze zag. Ze zijn een Canadees, heel olijk, avontuurlijk, vriendelijk en goed bij elkaar passend stel en wonen nu net in Japan nadat ze Korea achter hun lieten. Hun filmpjes zijn informatief maar vooral ook heel grappig. Zoals hun serie Eat Your Sushi ook laat zien, maar die kon ik niet op mijn blog zetten omdat ik niet wilde laten zien dat ik youtube filmpjes van langer dan een half uur bekijk.

Als laatste heb ik hier een filmpje wat gaat over iets wat dichter bij ons Nederlanders staat. Deze twee mensen geven tips over hoe je je het beste kan gedragen op de fiets als een echte Amsterdammer. Hilarisch! En doodserieus natuurlijk. Vooral vanaf 0 minuut 53.

Ik hoop dat je ze leuk vond en dat je net zo hard kon lachen als ik om de grapjes die erin te vinden waren! Zeker als je voor wat voor reden dan ook door hechte tijden met je bank of bed heengaat. Heb je nog meer YouTube tips en are you not ashamed of it? Laat het me weten ;)

3 Comments

 • Reply
  Djun
  04/03/2016 at 11:30 pm

  Hahahaha ik zit hier hardop te lachen om het ‘How to Cycle Like the Dutch’- filmpje!
  Te mooi!

  Zoals het filmpje over de history of Japan… Waaa ik ging stuk!
  Trouwens nog vette thanks voor je mention in die blog: ik lees je altijd en vind het een eer dat je me hebt genoemd!

  Liefs!

  Djuna

 • Reply
  Sarah
  05/03/2016 at 9:49 am

  Hahaha Djuun ik ben blij dat ‘ie goed viel bij je! En aw, ik vind het juist een eer dat jij mijn blog trouw leest :)
  Veel liefs! xoxo

 • Reply
  Ester
  12/03/2016 at 8:23 pm

  Hahah nice – wat een talent heb jij om pareltjes te vinden op Youtube :-)

 • Leave a Reply