Uncategorized

Even snel

Want ik denk niet dat ik de komende dagen veel ga schrijven. Shane is vol ongeduld aan het hopen dat ik begin met mn spullen bij elkaar te rapen want we gaan nu (nouja na mn logje dus) weg naar Philip Island. Ongeveer 1,5 uur van Melbourne rijden. Jamie die vriend van Shane heeft een vriend die daar een vakantie huis heeft en daar mogen wij in met blijkbaar nog veel meer mensen die ik allemaal niet ken. Jamie’s vriendin is trouwens van Noorwegen en is er sinds een week ook, dus er zal tenminste 1 ander meisje zijn (de laatste weken zien we bijna elke dag vrienden van Shane en in tegenstelling tot mijzelf heeft hij allemaal vrienden van zijn eigen geslacht dus ik ben vreselijk omringt met mannen haha maar het is allemaal leuk, allemaal aardig, allemaal gestoord dus cool). Met kerstavond zijn we uit eten geweest met Jamies gezin plus vriendin plus nog 2 mensen en hebben we in ons busje in de tuin van zn broer geslapen zodat we er de volgende ochtend bij konden zijn als de kinderen hun cadeautjes uitpakten. Daarna naar huis gegaan, en laat in de middag kwam er meer familie en vrienden over voor eten en (veel) cadeautjes en gezelligheid.
Cimg3510
Was een late avond geworden en die nacht weer in ons busje geslapen zodat iedereen anders binnen in ons bed en de bank etc. kon slapen. Serieus, dit busje is het beste idee ooit :p De volgende dag super lui geweest tot we savonds werden opgebeld door weer een stel (voor mij) nieuwe vrienden van Shane die in het dorpje hiernaast wonen, de andere kant op dan het dorpje waar we meestal heen gaan. Dus daarheen, erg gezellig en toen de kroeg dicht ging hebben we ons eerste campervan-feestje gehad;
Cimg3513
we hadden ons koelkastje aanstaan met 4 biertjes er in dus precies genoeg voor ieder 1, muziek aan haha. We hadden de van gewoon ergens op straat geparkeerd en de volgende ochtend toen ik wakker werd was mn eerste gedachte – cant believe dat er geen politie is gekomen vanwege geluidsoverlast ofzo, en ook al onze raampjes stonden open en de gordijnen waaiden naar buiten en alles :p Maargoed. Snel een tank station gezocht voor wc’s want we stonden op knappen, dat is wel een nadeel van niet in een huis slapen, en terug naar Mathoura.

Gister allemaal boodschapjes gedaan voor het busje. We hebben nou een kookdinges met 2 pitjes die op gas werken. We hebben geen gas geinstalleerd in het busje, dat scheelde een hoop gedoe met certificaten die je nodig hebt om te registreren dus we koken gewoon buiten. Zal ook schelen met de stank van eten die binnen blijft hangen. En verf want we gaan de kastjes mooi maken. Het plafond is al een stuk schoner. We moeten alleen nog wat bedenken als in van die gaasraampjes voor als we de ramen open hebben, want er zijn veeeeel insecten, muggen hier. Ik heb een erg overdreven reactie op muggebulten hier, die zwellen op tot 7 cm lang en 2 cm dik dus dat is niet heel praktisch om de hele reis lang last van te hebben. Binnenkort langs een apotheek om te vragen of dat normaal is en of ze er wat tegen hebben. Over beesten gesproken, gister werden shane en ik wakker toen het net licht werd door een hoestbui van mij, en boven de deur zat een grote spin!! Hij heeft helemaal niet bewogen en na een tijdje zijn we weer in slaap gevallen, Shane was er natuurlijk ook niet bang voor en ik dan natuurlijk wel (ik ben al bang voor Nederlandse spinnentjes..) later hebben we hem verplaatst en gevangen en naar buiten gebracht nadat we hadden opgezocht op internet of ie gevaarlijk was of niet. Bleek een enorme goodguy spin te zijn die het gewoon fijn vond om in huizen op een muur te zitten en niets te doen, maar waarom zijn ze zo groot dan??
Cimg3535
Beetje slechte foto want dit was na het verplaatsen toen ie op de spiegel zat, maar hopelijk krijg je een idee van wat voor huisdieren we hier hebben. Ze hebben hier trouwens ook een wc buiten in de tuin ergens, en toen ik daar een keer op zat zag ik boven op de deur poten bewegen en een stukje spinnenlijf en ik was nog aan het plassen dus kon niet weg maar ik schrok me dood. De spin kwam niet aan mijn kant van de deur maar die poten bleven daar maar bewegen en echt huge! Maar goed ook dat overleeft.
Het hondje van shane’s ouders is trouwens verliefd op me. Iedereen zegt dat ik daar lucky mee ben maar hij is heel druk en klein en blafferig en springerig en ook echt wel heel lief, maar zoals de foto hieronder, zo kan ik 10 minuten zitten en hij blijft me super happy aan kijken haha, totaal van de wereld;
Cimg3528
Nou ik hoop dat je een heel fijne kerst hebt gehad en alvast een heeeeel gelukkig nieuwjaar! (Bedenkt me net dat wij 10 uur eerder het nieuwe jaar ingaan dan jullie in NL!) Oh en Charlotte, wou elke keer al reageren op je reactie maar vergat steeds :p st. Kilda is idd super leuk, we waren er overdag ook geweest, zo leuk! In de parken ben ik nog niet heel veel geweest, dat is helaas niet zo shane zn ding maar ik ben zeker van plan om eens een park-hang-dag in te plannen hihi. Snap dat je het mist, dat heb ik heel erg met Kreta als ik foto’s of verhalen daarover zie of hoor van iemand die daar is. Kom maar langs als je eens een maand niets hebt te doen hoor ;D !

Dikke koesj! 

6 Comments

 • Reply
  Ann
  18/12/2008 at 4:47 pm

  stoer hoor!!
  zou ik helemxe1xe1l niet willen zoiets haha

  stuck in mn tentamens, spaans morgen en die ga ik denk ik herkansen .. vooruitziende blik hihi
  wel weer beter, antibiotica heeft keurig zn werk gedaan, nu alleen 3 weken geen seks en ook al 2 weken zonder alcolhol .. gaat niet goehoed
  praat je snel bij over andy!

  ben begonnen met sparen voor ticket richting yu 2
  lov ya!

 • Reply
  lisa
  19/12/2008 at 2:50 am

  saaaar :D ziet er leuk uit!!! Ik geloof dat t nu rond twaalfen is bij jou? Ja bij mij dus 2.47 snachts en guess what I’m doing?? Ik zit aan een PO voor geschiedenis
  Ik heb een vage herinnering van vorige nacht dat ik ook rond deze tijd zo zat te werken, alleen dan aan economie PO. En vandaag op school was dr ook zoiets dat ik een Biologie PO moest inleveren ofzo (wat ik ook heb gedaan). T komt er op neer dat ik in 38 uur, 3 uur heb geslapen. En ik geniet. Want waarschijnlijk (aangezien Bert een gigantiche hekel aan me heeft) krijg ik toch een onvoldoende. Ik doe het over de filosofen door de tijd heen. En of de samenleving van collectief georixebnteerd naar individu georixebnteerd is. Het is echt heel leuk maar ik heb heb nekpijn en luister al voor de vijfde keer de cd van john mayer. WHYY BERT WHYYYY
  kus! fijne dag

 • Reply
  Marcel
  30/12/2008 at 4:14 pm

  Oew, kun je niet in die tien uur alvast laten weten of 2009 een beetje leuk is? Dan weet ik een beetje waar ik naar moet uitkijken.

  In elk geval: een fijne jaarwisseling! Groetjes,

  Marcel

 • Reply
  John
  31/12/2008 at 2:57 pm

  Als ik het goed heb is bij jou nu het nieuwe jaar dus al begonnen. Ik wens jullie dus bij deze een heel gelukkig en gezond 2009! Wij zitten hier nog ruim negen uur met het oude jaar opgescheept.
  Je hebt het daar dus prima naar je zin gelukkig, op die insecten en muggen na dan. Hopelijk heeft die apotheek iets voor je want die muggebulten lijken me niet echt fijn inderdaad.
  En dat het hondje verliefd op je is… wie zou er nu niet verliefd op je kunnen worden :-).
  Nogmaals een heel goed 2009 toegewenst!!

  Groetjes,
  John.

 • Reply
  lieswijf
  01/01/2009 at 6:47 pm

  hay sexy :D happy new year! Heb je mn smsje (van mams telefoon) nog gekregen? Hoop t wel want t was heel lief!
  Ik word altijd zo blij als ik een logje van je lees met foto’s dr bij :) En die spinnen O MIJN GOD

 • Reply
  itty
  03/01/2009 at 10:30 am

  Lieve saartje,
  ik wens jou en shane alle geluk van de wereld in 2009!
  helaas kunnen we onze nieuwjaarskaart niet ff opsturen maar hij is als volgt:
  een kaartje met daarop de tekst:
  Leven is doorgeven! met daaraan met paperclip de sticker Ik ben donorgeregistreerd EN JIJ? achterop:
  wij wensen jullie een levendig 2009
  Gerard Itty Bowe en Kaj
  dikke kus van ons allemaal

 • Leave a Reply