Uncategorized

Fame

Ik ben mijn eerste BN’er vandaag tegengekomen! Iedereen die hoorde dat ik hier woonde had als eerste reactie – Oh leuk, Dan zal je vast ook veel BN’ers gezien hebben!’ Ehm nee :| Dacht al dat ik zo blind was, maar vandaag toch echt Rick van GTST zijn auto zien parkeren (a) Bij groot toeval zag ik vandaag in het gratis-mee-neem-blaadje-van-de-dirk zijn echte naam want had geen flauw idee: Ferri Somogyi. Wat een naam hee. Maarem, coolio he?

Vandaag Peter Kalb innet blauwe theehuis in t Vondelpark (waar ik naast woon, besef het weer even ok?) ontmoet, de eigenaar van BeautyModels waar ik een paar maanden geleden was. We hebben handtekeningen gezet! Kheb geen contract maar lekker los en mag meteen bij ‘fashion’. Hoera! Het is een net beginnend bureautje maar er gebeurt altijd meer dan als ik nergens ingeschreven sta denk ik :) Kheb ook voor het eerst 2 van de foto’s gezien van de shoot van toen ik daar was. Gaaaf!

7 Comments

 • Reply
  Annalie
  06/02/2008 at 11:32 am

  haha wat een frustraties!!!

  mzz vandaag thuisgebleven van werk want vannacht weer koorts en hoofdpijn en zo dus even dagje niks vandaag ( lees bedliggen )
  HOE KOM K DAT DOOR?!

  bah stom gedoe
  hoe is het met jou verder?
  koes

 • Reply
  Bob
  06/02/2008 at 12:49 pm

  Ik kan je vertellen, het is in het echt ook een arrogante vent… Hij woont nl in Naarden, ben m wel eens tegengekomen. Kortom, ik begrijp je frustraties en ik kijk dan ook nooit naar een van zijn programma’s:)

 • Reply
  Judith
  06/02/2008 at 5:15 pm

  Poe, gelukkig, nog meer mensen die hem verschrikkelijk vonden!

 • Reply
  Bowe
  06/02/2008 at 7:02 pm

  Ik ben een Peter R de Vries fan.. misschien omdat ik het gewoon vet vind dat die kerel schijt heeft aan alles, en zich totaal niks aantrekt van alles om hem heen.. dat het een arrogante bal is, dat zie ik ook wel.. maar even een paar dingen die hem wat mij betreft een held maken:

  1: Bij Pauw en Witteman zat een oud bokser. helemaal te flippen want hij had onschuldig volgens hem in de bak gezeten.. De vries was er ook.. en iedereen had een beetje medelijden met die man.. en Peter R de Vries zegt gewoon dat als hij t goed kon herinneren zijn zaak gewoon klaar was en hij terecht schuldig was bevonden.. glashard in zn gezicht.. prachtig! Tegenwoordig is t zo dat men altijd over elkaar loop te roddelen maar als ze aan 1 tafel zitten doen ze lief.. Peter heeft schijt, hij zegt waar t op staat :D

  2: Simpelweg weigeren voor Amerikaanse shows omdat hij geen zin heeft om tegemoet te komen aan alle debiele amerikaanse showbizz eisen.. kom maar lekker naar NL zegt Peter ik ben te oud voor die onzin! Hulde!

  3: Roepen dat je de zaak rond hebt en t vervolgens ook nog waarmaken… dat ze Joran niet kunnen veroordelen is meer justitiele onzin, want t verhaal is echt wel duidelijk als je t hebt gezien..

  Wat je ook van m mag vinden, dankzij hem is die moeder nu wel enorm geholpen en kan die Joran hopelijk nog veroordeeld worden..

 • Reply
  Saar
  07/02/2008 at 12:15 am

  1. ‘hij zegt waar t op staat ‘ – En daar is een beetje te trots op. Ik vind het f en toe lijken alsog hij dat zo lekker doet omdat hij dan weer 100 extra nhangers heeft

  2. True

  3. Daarom vond ik het zo geweldig om Pauw&Witteman te zien, die advocaat. Die kon met allerlei argumenten aangeven dat Joran dan zo wel die ‘verklaring’ had afgelegd, maar bijvoorbeeld 1 van de dingen die het lastig maakten; een auto is een prive plek en daar mogen mensen niet stiekem gefilmd worden en al helemaal niet dat het daarna uitgezonden wordt daarna. Het materiaal mag daarom niet gebruikt worden officieel en als iemand echt kloterig wil doen kan hij Peterrrrr aanklagen, de maximale straf voor dit is 6 maanden :p Niet dat dit ooit zou gebeuren maar justitieel gezien kan het.

  Zooooveel zaken zijn overduidelijk waar of onwaar, maar omdat er te weinig bewijsstukken zijn kunnen overduidelijke moordenaars hun leven lang vrij rond blijven lopen. Heb het idee dat dit dan weer zo een nutteloos ‘bewijsstuk’ is.
  Maar dan zijn mijn gedachtetjes, kheb ook alleen maar geluisterd naar de tegens en voors hehe moet eerst maar zelf rechten gaan studeren voordat ik in discussie ga over dit soort dingen (a)

 • Reply
  Bowe
  07/02/2008 at 1:19 am

  Het gaat er ook niet om dat hij wel of niet vervolgd kan worden.. het gaat erom dat die jongen geen moment wakker heeft gelegen van het hele gebeuren, dat hij er geld mee wou verdienen, dat hij niet eens de moeite heeft genomen om te kijken of ze wel echt dood was.. En niemand die kon hem ook maar iets maken, maar Peter R de Vries heeft er nu wel voor gezorgd, dat ondanks dat hij misschien niet veroordeeld kan worden (Waar Peter R de Vries niks aan kan doen, dat zij die zelfs in de uitzending.. dat het nog maar de vraag is of hij veroordeeld kan worden of niet) hij heeft wel aan de hele wereld laten zien dat Joran weldegelijk schuldig is, en dat verdient zeer veel respect.. Kijk de uitzending maar eens terug (als dat kan) en dan zie je waarom Peter de Vries misschien als persoon inderdaad een arrogante bal is, maar zeker niet voor de eerste keer dingen oplost waar de hele wereld zich op stuk bijt.. En als je dan in Nederland daar trots op bent, ben je een arrogante vent en dan hoor je meteen weer allemaal mensen roepen dat het vrij weinig voorstelt wat ie doet.. sure.. ik noem dat jaloezie :)

  Maar goed, ik hoop dat ze hem kunnen pakken, zoniet dan heeft ie misschien wel een veel groter probleem met de halve wereld die m in elkaar wel slaan :D

  Ps: Slaap lekker

 • Reply
  Anonymous
  06/04/2008 at 1:52 pm

  en nou begin de bedrijfen er ook al mee stiekem gefilmd op de mea zelhem

 • Leave a Reply