Uncategorized

Gemis en gezellig

Eindelijk weer een logje. Record tijd stilte sinds een tijdje.

Ten eerste over hetgene wat alleen nog maar in mijn hoofd lijkt te zitten (samen met slijm dan, nog steeds, of alweer) dat is Shane. Hij vaart nu van de Malediven naar ZuidFrankrijk en dat betekend dat ie 3 weken vrijwel helemaal geen mobiel of internet bereik heeft. Nou klinkt het misschien belachelijk voor de mensen die niet in deze relatie geloven of ook voor de mensen die denken dat het allemaal wel goed zal zitten tussen ons maar je door de telefoon en over msn nou eenmaal niet goede intieme elkaar-dichter-naar-elkaar-toe-brengende gesprekken kan hebben.. maar sinds de avond dat ze zijn vertrokken heb ik
– het ijskoud (ja nog kouder dan anders)
– nachtmerries die ik niet meer weet maar wel doorheb door totaal angstig wakker worden een paar keer midden in de nacht
– het laatste gedeelte concentratie wát ik nog had helemaal verloren
– juist perfecte dromen van het wederzien
– gewoon mn gedachte nog veel meer bij hem dan anders al
– misselijk en verslechtering van conditie

Nou.. leuk die liefde… 3 weken.. dat is 24 x 7 = 168    168 x 3 = 504 uur
We zijn nou toch al een goede 49 uur verder na ons laatste gesprek. Mooi. Dit gaan we overleven, jawel. K heb (gelukkig?) volle weken de hele tijd dus dat zal dan wel goed zijn voor afleiding enzo.

Dan hoop ik natuurlijk dat jullie allemaal een heel vrolijk pasen gehad hebben? Hier was het wel gezellig, erg druk maar dat hoort daar juist bij.
Vrijdag was het geloof ik nog geen pasen hehe maar toen was ik ‘s avonds wat gaan drinken met wat oude GGC’ers wat we wel vaker doen, das altijd lekker rustig leuk bijbabbelen met wat kaarten, bier en frisdrank in een puur jordanese kroeg. Fokke was daar ook en die is net terug van zijn ZuidAfrika avontuur, helaas met een behoorlijke kut reden want hij was door een cobra gebeten in zijn slaap, in zijn gezicht, ooglid zelfs. Na een ziekenhuis verhaal daar raadde ze hem toch aan om hier verder te genezen aangezien ze daar minder ver zijn dan hier. Gelukkig was ie wel nog net zo vrolijk en grappig, alleen tis gewoon niet erg leuk :s
Fokke Cobra oog bijtZaterdag om de hoek wat met exje Jehan gedronken, leuk dat dat nu allemaal kan zonder eerst een lang half uur te fietsen! Zondag naar DenHaag naar broertje Deem geweest, met moeders en Lies. Ze haalden me op van mijn kamer en namen daarbij 2 oude stoelen mee die daar niet meer in gebruik waren. Hoera! Nu kan ik ook op andere dingen zitten dan slechts mijn bed en vloer!
Demian Den Haag 2008Deem vindt lachende foto’s van hemzelf niet stoer genoeg maar ik vind ze juist prachtig :) Vanuit daar door naar Purmerend naar tante Desiree met al haar katten en oja ook nog gezin haha. Sinds een jaar ? heeft ze een shitload aan dure raskatten in huis gehaald en ze zijn echt prachtig en het is zo grappig om oooveral waar je kijkt een hoopje kat te zien! Ze doet ook shows met ze en mag ook fokken, heeft dus 5 kleine katjes rondhobbelen daar ohhh zo zo zo lief. Hadden we onze katten maar nooit gecastreerd enzo ook al hadden we al veel te veel een tijd geleden. ZO LIEF.
kittens Desiree 2008Ik met kittens DesireeEn daarna zijn we doorgegaan naar AmsterdamNoord waar de beste Surinamer slash Chinees zit voor nog heel weinig geld ook. Echt zo lekker eten is het daar, kreeg alleen weer niet heel veel op. Toen weer afgezet in mijn Vondelkamer. Om vervolgens de volgende ochtend niet zo erg uit te slapen maar wel te vxc3xa9rslapen om richting Amstelveen te fietsen want moeders had me uitgenodigd om daar te paasontbijten met zn 3en en nog een gezin erbij, half frans met 4 kindjes een een moeder (als jullie nog het stukje van ‘schattige franse liliputters’ herinneren ofzo?) Dat was weer heel schattig en zodra ik eindelijk had toegegeven in het uitlenen van mijn camera werd er weer een overvloed aan foto’s gemaakt. Die heb ik nog niet eens op mijn pc gezet dus zal dat nu even doen. Ahum als ik mijn camera vinden kan.

Woww al mijn jaren zoek en kwijt zijn ervaring is niets voor niets geweest. Ik heb hem.
Franse kindjes thuisFranse kindjes mama thuis

Nou dan weer terug naar mn kamer om Ann eindelijk weer eens te kunnen zien die hierheen kwam, veel gebabbeld en daarna afhaalpizza en Franse film, erg fijn.

Nu moet ik rennen want Aleta en ik gaan bij haar thuis koken, waar dat is? Shoot me, ik ga op pad!

TROUWENS ik ben wel heel zielig zonder mijn wonderbare Aussie maarrrrr als de 3 weken eenmaal om zijn, de vlucht is al geboekt, komt ie linea recta hierheen voor een 3daags weekend. Hoezo kan niet wachten?!?! Hoera! Nog vierhonderzoveel uur…

7 Comments

 • Reply
  Tamara
  21/03/2008 at 7:49 pm

  Mooie foto :)

  xxx Tamara

 • Reply
  itty
  22/03/2008 at 3:56 pm

  je ziet er prachtig uit Saartje!
  Past ook goed bij je die hippielook!
  prettige paasdagen!

 • Reply
  Hans de Rooij
  23/03/2008 at 10:09 pm

  Hoi Sarah,

  Wat goed van je dat je nu zover bent gekomen met modellenwerk dat je catwalk hebt gelopen bij Danie Bles. En met al die celebraties erbij.
  Goed hoor. Ga maar lekker door zo.
  Groeten,

  Hans

 • Reply
  Michiel
  27/03/2008 at 8:00 pm

  Haha die foto van fokke met jou :D

 • Reply
  Itty
  28/03/2008 at 9:03 am

  IK moet eerlijk bekennen dat ik je avonturen gemist heb! Het moet toch niet gekker worden! Ik geniet van je schrijfstijl en wat je meemaakt, ook al is genieten niet het goeie woord trouwens. We gaan de uren met je aftellen voordat je grote lover komt! Het is toch ook niet te doen om van iemand te houden en dan hem 400zoveel uur niet te zien of te horen!

 • Reply
  Marcel
  28/03/2008 at 6:39 pm

  Je hebt altijd baas boven baas… :-P

  (1) Ik heb (eigenlijk: had) al veeeeeeel langer niet gelogd;

  (2) Ik ben veeeeeeel langer weg dan jouw Aussie.

  Wat (2) betreft: Jawel, Marcel is weer de wijde wereld in! En dus komt aan (1) ook zeer snel een einde…

  Maar goed, ik heb wel de beschikking over mobiele telefoons en internet enzo, dus ik heb desondanks wel met je te doen, hoor. ;-)

  Groetjes!

  Marcel

 • Reply
  Judith
  17/04/2008 at 2:04 pm

  Zo, eindelijk al je blogs weer eens bijgelezen. Pfoe, dat je naast al dat gedoe ook nog tijd hebt om dit allemaal te schrijven!!

  En 3 weken je lieverd niet kunnen spreken, dat is echt Heel Erg Lang :|. Als ik een paar dagen al niks van Gerben hoor voel ik me klote. Dat je dan nachtmerries krijgt vind ik ook heel logisch.

  Heb je m inmiddels nu al wel gesproken? Geloof t wel, toch…?

  xxx Judith

 • Leave a Reply