Uncategorized

haast je!

Hey lieverds!

Mn verjaardag was top! Het was echt heel leuk met alleen maar leuke mensen en kaartjes en telefoontjes uit het buitenland en cadeautjes en gezelligheid! Degene die daaraan mee hebben gedragen; dankjulliewel!!

Nu ben ik aan het ‘inpakken’ voor Kreta, waarvoor ik over 1,5 uur de deur uit moet zijn – Ik zit op mn bed in een kamer waarvan de vloer niet meer zichtbaar is duizelig van het lange denken wat ik mee moet nemen en uiteindelijk niks doen omdat het of zoveel is of niet weet waar te beginnen of , tja.. ik lijdt aan het dramatische verschijnsel dat ik pas presteer als de tijd op is. Dat is met school zo, dat is met inpakken zo, dat is met feestjes regelen zo, dat is met slapen zo enz. enz. En dan lukt het verbazingwekkend toch heel goed, maar, waarom kan ik niet zoals de meeste onder ons gewoon denken van; ik zit over 5 uur in een vliegtuig, dat betekend dat het heeeeel erg handig zou zijn als ik nu weet wat ik mee ga nemen en hoeveel medicijnen ik mee moet hebben en wat ik hier laat en die zaklamp die ik op advies van het gezin daar mee ging nemen gister had gekocht ipv nu waar ik dus net vandaag kom.

Ik heb geen flauw idee of mn zinnen te volgen zijn, ik zit veel te hyper achter dit ding aan een keer door te tikken haha maar dat ben je mischien wel een beetje gewend van me af en toe. Zowel real life als hier op mn sitetje!

Goed… Ik       GA          INPAKKEN!

Zo moeilijk is dat niet. Mn koffer is al half vol en ik was nu afgehaakt bij het uitzoeken van welke cd’s ik mee mag nemen van mezelf. Ik heb nu natuurlijk mn goddelijke computertje dus daar staat al veel muziek op dus heb besloten dat ik 6 cd’s mee mag nemen, precies wat in het mapje past van mn computertas. OH ik heb zo een mooie computertas!! Gister gekocht omdat anders mn computer zo moeilijk mee te nemen was he hihi en ik heb een gruwelijke hekel aan computertassen maar de mijne is origineel en heel leuk toch wel. Dus ze bestaan.

Okee.. ik ga…. Ik ga gewoon mn kamer opruimen en alles wa tik tegen kom op die vloer waarvan ik denk heeeeee dat duw ik in mn koffer dr bij, en als ik dan een beetje ruimte heb dan ga ik medicijnen tellen en klarzetten en kijken wat in mn koffer en wat in mn handbagage mee moet. We have a plan.  *yeah right*

Dikke koesels voor jullie!

6 Comments

 • Reply
  lisa
  06/06/2007 at 8:39 pm

  gedaan =D
  Mensen! iedereen heeft mijn weblog verlaten dus iedereen die weer een ziel in deze wereld gelukkig wil maken, ga even naar mn pinkpop verslagje op mn weblog kijken!
  kus!

 • Reply
  itty
  07/06/2007 at 8:44 am

  Hoi die Saar, volgens mijn bescheiden mening heeft Bowe op zijn kamer een mooiere strandfoto van je hangen!

 • Reply
  Bowe
  07/06/2007 at 4:24 pm

  Niet vertellen dat ik heel mn kamer vol met foto’s van sarah heb hangen.. :( Maar idd.. dies wel heel mooi.. zal m je wel sturen als ik m nog kan vinden op mn computer.. toch heb ik je 5 punten gegeven

 • Reply
  Saarrr
  07/06/2007 at 8:50 pm

  Ja ik heb hem idd niet op deze computer of any dan ook.

  Tobbepookje ik weet toch al lang dat je hele kamer, computer, fiets, schuur en kast volhangt met foto’s van mij..

 • Reply
  Tamara
  07/06/2007 at 11:45 pm

  :D

  Na ik heb je 5 punten gegeven hoor. Ook de andere babes nog bekeken maar tis niks:P

  Jij wel:D Gooi ze eruit!

  xxx Tamara

 • Reply
  Marcel
  08/06/2007 at 12:46 am

  Ik heb natuurlijk ook meteen even gestemd.

  Verder: bedankt voor het mooie filmpje! Leuk om al die bekende plaatjes uit Sigtuna en Stockholm terug te zien… Het wordt hoog tijd voor weer eens een bezoekje aan het hoge noorden!

 • Leave a Reply