Uncategorized

handugg

Dankjullie wel voor het stemmen! DIT IS FRUSTREREND! Vorige top 50 stond er dat het de enalaatste keer was, en nu gaan ze nog steeds door en zeggen ze op de site dat alle data enz enz alleen te vinden zijn in het gratis blaadje SUMMERTIME. Die is te vinden in de free record shop en strandtenten en ik geloof ook in sportscholen…? Als je toevallig langs 1 van die plaatsten loopt, zou je dr alsjeblieft eentje kunnen meenemen en die informatie voor me op willen zoeken?

En ondertussen alsjeblieft ook heel goed blijven stemmen als we dan toch nog doorgaan? Ben door jullie al van 3,2 naar 3,3 gegaan weer dus dank u dank u! Ga zo door als je dan toch op mn site bent!
http://www.summerscene.nl/summerbabe?&from=http%3a%2f%2fwww.summerbabe.nl%2fDefault.aspx

Verder is het hier lekker weer nu. Het waait iets te hard, het water van de zee is echt idioot wild, maar ik hou heel erg van wind dus voor mij geen probleem en ook niet ‘zo uitputtend’  zoals vele vinden. Wel is nu onze ‘bocht’ van de zee, in de buurt van ons haventje, vol enorme schepen, omdat de zee te wild is om verder te varen. T staat wel leuk voor een keer :p Niet heel veel bijzonders gebeurt geloof ik verder.. het leventje loopt gewoon door hier.

Oh en Lies als je dit leest, zou je misschien op zoek kunnen gaan naar mn rooster voor volgens schooljaar, want Iris was benieuwd of ik al wist of ik donderdag middag kan oppassen, en mn rooster staat al vast.. het ligt waarschijnlijk in de stapel papieren naast mn bed….? =)

Ik vraag wel veel he in dit berichtje. Is dat erg? Hoop van niet. Kga nou naar Jettee de beachbar, opwarmen met wat meiden om vervolgens naar de club te gaan!

11 Comments

 • Reply
  Ann
  07/07/2007 at 8:47 pm

  ik vind het zo tof voor je :)

  je leeft!!!

  kram pa dig!

 • Reply
  Fred
  07/07/2007 at 11:19 pm

  Hoi Saar,

  leuk dat je zo veel foto’s kan laten zien en het ziet er echt geweldig mooi uit!
  Wij hadden vorige week een goeie, zonnige dag in Bloemendaal met CFBD, 3e editie.
  Was hartstikke leuk, je kunt vast binnenkort wel foto’s zien.
  Misschien kan je de 4e editie weer meemaken!
  Groeten en x-en. Fred

 • Reply
  lisa
  08/07/2007 at 11:35 am

  Het is best wel… *zucht..* ‘vervelend’ dat ik niet naar je toe ga.. INPLAATS DAAR VAN GA IK LEKKER OVERAL ANDERS HEEN! (wist je al wxe1xe1rheen..?)

  kus!

 • Reply
  lisa
  08/07/2007 at 2:51 pm

  Heej saar!
  Die foto’s die je bij summerbabe nu hebt staan die zijn echt superleuk! Die moet je houden, ik wou zojuist op je stemmen maar hij zei dat ik dat vandaag al had gedaan (wat niet waar is!!!) dus heb ik op de link geklikt (hier klopt iets niet) en heb ik een klaag mailtje verstuurd! Zal haar leren!!! >:(

  daaaag!

 • Reply
  lisa
  08/07/2007 at 4:18 pm

  Saaar je moet echt even op mn log kijken ik heb er zo veel troep op gepleurt!!
  nou jooehooe

 • Reply
  die maaaaama
  08/07/2007 at 6:29 pm

  Saartjelief was een zaaaaaligheid…..
  en wat een waanzinnig mooie foto van jou –
  Geniet maaainkiend, dikke zoen mam

 • Reply
  Mij
  09/07/2007 at 12:54 am

  OW lieve saar wat superleuk dat je zo gelukkig bent daar.. ik kan me dr wel iets bij voorstellen als ik t allemaal zo zie.. Ik wil trouwens meer foto’s van Charlie!! Kan je daar voor zorgen? Heb je me SMS nog gehad of heb je een nieuw nummer daar ? Ik heb een nieuw stukje op me log.. jeej! Vooral het 2e filmpje moet je even kijken.. te vet!

  Nou rustig aan en tot snel ?!?

  Kus B(okke)owe P(oot)ieter Frankema

 • Reply
  lisa
  09/07/2007 at 3:45 pm

  Neej Saar, dat was t vakantiehuisje van Caroline (de moeder van christiaan) en ik denk dat ze (als t helemaal opgeknapt is) aan hun geeft ofzo..:| weet t ook niet precies :P
  NOU JOEEHOOEEE

 • Reply
  RedRose
  10/07/2007 at 10:13 am

  Hey!

  Prachtige foto’s hoor!!! Het lijkt me een aanrader om daar ook eens heen te trekken :-)

  Geniet er nog maar met volle teugen van!

 • Reply
  Tamara
  11/07/2007 at 12:21 am

  Ja waar moesten we ook alweer stemmen? Je moet wel regelmatig die link erop zetten hoor anders vergeten we het stemmen:P Verder fijn dat je het zo leuk hebt daar! Vind de foto’s ook echt super, ben erg jaloers op je!

  xxx Tamara

 • Reply
  ann
  16/07/2007 at 8:06 pm

  hehe okej dan

  ja ga jij lekker opwarmen .. is dat uberhaupt nodig ??
  moessons ten top hier en onweer ook ..
  bara hxc3xa4rligt!

  kram kram

 • Leave a Reply