Uncategorized

kerst met rozen

Infuus nummer 6 zit erin, boven, rechterhand, beetje onhandig met vooral de pleister die half doorloopt over mn vingers, maar hij zit, en bovendien hoeft er geen Floxapen meer doorheen want we zijn niet alleen eergister weer naar het amc gegaan, nee anderhalve dag daarvoor zaten we er ook weer! Toen voor de afschuwelijke pijn die ik steeds erger kreeg met het floxapen in laten lopen, die minstens 3 uur net zo erg bleef hangen en daarna maar weinig minder werd. Vorig jaar met mn infuus deed de floxapen ook helemaal niet leuke gevoelens opkomen maar dit keer is het zo extreem dat ik iets had van ik ga naar het amc en ga niet meer weg tot er een oplossing is gekomen. Mn infuus deed toen dus waanzinnig pijn nog maar de thuiszorg had die avond geen floxapen er door heen laten gaan in de toestand hoe het nu was, dus gelukkig was de pijn nog na-pijn van die ochtend ofzo. Er kwam een longarts drnaar kijken (we gaan altijd gewoon terug naar de longafdeling waar ik heb gelegen en die kunnen ons dan snel doorsturen naar de verkoever. Dat gaat echt een miljoen keer sneller dan de eerste hulp of iets dergelijks) en die wou zoiezo niet het infuus opnieuw laten prikken want ja hij deed dan wel pijn maar hij liep nog wel, en na een tijd ging ze overleggen met een andere longarts en kreeg ik capsules mee. Ik was echt zo blij he, voelde in mn hele lijf de opluchting.

Maar eergister was mn linkerarm dus dubbel zo dik dan dat ie hoorde te zijn en ook de pijn had zich weer iets vermeerderd :p Lisa zou die dag van vaders terugkomen en pap had haar gebracht dus toen ze hier weer was stelde papa voor om met me naar het AMC te rijden zodat moeders dat niet meer hoefde te doen. Dat werd een gezellig uitstapje met lies pap en mij haha. Ik had dezelfde prikker op de verkoever als vorige keer en die is erg aardig grappig en goed dus dat liep wel lekker gelukkig. Hopen dat deze, nu de floxapen er niet meer doorhoeft, in blijft zitten, de 7 dagen die nog moeten!!
CIMG0845Mn F toets is er gewoon af gevallen uit het niets! :s hij ligt nu op mn toetsenbord te wiebelen want ik krijg hem met geen mogelijkheid terug hoe hij hoort te zitten. Het duurt dus elke keer dat ik een F wil typen een halve minuut =O

Eergister: ik lag in bed want was echt heel moe de hele dag, alleen thuis en rond een uur of 2 smiddags. De bel ging en heel hard dus ik dacht ohh dat is een bezorgiets, want die trekken altijd zo entoushiast aan deurbellen. Medicijnen ofzo? Ik had geen broek aan en de enige broek die naast mn bed lag was mn skinnyjeans dus deed daar 10 jaar over met die infuus handen en had de hoop al verloren dat ik op tijd zou zijn (voor de zoveelste keer niet) maar toch nog naar beneden gerend en toen ik de deur open deed lag daar op het bakstenen muur achtig gedoetje naast het 3-tredige trappetje naar onze deur een enorme bos rozen. Ik huh wats dit nou weer.. rondkijken maar niemand te zien, tot er een leuke jongen met een emmer water aan kwam lopen. ‘oh sorry! dacht dat je niet thuis was en wou ze hier al in gaan zetten! nou ze zijn voor jou, er zit een kaartje bij dus veel plezier en fijne kerstdagen!’ wow okee=) meegenomen naar de keuken, besefte toen ook pas hoe ik er uit moet hebben gezien – broek aan maar met open knoop, haar alle kanten op van het uit bed komen en mn infuus met antibiotica tasje wild in mn hand hangend haha maargoed.
In de keuken neergelegd en kaartje gelezen. Van mijn australische lief vanaf zijn boot. Ik werd helemaal gek van verliefdheids kick en heb 3 minuten smeltend en denkend door de huiskamer gelopen tot dus lisa en papa hier kwamen :p Lies heeft ze toen in een mooie vaas neergezet haha en die hebben we midden in de kamer neergezet, met het kaartje er nog aan. Die lees ik slechts elke 7 minuten (net als zn smsjes) dus van obsessie is geen sprake gelukkig. Die avond kwamen mn tante oom en 2 nichtjes voor kerst gezelligheid en eten enzo en tijdens het ‘hoofdgerecht’ belde HIJ dus dat liet ik graag even koud worden ;)

Kerst Rozen

Kerst Rozen

*speelt met de f toets die rammelend over het hele toetsenbord glijdt*

Gister zijn moeders lisa en ik naar broer’tje’ Demian geweest. Die zit nog steeds in Den Haag op de Emiliehoeve. Hij vindt het kut en dat kan ik hem niet kwalijk nemen maar het helpt zo goed naar wat ik zie. Hij is echt weer helemaal terug naar zn lieve helft zeg maar en hij praat weer, in plaats van gewoon te antwoorden met wat gegrom en zn neus op te halen en te roken. Hij liet allerlei dingen zien waar hij mee bezig was geweest en stiekem zn kamer want dat mag eigenlijk niet, maar het was echt heel goed om hem zo te zien. Mama en lies waren een beetje moe en verkouden enzo dus lagen half te slapen tegen de verwarming aan dus deem en ik hebben vooral gepraat en rondgelopen. Was ook de allereerste keer dat ik daar was.
CIMG0850 CIMG0855 CIMG0858Nu móétt ik aan mn school opdrachten gaan werken waar ik weinig motivatie voor heb en nog lastig vind ook. Maar het moet, dus een fijne 2e kerstdag nog, en tot de volgende keeeeer. xx

6 Comments

 • Reply
  ann
  23/12/2007 at 11:47 am

  succes met je opdrachten, k ga dr vandoor nu naar parijs, maar bel je als ik terug ben =)
  dikke kerstknuffels =P

 • Reply
  itty
  23/12/2007 at 7:02 pm

  veel beterschap verder! en natuurlijk prettige en gezellige kerstdagen!
  Misschien zien we je nog een xtje hier in Lelytown!

 • Reply
  Fred
  27/12/2007 at 11:59 am

  Hoi Saar,

  Mooi bosje zeg! Hoe krijgt hij het voor elkaar om die van zo ver naar je op te sturen!

  Groeten en tot horen,

  Fred

 • Reply
  itty
  27/12/2007 at 8:45 pm

  Ooit, in een ver verleden, werd er een plaatje voor me aangevraagd op de radio:
  “Breng die rozen naar Sandra” gezongen door …..Ronnie Tober!!!!
  Ik schaamde me dood! haha
  Dan kan je toch maar beter echte rozen krijgen! Ik gun ze jou van harte!

 • Reply
  Hedi Stroeken
  28/12/2007 at 9:48 pm

  Dag Sarah,

  Je kent me niet. Ik woon in Ede en ken je moeder via Yoke Ferwerda.
  Mijn dochter Carmen (17)heeft ook cf. Af en toe lees ik je weblog. Ik weet niet of je contact hebt met andere mensen met cf. Zou je het ok vinden als Carmen eens met je communiceert?

  Ik wens je geluk met je nieuwe infuus en natuurlijk een goed 2008!

  P.S. Je vriend lijkt me overigens een super leuke vent

 • Reply
  Rosan
  29/12/2007 at 3:33 pm

  Geen dank :) succes nog x

 • Leave a Reply