Uncategorized

Meer Paleochora

Ik heb net een door Barry gemaakt broodje op wat meer calorieën bevatte dan wat ik normaal in een hele dag binnen krijg! Maar het was wel lekker :)

Vandaag rond 9 uur rustig wakker geworden, beetje meegekeken met de dvd van de 2 monstertjes, en daarna met Jenny meegegaan in town om boodschappen te doen (de man daar geeft nu steeds gratis dingentjes aan de jongens – wat ie volgens Jenny en Barry eerder nooit deed)  en naar het postkantoor om 80 kilo spul op te halen voor een vriendin van hun zodat die weer zeep kan maken wat ze verkoopt savonds langs de weg. Er zijn meestal 3 of 4 die langs de zee, aan de weg van het restaurant dingen staan de verkopen, 2 sieraden enzo, hele leuke, en ja, zeep dus, en henna tattoos enzo, maar die zijn allemaal wel goed bevriend met het gezin en ook tegen mij doen ze lief hehe.

Gister voor het eerst mn frustratie moment gehad hier, en dat kwam niet door dit gezin zelf maar door een ander gezin dat de HELE dag op bezoek was daar!!! Barry en Jenny waren al de hele tijd 2 dagen van te voren aan het vertellen en denken van ooh ze is zo moeilijk, die moeder, en heel lief, goede vriendin, maar oohh komt ze echt?! Kijk ff op je mobiel misschien heeft ze af gesmst… dus ik moest daar de hele tijd hard om lachen, maar toen was ze er gister dus en AAH wat een mens. 3 kindjes, waarvan de jongste 4 maanden (sarah) en, nouja, ze is gewoon heel goed in zitten en vertellen wat slim zou zijn om te doen en zelf vooral slim blijven zitten. En dat klinkt niet zo heel erg maar ze had gewoon iets wat totaal al mn energie uit me zoog, en dan ben ik nog niet eens de hele dag bij haar geweest, want in de middag ging ik naar het strand, waar Barry later ook bijkwam in de pauze van het restaurant, en daarna naar de Beach Bar waar de Australische en Engelse meiden werken. Een frappe gedronken – dat drankje is een mirakuleuze uitvinding – en ik hoefde niet te betalen yeey en toen weer naar huis waar dus nog steeds dat gezellige gezin aan het rondstormen was – behalve de moeder, die zat op dr reet. Barry en Jenny naar het restaurant om 6 uur, en ik met de jongens en het gezin naar het strand, wat ook op, aparte manier ging. Daarna naar het restaurant om te eten en blijkbaar was ik zo pissed of moe dat ze maar bleven vragen of alles wel goed ging hihi en heeft Barry ons naar huis gebracht op zn motortje met zn 4en erop!! Freddie voorop, dan Barry, dan Jojo en dan ik. Das wel lachen =) Hoefde we dus niet dat kwartier te lopen naar huis. Freddie en ik raakten een beetje in de knoop die avond want hij wou opeens toch niet naar huis, bleek toen Barry hem van het motortje aftilde, en denk dat ie behoorlijk uitgeput was ook dus, maar het was allemaal goed gekomen en we zijn weer dikke vriendjes.

Wat HEEL irritant is, is dat ik thuis bijna nooit geen connectie heb met mn netwerk van mobiel. Dat maakt het dus een klein beetje moeilijk om af te spreken met de Australiërs hoe en waar om hoe laat te zijn. Maar goed, vanavond weer een kans haha. Het gezin is nog steeds helemaal perfect, en het land ook, het weer ERG heet, maar tja beter dan regen!?

Oh en bij de zinnetjes van vorig blogje was ik wat vergeten –

Op mn in elkaar geknutselde mountain bikeje door Paleochora racen.
Met een zaklamp in mn handtas uitgaan.

Barry heeft een log over het restaurant hier, daar moeten jullie ook maar eens kijken!
http://www.calypsocrete.blogspot.com/  En dan heel graag reacties geven want de arme man is verdrietig dat niemand dat ooit doen. Heej ja zullen we dat doen?! Dat iedereen van hier, daar een reactie neerzet?!?! hahah zou ie geweldig vinden =) Ik ben benieuwd! En ook op de advertenties klikken want daar verdient ie geld mee ofzo en daar hoef je dan verder nix echt mee te doen. Nouja zie het maar :p
Brian Straatverkoper PaleochoraDit is Brian die altijd tegenover het restaurant zijn dingentjes staat te verkopen. Hele lieve man die steeds maar gepest wordt door onze monsters! Die overigens ernaast met een rondhuppelend hondje aan de haal zijn hier op de foto.
Freddie Barry en knutselmannetjeFreddie, Barry en het lange mannetje, waardoor het huis nu denkt te bewijzen dat ik creatieveling ben in huis..
Samaria ferry paleochoraDe boot ‘Samaria’ waarmee altijd veel klanten voor het restaurant komen
Skala PaleochoraHet gele gebouw – Skala, het eerste gebouw waar ik ben uitgeweest in Kreta :)
Jenny Freddie Jojo paleochoraAan de rechterkant Jenny met Freddie en Jojo, en daarnaast 2 van de lieve mensen, bezig met hun spullen klaarzetten voor verkoop.
Laptoppen Calypso PaleochoraEn zo update ik mijn blogjes hier :)

Ohh dat is leuk :D Ash en Jess kwamen opeens hier langs om even hoi te zeggen :) 2 van de Australische meisjes. Leukleukleuk.  Hm als jullie dan toch bezig zijn met Site-seeing en clicking etc.. be nice en ga weer es naar http://www.summerbabe.nl/Summerbabes/Summerbabe/tabid/226/summerbabeID/369/redirect/+/Default.aspx en geef een 5? =) ;)

DAAAAAG lieverds!

5 Comments

 • Reply
  Saar
  21/06/2007 at 1:08 pm

  Iemand opgevallen dat ik zelfs mn naam van mn site al heb aangepast sinds een paar minuten!? Isnt that great?

 • Reply
  Fred
  24/06/2007 at 1:55 pm

  Hoi Saar,

  nee, was me nog niet opgevallen. O, nu zie ik het: Knap dat je dat kan aanpassen.

  Verder viel me op dat je een Freddie onder je hoede hebt! Grappig hoor, zo vaak hoor je dat voor mijn gevoel niet.

  Heel veel plezier daar! Werk ze en veel groeten!!

  XX Fred

 • Reply
  Saar
  25/06/2007 at 10:26 am

  Ja leuk he Fredje?? =)
  En die site naam , goed dat ik het had aangepast, alleen had een wakkere Marjolein opgemerkt dat dat misschien OP Kreta moest zijn!! Gaan we dan maar doen!

 • Reply
  lisa
  27/06/2007 at 3:34 pm

  wat is jou telefoonnummer?! Je zou t naar me mailen zodra je je nieuwe nummr zou hebben, boeit me niks dat ik je dan alsnog niet zou kunnen berijken, JE LOST HET MAAR ZELF OP!

  kusje van je zusje =)

 • Reply
  Warmte herinnering - Paleochora op Kreta - Sarah Smit
  21/07/2016 at 7:17 am

  […] van het dorpje Paleochora op Kreta. Voor de lezers die mij al heel lang volgen is het oud nieuws dat ik daar was en wat ik daar deed. Maar volgens mij zijn er hier best wat nieuwe lezers bijgekomen sinds die tijd, plus is het zo […]

 • Leave a Reply