Uncategorized

muizen!

IK HEB MUIZEN!!
in mn keukenkastje, dat verklaard waarom Poes zo duidelijk liet merken dat ie zeer geinteresseerd was in dat gedeelte van mijn kamertje, en er nu al uren en uren voor gezeten heeft! Ik heb het kastje opengezet en elk half uur klimt hij over alle plankjes, en dan zit hij weer een half uur ervoor enz. Die beesten hebben een heel brood opgevroten! Cant believe dat ik het nooit gehoord heb want hoor nu constant geritsel iew! Drie gaatjes in de broodzak en 3kwart weg en de rest verkruimeld. Naja het was toch Lidl brood, vond het niet lekker, maar heb nu toevallig wxc3xa9l lekker brood, waar moet ik dat nu laten dan?! Poes klimt ‘s ochtends toch ook nog op mijn bed om, als ik vroeg naar de wc ben geweest, samen nog wat uurtjes te slapen, dus i’d like to think dat ie nog steeds naar mijn kamer komt voor MIJ en niet voor MUIS.

Ik heb een Dirk van den Broek gevonden. Hoera, niet ver weg! Ik dacht ik ga gewoon lopen tot ik er eentje tegen kom.. nou dat duurde even, want hij zit in een zijstraat waar verder niets anders zit haha maar hij is best groot en was helemaal blij dat ik hem vond. Heb ook een stuk buurt verkend, was erg leuk. Eenmaal in de Dirk heb ik de meest emotionele boodschap sessie ooit gehad. Ik voelde opeens voor het eerst sterk dat ik het wel allemaal ga kunnen zo in mijn eentje, en dat ik het zelf moet maken, en dat het ook wordt wat ik ervan maak dan. Tegelijkertijd miste ik vit erg, want hij is toch degene met wie ik dit soort dingen allemaal voor het laatst heb gedaan. Maar meer miste ik mijn australisch lief nog, want hij is degene waarmee ik het vanaf nu allemaal mee wil doen en daardoor werd ik weer minder zeker van alles in mijn eentje te kunnen ofzo. Met alles, elke dag, wat ik doe, denk ik oh dit zou zo leuk geweest zijn om met zijn tweexc3xabn gedaan te hebben.. of Hoe zou hij reageren hier.. Maar op een dag gaat dat wel gebeuren , en net weer een van de allerbeste msn gesprekken gehad. Dat helpt goed met het bevestigen van de zekerheid, maar ook met het nog meer laten missen.. Al zou ik zonder al die gesprekken door telefoon en internet een stuk minder goed overleven hihi.

Genoeg liefdes drama, ik ga een boekenkast in elkaar zetten!

3 Comments

 • Reply
  Fred
  04/02/2008 at 7:18 am

  Hoi Saar,

  Lief hoor, maar je moet het niet overdrijven.
  Dikke XX

  Fred

 • Reply
  Ann
  04/02/2008 at 9:05 am

  hoiii
  ja txe9 sexy he ;) haha
  mmm beetje koorts snachts nog en gister gedoe met alarm in dat huis van mn moeder en ik moest t uitzetten (a) hond helemaal door de dolle en nu ook hondenoppas en kan dus pas rond 12 uur beginnen met werken tot 5 :( ben echt heel moe, slaap niet goed door koorts … (( ondertussen hoor k rare geluiden uit de keuken, ga ik kijken heeft sam de leverworst van het aarecht gepikt en opgegeten :O heeeeel boos op m geworden!!! )) domme domme sammie

  koess

 • Reply
  itty
  04/02/2008 at 9:23 pm

  help….muizen! zo te merken ben je niet bang voor ze gelukkig! Ik vind het al met al een hele stap voor je,zo op jezelf te gaan wonen! Je redt het hoe dan ook wel, maar ik gun je wel alle goeds, liefst met je lieve en leuke vriend natuurlijk! Hij is helemaal goedgekeurd door Bowe, dus dan moet hij wel goed zijn!
  liefs

 • Leave a Reply