Uncategorized

Niets is echt moeilijk

Cimg2935
Eindelijk dan ook naar de Parade geweest. Hij zou er niet zo lang meer zijn maar ik wou er nog heen, wist alleen niet met wie en wanneer. Toen kreeg ik gister een smsje van Jordi of we nog es wat gingen drinken. Dat was namelijk al ongeveer 3 jaar geleden, letterlijk dit keer! ‘s Avonds dus afgesproken en na wat biertjes richting de parade, waar wat vrienden van Jordi al waren. Het was leuk maar zo koud! Die stomme regen de hele tijd en volgens Jordi was ik waarschijnlijk nog het Surinaamse klimaat gewend want geloof dat er niet zoveel mensen aan het koukleumen waren als ik. Maaar buiten dat was het heel gezellig en hebben we zelfs cultureel een voorstelling bijgewoond; boullabaisse, was grappig. Al je geld gaat wel rap op daar zeg. 6 euro entree voor het park alleen, dan tussen de 6 en 8 euro voor een voorstelling, om over het bier en eten natuurlijk maar te zwijgen.
Cimg2932

Eergister een paar uur gaan babysitten (en meteen 3 afspraken extra voor komende week gemaakt) en ‘savonds Michiels verjaardag. Heel gezellig, een verjaardag van iemand van het GGC is altijd een soort reunie achtig iets want van alle kanten komen opeens mensen van de oude klas en een klas lager. Niet te laat naar huis want viel de hele dag al om van moeheid vreemd genoeg. En vandaag gewerkt, net thuis na het aflsuiten. Lekker- wel de hele tijd bezig maar niet zo fulltime keihard rennen, wat typerend voor een zondag is.

Hebben jullie het gelezen hierboven, dat mijn email het echt niet meer doet? Niet vergeten je mail naar mn nieuwe adres te sturen he!!!?

4 Comments

 • Reply
  Willy
  10/08/2008 at 9:45 pm

  Geef een ander mailadres op die je via outlook binnenkrijgt of bijvoorbeeld Gmail. Om bovenstaande reden gebruik ik nooit hotmail.

 • Reply
  Tamara
  11/08/2008 at 9:45 am

  Wat is je nieuwe adres dan?:P
  xxx

 • Reply
  saar
  11/08/2008 at 12:00 pm

  Dat staat dus hier boven ;) In het gefixeerde bericht.
  [email protected]

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  12/08/2008 at 8:25 am

  Nou als ik dat zo lees heb je wel kans dat iemand dus je wachtwoord heeft veranderd :( ik heb er geen ervaring mee dus weet niet wat je moet doen!

 • Leave a Reply