Uncategorized

Nog drie, bitches

A *groot aantal* down, 3 to go!!

Vanochtend geschiedenis gehad.. Ging over koude oorlog, heksenjacht, Napoleonse oorlogen, de eerste wo, Frans-Duitse oorlog. Oftewel alles van het hele afgelopen jaar – vergeet niet hoeveel details er zich bevinden in deze verhalen! Hoe dan ook, ik was absolutely out of time dus had alles geleerd en besproken en gelezen, behalve over de eerste wo en daar gingen 4 van de 11 vragen over. Van die hoge punten vragen natuurlijk. Maar bij de rest heb ik overal wat ingevuld en ben niet overal even zeker van maar laten we hopen dat het iig een 5,5 is. Ook heb ik mijn PO geschiedenis uitgeprint op school en ingeleverd, dus daar zijn we nu ook definitief van af. Tenminste, ik. Ik zag al hoe blij de leraar was het met nakijk werk in de snelle snelle toekomst. Maar das niet mijn probleem – had het graag niet gemaakt hoor :D maar ja dus die 2 krengen en dan heb ik gister een heel lief mailtje naar mijn Duitse lerares gestuurd na haar mail bij de administratie op te eisen en daardoor mag ik nu het mondeling wat ik had gemist de laatste periode morgen ook doen. Maar dat is heeeel erg veel woordjes en zinnetjes kennen en bijna net zo veel daarvan ken ik nog niet.

Whats left is economie PO, de helft ongeveer hoop ik, Wiskunde PO, waarvan ik de opdracht gister te pakken heb gekregen. Dankzij Bowe want op mijn pc deden alle linkjes het behalve die ik nodig had dus dr kwam alweer extra stoom uit mn oren knallen boven alle gister-shit-zooi op, maar toen ik het naar bowe stuurde deed zijn pc wel lief! Hoera hoera hoera. Bowe is trouwens nu in het vliegtuig op weg naar San Fransisco ooooooh ik ben maar een heeeeeel klein beetje jaloers verder.
@ Itty – nu al moeilijk, maar wat nou als et zo ver komt dat ie daar straks echt een jaar blijft!! Hij had nog wel gesmst dat ie in het vliegtuig ready for take off zat en 7 euro had gewonnen met krassen dus de amerikaanse gokcultuur zit er vast in ;)

Heb vanochtend mijn laptopje meegenomen op de fiets naar school en nu moeders plek. Blijf een nachtje hier want dichter bij school en stel ik kom er echt niet uit met wiskunde po kan ik misschien een beetje uitleg krijgen. Ook mogen ze als ze straks thuis zijn alleen maar in het Duits tegen me praten.

Vriendlieverdeliefst is eindelijk weer aan het varen. Ze zouden opeens toch nog misschien een week vol gasten krijgen dus iedereen was daar pissig over, maar hadden de hele boot weer klaar gemaakt en gister bleek dat er dus alsnog niemand zou komen. Mja uiteindelijk had het niet echt iets uitgemaakt voor wanneer wij elkaar weer zouden gaan zien. De kapitein is zo compleet gestoord geworden van zijn gezeur over Nederland dat als ze die gasten daar wel zouden hebben, hij na die week meteen vanuit Egypte hierheen mocht komen vliegen in plaats van nog een week te varen. En nu gaan ze dus meteen die week varen doen en mag hij ook onmiddelijk op een vliegtuig stappen als ze daar zijn aangekomen. Goed gedaan aussie (a) haha. Had arme hem gister middag ook de volle lading gegeven met mn boosheid naar de wereld toe. Was ie eerst beetje van overdonderd maar later die dag weer aan de telefoon moest ie wel lachen om alle frustratie. Stuurde nog een smsje na waardoor enorme huilbui nummer 2 van die dag ontstond (Zo liéf was dat smsje dus he, niet zo vréselijk). Hoe dan ook. Het lijkt er op. Dat we na aankomende week. Zonder weer contact te kunnen hebben. Elkaar. Eindelijk weer zien. En meer. ;) YEEY

Nu – terug aan de studie, ontslagrecht here i come (again)!!
Studeren op grondZo zit ik er tegenwoordig elke avond bij – overdag tijdens leren bevind ik me overal in mn kamer maar ‘s avonds eindig ik toch altijd op de vloer. Nu ik bij moeders ben dan maar eens aan tafel voor de verandering! Die heb ik zelf niet dus moet gebruik van gemaakt worden, haha. xx

10 Comments

 • Reply
  Saar
  13/04/2008 at 2:51 am

  De foto’s zijn gemaakt door Vincent Kos btw.

 • Reply
  Lisa
  13/04/2008 at 4:42 pm

  vet coole foto’s :| Wel freaky maar zeer vet cool :) Ik ben net terug van weekendje weg met de klas, was leuker dan ik had gedacht maar ben nog beetje roezig met verbrande wangetjes en moeie ogen…
  kus

 • Reply
  Hanneke
  15/04/2008 at 1:26 pm

  Hoii,
  Heel veel succes!!! Wat een berg werk zeg, vind het erg knap hoe hard je aan de slag bent en ik hoop heel erg dat het allemaal gaat lukken!!

  Je kent me niet, maar ik ben ooit een keer toevallig op je site terecht gekomen toen je nog in Zweden zat, en gezellig mee blijven lezen :) Ik dacht, ik zal eens ophouden met “stil” zijn ;)

  Groetjes,
  Hanneke

 • Reply
  Fred
  15/04/2008 at 1:56 pm

  Hoi Saar!

  Succes bij de laatste loodjes!

  XX Fred

 • Reply
  itty
  15/04/2008 at 3:37 pm

  ready for take off…..wordt hij dan in de gaten gehouden of zoiets, ik vlieg nooit nl. dus Saar vertel op!
  en wat dat jaar betreft: ik gun hem alle goeds van de hele wereld, dus we gaan ervoor!!! al moet ik er krom voor liggen haha en daar komt het vast op neer, financieel gezien dan!

 • Reply
  itty
  15/04/2008 at 5:02 pm

  oooooooooh , dat betekent natuurlijk gewoon: klaar om op te stijgen!!! Blond hxc3xa8!

 • Reply
  Tamara
  16/04/2008 at 12:49 am

  Wat is Bowe nou precxc3xades aan het doen?:P

  Ga zo door met je school, je komt er wel!!

  xxx Tamara

 • Reply
  Saar
  16/04/2008 at 8:37 am

  @Hanneke – dankjewel! luidruchtige lezers zijn leuker dan stille (a)
  en leuk omte lezen dat je zo bent blijven hangen=)

  @Fred – dankje.. het zijn wel erg veel laatste loodjes blijkt :p

  @Itty – Make me proud! haha ik bedoelde idd gewoon dat ze in het vliegtuig zitten en wachten tot iedereen er inzit/ tot ze naar de opstijgbaan getaxiet (hoe de heel schrijf je dat nou weer?) zijn, andere woorden – tot ze de lucht in zijn!

  @Tamara – Bowe is bezig met muziek en is nu geaccepteerd op een school in San Fransisco. Daar moet ie natuurlijk eerst even heen dan om te zien of het het allemaal waard is enzo =)

 • Reply
  hedi
  16/04/2008 at 8:59 am

  Ik weet uit ervaring van mijn dochter en als leraar op het VO hoe veel werk je nu hebt.

  Zo te horen gaat het je, ondanks alle tegenslagen op school, redelijk af en slaag je waarschijnlijk hartstikke goed.

  Belerend/truttig maar waar: je weet natuurlijk dat de meivakantie bedoeld is om je voor te bereiden op de eindspurt?!

 • Reply
  Saar
  16/04/2008 at 10:04 am

  Haha ja dat had ik wel al een beetje door.. Ik neem ook gewoon steeds wat boeken/leerstof mee als ik ergens heen zou gaan en mn aussi wil me daar vast wel bij helpen.

  Heb eindelijk wat cijfers binnen die niet al te geweldig zijn helaas maar ik schrijf als ik nog meer heb wel op met welk gemiddeld ik mn centraal examen in ga.

  Kvraag me btw af of ik wiskunde po op tijd afkrijg!!?!?!!!!

 • Leave a Reply