Uncategorized

Nog ever doorrr – we gaan ervoorrr!

Twee van de Drie zitten er op – van deze week! Hoe goed of slecht ze zijn gemaakt hebben we het even niet over en gaan we vooral niet te hard over nadenken. Dat horen we wel op de dag van de uitslag, namelijk vrijdagdedertiende! Juni natuurlijk. Ten eerste.. laten we even tegen dat traditionele ongeluk ingaan? Ten tweede, dat is de dag na mijn verjaardag; de dag dat ik definitief uit mijn tienerjaren stap!

Gisteren, zenuwachtig als *** voor de geschiedenis berg, zeer op tijd op school aangekomen. Erg stil. Maar dat zal wel zijn omdat ik dus zo zeer op tijd ben en normaal gesproken nooit. Maar op een gegeven moment zouden er toch in ieder geval wat nerds moeten rondlopen!? Ook geen leraar te bekennen die ik ooit eerder gezien had, maar wel een hoop andere mensen, dus hield ik een oud uitziende lerares aan toen de ingeving mij binnenviel : sorry maar het examen wordt toch gewoon hier gehouden?’  ‘O, nee kind!’  F****ck. Maar gelukkig was het met de speciaal-gemaakt-voor-onoplettende-verdwaalde-examenkandidaatjes-plattegrond maar 6 minuutjes racefietsen en kwam ik alsnog te vroeg aan met mijn nieuwe-zenuw-op-tijd-zijn-beleid. Was een (voor mij iig) erg lastig examen, maar blijf hopen op een goed genoeg cijfer!
Vandaag Aardrijkskunde. De zenuwen waren blijkbaar puur en alleen voor alle Indonesixc3xabrs en oorlogen want de normale belangrijke-test-rust was gistermiddag weer terug gelukkig. Denk dat ik deze voldoende genoeg heb gemaakt. Ga zo toch maar op internet nakijken (iedereen weet dat iedereen het doet maar tegelijkertijd zegt iedereen stoer dat het toch zo nutteloos is en ‘je hoort het wel’.. ja ja..) maar weet altijd de helft van de vragen al niet meer hihi.

En dan morgen economie. Ook weer erg veel stof maar met de hele dag leren moet dat toch lukken hoop ik.
Trouwens allemaal super bedankt voor de succes wensen! En Itty dat was een heel leuk compliment wat je gaf :)

4 Comments

 • Reply
  John
  18/05/2008 at 9:51 pm

  Even een stevige knuffel voor jou. Wat een liefde spreekt er uit je gedicht. De foto linksboven je weblog is dus momenteel helaas een droombeeld…? Voel je je qua gezondheid alweer wat beter of ben je nog steeds zo beroerd? Veel liefs, John.

 • Reply
  itty
  19/05/2008 at 9:12 am

  Wat is er aan de hand Sarah? Ik weet dat je vader ” dat ding ” heeft, maar gaat het nu niet goed met hem?
  Ik hoop dat jij je niet meer zo ziek voelt, en toch je examens kan doen! Vind je nog steeds een kanjer en Bowlief trouwens ook. Petje af voor jullie doorzettingsvermogen!

 • Reply
  saar
  19/05/2008 at 11:06 am

  Dankjullie wel :)
  Tgaat gewoon steeds slechter met vergeten etc. en dr was weer wat gebeurt als bewijs daarvan en toen kwam dat in 2 minuten uit mn hand. voel me nog bah maar de koorts die ik geloof ik anderhalf dagje gehad heb is weer weg dus het gaat beter!

 • Reply
  Anonymous
  19/05/2008 at 9:06 pm

  Lieve Saar,

  Ik huil met je mee.
  Maar ondanks dat weet ik dat hij heel veel van je houdt…misschien niet altijd in zijn hoofd, maar zeker in zijn hart….voor altijd……
  En dat weet ik zeker!

  Heel veel liefs, Josxe9

 • Leave a Reply