Uncategorized

Nutteloos is belangrijk

Als er eenden kwaken op het meertje achter mijn kamer, hoeveel mensen horen dat dan en hoeveel daarvan hebben door dat ze het horen? Hoe vaak ben ik wel niet de tuin ingefietst naar de plek waar ik mijn fiets altijd neerzet en hoe vaak stond de fiets op echt exact dezelfde plek? Hoeveel mensen denken precies hetzelfde over de kleur blauw als dat ik doe? Hoeveel mensen op de wereld zijn op bijna alle vlakken vrijwel precies hetzelfde als ik, en zou het onmiddelijk klikken of zouden we ruzies krijgen? Hoeveel keer per jaar zeg je wel niet ‘goedemorgen’, ‘slaap lekker’, ‘eet smakelijk’, en ‘doei’? Het zou vreselijk grappig zijn als er iets groters zou zijn die dat de hele tijd opgenomen heeft en dat als compilatiefilmpje laat zien (versneld; hoe lang zou dat dan duren?). Storen mensen zich eraan als ik mijn muziek hard afspeel of merken ze het niet? Waar zou mijn paar-maanden-geleden-gestolen fiets zich nu bevinden en wie is de eigenaar? Worden Spanjaarden net zo blij van de zon als Nederlanders? Hoe kijkt iemand bij het schrijven van een mailtje? Of een logje? Hoeveel mensen op de wereld vragen zich nu precies hetzelfde af? Etcetera etcetera etcetera..

9 Comments

 • Reply
  ann
  28/08/2008 at 11:14 am

  hoi lief konijn

  beter daar teveel haar dan ergens anders haha ;)
  wanneer spreken we af? heb weer een en ander att beratta ..
  kommer att saknar dig!

  kramsels :)

 • Reply
  itty
  28/08/2008 at 6:32 pm

  haha…geef mij maar wat van jou, hoef ik geen hairextensions!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  31/08/2008 at 11:01 am

  Een bad-hair-day dus :) ik had dat deze week ook maar ben weer lekker naar de kapper geweest. Mijn Bobje is weer geknipt. Maak je ook wel eens foto’s voor de playboy dan?

 • Reply
  Marjolein
  31/08/2008 at 6:55 pm

  Andere shampoo misschien?? :-)

 • Reply
  Marcel
  01/09/2008 at 7:17 pm

  Je zou een goede natuurkundige zijn! :-)

 • Reply
  itty
  01/09/2008 at 8:22 pm

  Leuk stuk!
  Wat ik altijd heb is dat ik op de fiets naar de stad ga om te shoppen en na wat nutteloze, maar o zo belangrijke aankopen, altijd weer mijn hersenen moet pijnigen waar ik dat vehikel ook alweer heb neergezet!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  02/09/2008 at 3:44 pm

  Soms denk ik ook wel eens over dat soort dingen na maar als je er telang overnadenkt dan word je gek! Dat kan een hersenpan van een mens gewoon niet aan ;) tenminste, die van mij niet.

 • Reply
  Lisa
  02/09/2008 at 11:34 pm

  Heej wijf :D had je mn mooie (liebe) smsje nog gekregen? Op dat moment zat k dood en verkleumd bij die volksuniversiteit :( alleen dit keer was t echt niet luek, gelukkig morgen avond voor t laatst. Nu net uber veel huiswerk voor eco gedaan omdat ik vandaag een hele lesbrief heb gelezen en gemaakt, want ik heb morgen SE :D vet leuk, heb er echt heel veel zin in!
  Maar t is een interessant stukje, je laat steeds meer Sarah zien op je logje. Laat alleen niet te veel zien anders gaan de mensen je echt niet meer volgen :D
  kus! en veel plezier morgennn

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  03/09/2008 at 2:40 pm

  Weet je wat ik me afvraag? Hoe jij dat dadelijk op gaat lossen met je categoriexc3xabn! ;-) Want het alfabet heeft maar 26 letters en je hebt het handig opgelost door een paar maanden tegelijk in 1 letter te stoppen. Desalniettemin je zit nu al in w te werken… =D

 • Leave a Reply