Uncategorized

O onromantische ik 15/02

Al 2 weken lang schoot er af en toe even een reclame bord langs, of een opmerking van iemand, waardoor ik dacht ‘oja, niet vergeten, 14 februari valentijnsdag..’ Gisterochtend kwam ik op school, en feliciteerde verscheidene leerlingen de lerares met ‘alla-hjxc3xa4rtas-dag’ als ik t zo goed schrijf. Ik dacht wat is dat nou weer, vage grapjes van iedereen altijd. Maarem toen kwam natuurlijk de uitleg van de dag, wat ze bij elke feestdag doen, en werd k wakker.. goeiemorruguhhh et is 14 februari!! FcUk! In de pauze zaten wassim en ik bij elkaar zoals meestal, ik met mn warme chocolade melk zoals altijd, en was hij totaal bloednerveus over wattie in godsnaam voor zn vrouw kon kopen waar ie nu ongeveer anderhalf jaar mee is getrouwd en ‘et is verdomme elke dag al valentijnsdag en dan moet het nu nog specialer grmfgrmf wat moet ik nou enz enz’ hahaha moest wel erg lachen eigenlijk. Na school hebben we eerst Ashraf afgezet bij zn woning met wassim’s NIET te geloven gammele wagentje (‘heeft mn chef voor me gekocht’ goh die moet veel van je houden.. ) en daarna naar arlandastadt gegaan, daar was vast wel iets wat kon helpen dachten we. Ondertussen had ik vit gebeld en die zou terugbellen over paar minuten, dus in de herrie’auto’ (sorry t verdient de naam auto niet eens hahaha leuk) belde ie terug, en moest ik op een gegeven moment toch echt vragen ‘honey, hoezeer vieren wij valentijnsdag eigenlijk?? Want ehm ik dus eigenlijk ehh nie.. nauwelijks.. meestal..normaal..’ Hij zei iets terug, maar door dat gepiep en gebrom wat voor een motor door moet gaan verstond ik er geen snars van en na 2 keer WAT? verstond ik eindelijk ‘In litouwen, je weet wel schat, dat land waar ik vandaan kom, is het een heel groot feest!’…. neeeeeeeheeeeej whyyyyyy!?!!? Stom commercieel gebeuren! Ik ben daar helemaal niet goed in!!! Wassim naast me, zo zacht mogelijk totaaal dubbel liggen meeluisterend naar het gesprek en mn steeds benauwdere hoofd zien haha nou dus toen khad opgehangen hadden we 2 nerveuze anti-valentijnsdag mensen in de auto die geen flauw idee hadden wat nou moest Eerste winkeltje was geen succes, 2e winkeltje vonden we kaarten waarvan ik er zelfs eentje echt heel leuk vond, dus okeej okeej meenemen, wassim had er eentje van ongeveer anderhalve bij halve meter groot haha mijne a4 ofzow. Toen kreeg ik een idee Alle spulletjes gekocht die nodig waren, Wassim had in diezelfde winkel alles gevonden wattie leuk vond voor zn vrouw, en had me daarna afgezet bij vitalijus’ huis.

Khad nog een uurtje voordat ik op de bus moest kindjes ophalen vanaf zijn huis die maar 1 keer per uur gaat (jaja okeej mam ik weet dat vit met jou drbij heeft bewezen dattie soms ook 2 keer gaat, maar niet als ik m nodig hebt, okeej?!) Naar binnengerend, muziek aangezet, op de grond gaan zitten, diep ademgehaald, en mezelf de uitdaging gegeven: HOeveel ballonnen kan ik opblazen in een uurtje?! jahaaa en het ging goehoeed! ‘Zijn er pas 7 minuten weg?!’ Toen heb ik op ongeveer de helft van de balonnen iets geschreven met zoon ik-kan-op-alles-schrijven-marker en ze allemaal in de gang gelegd, sommige weigerden dus die mochten in de kamers blijven

Kindjes opgehaald, en hihi heb ook breinaalden gekocht plus wol jaja kga et weer es proberen! Samen met Moana de eerste steken of hoe noem je dat erop gezet, want dat kan ik nie, wed dat ik t nou alweer vergeten ben. Gelukkig kan ik t breien zelf nog wel (a) Begonnen met eten, half 7 kwamen armand en jolanda thuis, en net toen belde vitalijus of ik met m mee kon. Ja dat kon, dus een uurtje later kwam ie me ophalen. Hij vertelde me dat de eerste en tweede keuze restaurant of eetcafe van m een dichte keuken hadden, dus gingen we naar GM in mxc3xa4rsta wat eten en daarna naar zn huis. Voor zn deur buiten had ie 2 van die grote platte kaarsen aangestoken, de balonnen in de gang waren weg, en zn zitkamer had ie omgetoverd in iets superliefs! matras met hoe noem je dat, hele grote zwarte plate ofzow dr over heen die we samen een keer gekocht hadden, 1 kaarsje (geen 50 dit keer haha) in een glazen mooie bakje in de vorm van een hartje met steentjes drin aan, rozen servetjes, chocola, martini en een cadeautje. Dat waren oorbellen en een ketting waar ik meteen helemaal verliefd op werd die bij elkaar passen, wit/zilvere bloemetjes.. aangezien ie me altijd little flower noemt zo lief!! Die vent heeft romantiek van 3 meisjes bij elkaar in zich, en dan niet van dit meisje!! Die fles martini ging op (hij had meer mam, kheb dus geen halve fles drank op, dont worry (a) ) En rond half 1 gingen we naar bed na melig-en gezelligheid. Hij had ergens een 1persoonsdekbed vandaan gehaald met een laken van hartjes drom heen, en alle ballonnen lagen op, onder en rond zn bed. Ook had ie van elke ballon waar ik wat op had geschreven een foto gemaakt hihi.

Duss okeej okeej… Valentijnsdag is niet alleen maar onzin. Et kan ook zo, ontzettend lief en leuk zijn!!

Een dag te laat, maar: Fijne VALENTIJNSDAG allemaal!!!!!

5 Comments

 • Reply
  Sjoerd
  15/02/2006 at 1:38 pm

  Leuke site hoor ;) Echt toppie :P
  kijk ook eens op mijn site
  http://sjoerdpeters.web-log.nl
  http://u2vertigo.web-log.nl
  En stem op de poll!! 8)

 • Reply
  Saskia
  15/02/2006 at 1:40 pm

  Leuke weblog!

 • Reply
  het zusje... (spannende muziek
  15/02/2006 at 4:15 pm

  Saaar…. JE GAAT MET VITALIJUS TROUWEN!
  IK WEET HET ZEKER!
  JE LAAT MIJ HIER
  !
  ALLEEN!
  wat je nu hebt is niet sarah-achtig, je bent nog steeds even verliefd op vitalijus als aan het begin, en wat ik zag toen hij hier was in de kerstvakantie was: HIJ KAN JE UIT JE SAGGERIJNIGE BUIEN HALEN!!!!!!!!!
  wat jij nu hebt is niet sarah-lijk (in de vorm van “menselijk’) En omdat het niet sarah-achtig is KAN je het niet negeren en ga je met hem trouwen… En ik blijf hier…
  ALLEEN!
  trouwens ik ben nu in Venstra, kom net terug van de boekewinkel in de VU :).. t was wel leuk maar vermoeiend, de heen en terug reizen. daar werken hier werken, vanavond weer vroeg naar bed, en ik ga volgende week. krokusvakantie, naar papa! Eindelijk weer :).. Kan je niet wat vaker s’avonds online komen bij msn.. Ik mis je echt zo erg :(. Oja! en bedankt voor je lieve kaartje terug dat je aan mama had terug gegeven (had ik niet verwacht van je :P :P).
  Ik hou heel veel van je :)

 • Reply
  Judith
  15/02/2006 at 10:39 pm

  Ahhhhh, wat lieieieief. Daar kunnen HEEELVEEL jongens nog wat van leren ;)
  You got the right one!
  Liefs, Judith

 • Reply
  Chan
  21/02/2006 at 2:21 pm

  AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
  wat lief.
  ik krijg toch twijvels over zijn geaardheid. maar denk dat ik jou er wel op kan verttrouwen dat hij iets in zijn broek heeft zitten.
  Maar jij bent ook wel lief hoor! denk ook nogsteeds wel dat jullie goed bij elkaar passen, anders hadden jullie het ook nooit 3 maanden met elkkaar uitgehouden ach maar je bent nog niet in de buurt van mij en lil, en dat zal je voorloopig ook niet bereiken.
  maar doe je best.
  snap eigenlijk een ding niet.
  dit is wel totaal iets anders hoor,
  maar in Nederland had je het meestal koud, en dat ga je naar Zweden toe niet logisch toch, maar misschien past dat ook wel bij je. totaal onlogisch, maar wel leuk.
  nou tot snel saar!
  BEY

 • Leave a Reply