Australië Reizen

One day

I love this add :)

Ik ben nu bij Shane’s ouders en het is winter! Geen sneeuw enzo, maar wel maar 8 graden en dat soort temperaturen. Wat voor ons na zoveel zon heel erg koud is! Ook hebben ze in vrijwel geen huis in Australie centrale verwarming, wat betekend dat een heel huis warm gemaakt moet worden met een simpel gaskacheltje haha.
We zijn hier (in Mathoura) nu al 4 dagen en gaan zondag naar Melbourne, om maandag terug te rijden naar Sydney (ja daar waren we nog niet lang genoeg geweest ;p ) en daarna naar some serious sunshine in Queensland. Shane’s moeder was een tijdje terug jarig geweest dus we hebben een feest lunch gehad met wat mensen en verder genieten we vooral van de luxe om weer een goed lekker bed te hebben met een zachte matras en dikke dekens ahhhh.. Maar we zijn ook sociaal uiteraard en hebben al wat vrienden terug gezien en still a few to go dus dat houdt ons bezig. Vandaag is het woensdag dus dat betekend dat ik overmorgen 21 word, maar er komt geen groot feest want ten eerste is het Mathoura waar we zijn en dat zegt genoeg ;p en ten tweede ken ik niemand zoals ik mijn eigen vrienden thuis ken en waar ik graag mee wil feesten of iets dergelijks, maar als ik eenmaal terug in Amsterdam ben gaat deze verjaardag opnieuw gevierd worden!

Verder heb ik droevig nieuws wat betreft mijn pc, die lijkt het eindelijk echt opgegeven te hebben en ik vrees dat ik hem naar een dure pc dokter moet brengen *jank* verdomde acers en windows vista ook.. Dat betekend voorlopig even geen foto’s, tenzij hij op magische wijze opeens wel weer opstart en aanblijft zonder dat het scherm eruit ziet alsof er van binnen iets is ontploft.

Nu weet ik alweer niet wat meer te schrijven. Dus, doei!

4 Comments

 • Reply
  Tamara
  27/05/2009 at 9:00 pm

  Hee ik heb ook visjes foto’s gemaakt:D Staan op mn hyves;)

  xxx

 • Reply
  Marcel
  28/05/2009 at 3:55 am

  Great minds think alike… Ik heb net zelf gisteren een Twitterpagina aangemaakt voor mijn aanstaande WSOP-belevenissen. Je staat bij dezen op mijn volg-lijstje!

 • Reply
  Rene
  28/05/2009 at 8:30 pm

  Wow, WAT een mooie foto Saar, wat een power, wat een uitstraling, wat een beauty. Denk: de mooiste foto die ik tot nu toe van je gezien heb. Hij heeft wel iets androgyns, maar dat geeft het ook iets mysterieus. Goed dat ie ook je MM avatar is…
  xx

 • Reply
  martie
  13/06/2009 at 7:42 am

  Hey lieve schat! Heel verschrikkelijk hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Heb de hele dag aan je gedacht en wou dat ik je eventjes vast kon houden…Heel veel liefs van ons allemaal in Vancouver. Een goeie winter verder toegewenst! Enjoy the cold ,it will be gone soon! When are you coming this way? Its 25degrees and higher in Vancouver,yippee!Martie.

 • Leave a Reply