Uncategorized

ONEE HE

ONEE Ik heb uit het niets een super griep/verkoudheid? gekregen!!! Dat kan niet! Dat mag niet!

Ik heb vandaag een tough werkdag voor de boeg, ik begin dan weliswaar pas om 12 uur (hoezee) maar tot 6 uur en het is xc3xa9cht hxc3xa9xc3xa9l drxc3xbak op Zaterdagen.

En Zondag there is something big coming up..! En mag ik ook niet ziek zijn!

Ben 8 keer wakker geworden vannacht en blijf maar dorst hebben, het verbaasd me niet als ik alle leidingen in dit huis heb leeggedronken (en het is een groot huis!) en iedereen vanochtend heel lang moest wachten tot er weer water uit de kraan kwam. Toen ik voor de 2miljoenste (onee 9e) keer wakker werd en het laat genoeg was om op te staan heb ik alle snot-wc-papiertjes bij elkaar verzameld, dat had ik goed gedaan in mn half slaap, ze lagen overal en mn prullebak is weer vol nadat ik mn eerdere volle zak eergister aan de straat had gezet. Daar stond trouwens nog een kerstboom bij het oud vuil?!? Toegegeven – zij hebben gewonnen. Zo laat hebben wij het zelfs nooit volgehouden.
Ook had ik vannacht het ik-bijt-mijn-eigen-lip-kapot blijkbaar weer even opgepakt (een tijd geleden werd ik bijna elke ochtend wakker met bloedlipjes daardoor) en heb ik zo onrustig geslapen dat allebei mn kniexc3xabn blauw zijn (ik lag nogal in de muur) ?!

Nagoed. Op naar werk strakjes en het beste hopen =)
(zouden klanten het storend vinden? Twee van die snotstraaltjes?)

2 Comments

 • Reply
  itty
  15/03/2008 at 10:46 pm

  Beterschap!!!

 • Reply
  Fred
  15/03/2008 at 10:54 pm

  hoi Saar,

  is het gelukt vandaag!

  XX Fred

 • Leave a Reply