Uncategorized

Oppassuh!

Hoeraaa van het ene vaste oppasadres wat stopt (woensdagavond, Iris, einde van werkgroep, not needed any longer) naar het nieuwe vaste oppasadres wat begint! Heel soms krijg je via oppas.nl toch nog op precies het goede tijdstip een verzoek voor tijden waarop jij kan. Dan is het erg leuk als het klikt met de ouders en natuurlijk ook de kinderen. Ze wonen echt om de hoek van mn moeder/zusje maar dan wel met een park en slootje ertussen. En zijn heel leuk, echt een heel happy family met 3 kindjes. De jongste is bijna 6 maanden oud en moest ik nog zijn laatste fles van de dag geven, ohhh wat veel te lief was dat zeg. Tijdens het drinken alleen maar mij aankijken met ongelofelijke pretoogjes en als de fles soms een halve seconde uit zn mond was moest ie hardop lachen. Echt prachtig. Tijdens dat bijna in slaap gevallen maar gelukkig was ie aan het eind toch nog wakker zodat ie meteen zn boertje kon laten en niet, zoals de ouders hadden gewaarschuwd, dat ie 2 uur later huilend wakker werd omdat die nog klem zat, zoals dus vaak gebeurd :p De oudste is een meisje van 5 geloof ik en kon niet snel genoeg alles in haar kamer laten zien en babbel de babbel dus daardoor kwam ook meteen het verzoek toen de ouders weer thuis kwamen of ik soms als zij in overwerk zaten ik hun kindjes misschien eens van de creche kon ophalen overdag. Is toch super leuk als zoiets meteen klikt =) Ik geloof wel dat ik de eerste oppas was sinds het babytje trouwens want de vader was op een eigenlijk vreselijk komische manier zo zenuwachtig.
‘dit is het flesje, ja en over de boer.. ‘ ‘Lieverd dat heb ik dr net verteld’
‘oja en als je wat wilt drinken dan..’ ‘Ik heb net de koelkast aan dr laten zien weet je nog?’
‘Ja wat ook wel goed is om de afstandsbediening even te laten zien..’ (makkelijkste afstandsbediening uit de hele straat) ‘het handigste is als je hem gewoon aanzet met die knopje.. en dan , als je op 1 drukt gaat ie gewoon naar die zender’  Ah ok. Durfde toen nog niet hardop te lachen. Maar toen..
‘Dit is het gordijn (bezig met dicht doen) (de vrouw – maar het is nu nog licht!) (weer bezig met open doen) en daar zit zo een touwtje aan, dus dan..’
Begon toen toch wel echt te lachen. Zijn vrouw ook want die had het de hele tijd al door maar het is echt nog zo een leuk verliefd stel (ja zelfs na 3 kinderen! ;) ) en ze vond het geloof ik wel erg schattig. De man zelf begon zichzelf toen ook expres nog belachelijk te maken dus was leuk allemaal bij elkaar.

Mijn aussi moest de hele tijd van planning veranderen over wanneer ie hier nou kon zijn – en ik dus ook een beetje, alhoewel, ik hoor wel wanneer ik op schiphol moet staan! – maar nu blijkt het eeeindelijk zeker te zijn en is ie hier waarschijnlijk de 23e. Maar we zullen zien wat dr weer veranderen gaat haha dat gaat per halve dag daar dusseeuh. Dit keer had ik een gekke droom over ons afgelopen nacht. We zijn lekker bezig hihi. Lang waarschijnlijk voor vele nutteloos verhaal though. Buh had gehoop nog eco po te maken nu.. maar kan me zo vreselijk slecht concentreren.. Misschien goed slapen en dan er morgen heel verschrikkelijk hard tegen aan? (lees: ook de 3 vakken met alles van het hele jaar leren? t*****ng hee) Dankzij school kent shane nu ook wat nederlandse scheldwoorden haha. Ik zit weer in een moment dat ik mensen van school heel veel pijn wil doen. Bah. Tis ook oneerlijk – heb je het al zwaarder omdat je ziek bent en dus dingen moet missen, moet je tijdens de inhaaltoetsen ook nog letterlijk 4 keer zoveel daarvoor gaan leren. Hoe wil je dan ooit gelijke kansen hebben :( Maar wie niet waagt wie niet wint. Dus. Salut again!

1 Comment

 • Reply
  Jannie
  13/04/2008 at 6:20 pm

  Hahaha ik hou ook van Nederlandse scheldwoorden! :) Gatverdamme en belachelijk klinken vooral altijd erg leuk bij buitenlanders!
  Maaruh even over Klaipxc3xa9da. Kort gezegd vind ik dat de stad stinkt, naar uitlaatgassen voornamelijk, die zie je echt uit de uitlaten komen zeg maar. Verder heeft de stad een leuk oud centrum, maar verder is er niet veel aan en is het vooral slecht of niet onderhouden (zonde van de wel erg leuke gekleurde huisjes). En tenslotte deden de meeste mensen vaak ook niet erg aardig… Dusss dat was het kort wel! Hahaha! Maar verder wil ik niet txc3xa9 negatief doen hoor ;) Ze hebben wxc3xa9l een strand! :P haha!
  Oww en succes met al je schoolwerk he! Ik voel met je mee! :)
  xxx

 • Leave a Reply