Uncategorized

Organisatie gekte

Leiden. Dat werd de bestemming van de roadtrip afgelopen zondag. We stapten in de auto met het idee om kleine dorpjes af te gaan, maar we wilden meer! Groter! Spannender! Dus over landelijke weggetjes vonden we de studentenstad. Het was gek weer met keiharde regen afwisselend met knetter felle zon. Het was zo een relaxed dagje! Vrijdag en zaterdag hadden we de Grote To-Do Lijst afgewerkt voor zo ver kon, waar vooral voor Shane wat stress factoren op te vinden waren. Dus zondag was gewoon alleen maar chill. Ik was de chauffeuse, wat na een week ziekenhuis de perfecte beginnelingen beenspier training is, en in Leiden hebben we een uurtje rondgelopen met als pauze punt La Place in de V&D.

Leiden VD uitzicht

Ik wil V&D best sponsoren door vaker naar La Place te gaan. Altijd mooi uitzicht en grote koppen koffie met lekkers!

Vandaag heb ik de voor mij totaal nieuwe organisatie drang weer zijn gang laten gaan. Of het nou op laptop of in huis is, ik ben rete goed bezig al zeg ik het zelf. Dat speelt zich zo af sinds een paar dagen en ik verwelkom het hartelijk, want er lag nog het één en ander klaar, al een maand. Of jaar. Zo was ik me er bijvoorbeeld voor het eerst van bewust wanneer de Thuiszorg precies zou langskomen, wat me deed denken aan alle dozen vol medisch infuus spul die ergens in een hoek van het huis ruimte innamen.

Van dit, naar één doosje.

Van dit, naar één doosje. Hallelujah!

De Thuiszorg mevrouw blij met al het bruikbaar spul wat ik in haar tas schoof, en ik blij met het naar de apotheek brengen van de overvolle oude en bijwerking-gevende medicijnen tas die ook al maanden stof aan het verzamelen was. Ik voelde me een beetje schuldig om daar aan te komen zetten met een bak vol prima, dure antibiotica (een verhaal van maanden geleden), die alleen voor mij niet zo prima bleek te zijn. Maar niemand heeft er boos over geschreeuwd gelukkig.

Op zich is dit bezig zijn een goed teken van betere gezondheid! Dus er gebeurt wel iets, I guess. Ik ben alleen echt nog steeds geen fan van mijn longen en kan niet wachten tot ook die meegaan in dit positieve proces. Ik ben vanaf nu nog een weekje aangelijnd dus nog even geduld. In de tussentijd goed blijven eten en drinken en slapen en leuke dingen doen.

Which reminds me – wij eten al maanden lekker eten dankzij Hello Fresh. Van gehoord? Die brengen elke week een doos met ingrediënten voor het avondeten langs, inclusief vlees en recepten en alles, en dan hoeven wij het alleen nog maar te koken. Zo makkelijk want het eeuwige dilemma van Wat Gaan We Nou Weer Eten is opgelost, we hoeven geen grote boodschappen meer te doen, en het is vers en een beetje biologisch en lekker. En redelijk geprijsd! Ze hebben nu een actie dat wij korting krijgen als wij jou korting geven op een doos eten. Dus als je zin hebt om ons geld te laten besparen, of je was altijd al benieuwd en ziet dit als een kans, vul dan vooral deze code in bij het aanmelden: WE2WB2!

3 Comments

 • Reply
  Irène
  05/02/2015 at 10:25 am

  De apotheek heeft het geld allang verdiend, geen reden tot schreeuwen voor hen. ;-)

 • Reply
  Sandy
  05/02/2015 at 12:19 pm

  Herkenbare infuus-chaos, of was dit juist al het ge-ordende deel :P Het erge is, staat bij mij nog steeds in de woonkamer om opgeruimd te worden, moet ook nog bellen dat de pomp weer opgehaald kan worden. Ik wacht nog op organisatie drang hier!

 • Reply
  Ben
  05/02/2015 at 12:52 pm

  PS. Mocht je de volgende keer weer in Leiden komen, dan kan ik je op zondag en maandag, Einstein aanbevelen (Nieuwe Rein 19, 071 512 5370)
  Heerlijk Thais eten, gemaakt door de vrouw van de eigenaar.
  Wel reserveren, doch zal je een onvergetelijke avond krijgen.
  (vergelijkbaar als Schagchelstraat 13).

  Sterkte met je gezondheid!

  Gr. Ben

 • Leave a Reply