Griekenland Plogs & Vlogs Reizen

Plog 22: laatste dag op het hemelse Paros

Plog 22De tweeëntwintigste plog, over 8 september 2015. Elke zes dagen een nieuwe plog!

Plog 22Goedemorgen! En goed dat ‘ie is. We worden wakker door de Griekse zon die zachtjes door de gordijnen schijnt.

Griekenland Paros, LogarasOpstaan en naar buiten! Links ons hotel en daarnaast de scooter die we vandaag terug moeten brengen.

Plog 22Hoe weet iedereen dat we buitenlanders zijn? Door de helmen op onze hoofden! Derp.

Scooter huren Paros GriekenlandAlsjeblieft en dankjewel!

Griekenland Paros Pisa LivadoDit zie je als je je omdraait.

Griekse Ferry Paros eilandDe volgende actie is het kopen van ferry tickets. Voor morgen. Terug naar het Nederlandse leven. Mehh…

Plog 22We lopen terug van Piso Livadi naar Logaras, wat helemaal niet ver is maar wel met een heuvel er tussen in.

Griekenland Paros Grieks eilandGod wat hou ik na deze vijf dagen al van dit plekje! Na de eerste vijf seconden eigenlijk al. Na Ios zijn we naar het eiland Paros gegaan. Daar waren we nog nooit geweest en nadat de ferry ons er had gedropt hadden we nog geen idee waar we precies heen zouden gaan. Nadat we in een hete, stinkende bus stapten kwamen we aan bij dit dorpje. Ik had niet blijer kunnen zijn!

Plog 22Shane test de vangrail. Goedgekeurd hoor, obviously!

Grieks eiland ParosEn als diezelfde weg je weer naar beneden heeft gebracht kom je hier aan. Auto’s kunnen maar zo ver als die witte daar komen, tenzij ze een stuk omrijden aan de achterkant.

Plog 22Zie je? Niet handig voor vierwielers.

Grieks eiland Paros, LogarasAan het eind ervan is ons hotel met cafe.

Griekenland FrappeWe snakken naar een koude frappe!

Plog 22Binnenplaatsje van het hotel…

Griekenland Paros Hotel uitzicht… uitzicht om van te houden…

Plog 22… en Shane die vraagt of ik alsjeblieft kan opschieten met de sleutel van de kamer.

Plog 22Ontbijt! Ik eet hier blijkbaar brood met kaas en salami. En ik slaap ook al zo goed. We moeten maar weer verhuizen, vind ik.

Griekenland StrandHet is wederom uitrustdag! Daarvan hebben we er in totaal twee deze vakantie en beide keren is het toevallig op plogdag. Dus hier. Een strandfoto.

Griekenland zwemmen in zeeEn een zeefoto.

Plog 22Ook al is het fijn om je poriën schoon te zweten enzo; heel lang in de zon liggen lukt niet helemaal. Tijd voor schaduw en ijs!

Plog 22En bier. Shane is groot fan van dit land, al is het maar om de reden dat ze hier standaard een halve liter geven als je om een biertje vraagt.

Plog 22Boeken tijd.

Plog 22Dutjes tijd.

Plog 22Zwem en onzichtbare rotsklim tijd.

Zwemmen in Griekenland zee eiland ParosKan zo een roddelblaadje in toch?!

Plog 22Liefde!

Plog 22Na vijf dagen geen make up aangeraakt te hebben ga ik me nu maar weer voorbereiden op het er normale-levens-achtig uitzien. Bovendien is het dus de laatste avond hier.

Plog 22Eèn twee drie…

Plog 22Vier vijf zes!

Plog 22Nog een keer de heuvel op.

Griekenland Paros Piso LivadiIk laat het even zien: daar in dat rijtje restaurantjes gaan we eten, de twee-na-laatste om precies te zijn.

Uit eten op Paros GriekenlandEn wel dit! Zo lekker! Op het terrasje naast ons zit een man te vissen. Wanneer hij beet heeft wordt het visje onder applaus en gejuich het restaurant binnen gebracht. Oh Griekenland…

Plog 22Snel nog een winkeltje in.

Plog 22En ook het kunst ateliertje. Hondje Lily woont hier ook en de avond dat we kennis maakten me deze mensen was het hondje op stiekem avontuur en de mensen in de stress. Is dus goed gekomen! Blij dat we morgen ook ons eigen beestje weer gaan zien.

Plog 22Terug op de kamer. O ja. Kunnen die zichzelf nou nog niet inpakken?!

Naar Griekenland met zuurstofLaat ik vooral ook deze even opladen. De heenvlucht ging helemaal prima met de extra lucht machine, maar zonder batterij kan ik me voorstellen dat het lastiger zou gaan. Welterusten!

1 Comment

  • Reply
    Sandy
    11/09/2015 at 5:44 pm

    Ik ga Paros onthouden, lijkt me heerlijk!

  • Leave a Reply