Plogs & Vlogs

Plog 7: snot, hond en scherm in de hoofdrol

Plog 7De zevende Plog! Over dinsdag 9 juni, 2015.

Plog 7Snot. Snot everywhere. Mijn hoofd voelt als de kwaliteit van deze foto.

Plog 7Tegen beter weten in hoop ik dat het beest een plasje in de tuin doet zodat ik niet meteen met ‘r hoef te lopen.

Plog 7Het lijkt niet te gaan gebeuren.

Plog 7Ik wil niet dat je yoga doet, ik wil dat je plast.

Plog 7Ik ga maar eens koffie zetten.

Plog 7En van Eleanor heb ik ondertussen ook wel genoeg.

Plog 7Nope.

Plog 7I give in.

Plog 7Maar dan wel zo. Met mijn snothoofd verstopt van de wereld. Het zonlicht op deze grauwe dag is trouwens sowieso te fel vandaag.

Plog 7Ik neem nog eens een kijkje in het leven van Vloggloss en FleurDeVlog.

Plog 7En besef dat ik veel te laat ben met de eerste vernevel beurt van de dag.

Plog 7Annalie komt langs! Ze is niet bang voor de zwerm bacteriën die om me heen hangt. We drinken wat thee en daarna loopt ze een stuk met het beest. Fijn!

Plog 7Ondertussen voel ik me zo. Koud!!

Plog 7Oh nee, heet.

Plog 7Ik kijk naar Ik Vertrek. Een wat ouder stel gaat naar Zuid Frankrijk (natuurlijk) om daar een oud groot huis op de knappen en een eigen Bed and Breakfast te beginnen (natuurlijk). Ik vind ze niet zo aardig in de eerste helft van het programma, maar gek genoeg worden ze steeds leuker en blijer met elkaar in alle chaos. En het huis is erg mooi.

Plog 7Booba is thuis! En heeft eten gemaakt. Je zou het misschien niet denken maar het duurde even voordat ik deze foto van hem had. Hij vind het namelijk leuk om zo debiel mogelijk op mijn plogs te staan.

Plog 7Voordat hij doorgaat naar Bootcamp hebben we een bedknuffel.

Plog 7Ik zei het toch?

Plog 7De dame doet ook mee.

Plog 7Sondevoeding in da house! Ga ik nu dus even mooi nog niet uitpakken. En er mist een doos. Slechts de driehonderdste keer dat er iets fout gaat met hun leveringen.

Plog 7Als ik wederom lig te zombieën op de bank kijkt de buurman door het raam. Of ik onze biobak ook schoon wil? Nou, dat is wel een heel goed idee! De andere buurman doet ook mee. Best wel dapper, want heel erg vies. Dankjewel!

Daarna gebeurde er (nog steeds) niet zo veel boeiends meer en zijn er ook geen foto’s meer genomen. Booba kwam thuis van Bootcamp, we aten wat, we dronken wat, we keken de laatste aflevering van seizoen 5 van The Good Wife. Thank god is er een seizoen 6. En toen gingen we naar bed. Slaap lekker!

4 Comments

 • Reply
  Marit dus
  10/06/2015 at 1:54 pm

  Wat leuk zo’n plog!! Keep it up :) xx

 • Reply
  Edwin
  10/06/2015 at 2:38 pm

  Is het nou beest of dame :p

 • Reply
  Sarah
  10/06/2015 at 9:37 pm

  Dankjewel Marit!! Will do ^_^ xxx
  Edwin: Een beestelijk dametje! Harig, soms, ook nog!

 • Reply
  jroen
  10/06/2015 at 10:43 pm

  Als een echte Celeb. over straat, awesome!

  Voor de rest beterschap he!

 • Leave a Reply