Browsing Category

Turkije

  Reizen Turkije

  Stiekem toch een beetje reizen

  Na in Istanbul geweest te zijn van woensdag t/m zondag ben ik nu weer terug in het grijze Amstelveen! Istanbul is heel vet en mijn lief is daar nu aan het werk dus het was helemaal nice om weer even samen te zijn. Het is waarschijnlijk de grootste stad waar ik ooit geweest ben, wat zijn er veel toeterende net-niet-botsende auto’s! En mensen! En huizen! Shane en ik mochten in een appartement van de kapitein van de boot waar Shane op werkt verblijven, wat super was. Pal naast de Galata toren op een mooie locatie. Zo valt er toch nog stiekem wat te reizen.

  Ons uitzicht :)

  Ons uitzicht :)

  We hebben elke dag mega veel rondgelopen dus spierpijn was aan de orde maar we hebben dan ook veel gezien! De Grand Bazaar met zn honderden straatjes:
  Grand Bazaar IstanbulGrand Bazaar Istanbul
  De enorme Moskee Aya Sofia:
  Aya Sofia IstanbulAya Sofia IstanbulAya Sofia Istanbul
  De blue mosque met het prachtige plafond:
  Blue Mosque Istanbul Blue Mosque Istanbul
  En nog veel meer. Ook naar de Supperclub en Nomads geweest, waarvan de laatste pas net open is en het restaurant waar ik werk in Amsterdam, heeft dezelfde eigenaar als de Nederlandse Nomads (waar we een veels te leuk oud en nieuw feestje hadden en een paar weken geleden de personeels borrel) dus dat was leuk om te zien!
  Istanbulse Nomads Istanbulse Nomads
  De laatste avond zijn we uit eten gegaan met meneer de kapitein, die ondertussen ook een goede vriend van Shane is, en zijn vriendin. Daarna terug naar hun appartement waar we nog even hebben gezeten tot wij twee females toch even het nachtleven van Istanbul gingen verkennen, erg gezellig lekker gedanst! Helaas moest ik vliegen met de kater die ik eraan over had gehouden, wat ietsje minder leuk was, maar heb gelukkig niemand onder gespuugd. En nou moet ik mijn lief weer missen tot 12 februari, want dan vliegt ook hij weer deze kant op, to stay! Heb mijn huisgenoten de avond voordat ik naar Istanbul ging eindelijk verteld dat we gaan verhuizen. Nu nog iemand vinden die hier wilt wonen! Dan kunnen Shane en ik 23 februari lekker in ons nieuwe studiootje intrekken in Amsterdam zelf! Voor tien maanden, anyway.

  Ongeveer een week geleden had ik een lookbook shoot voor Zinga. Een deel van het resultaat is nu op hun website te zien. De truien en vesten die dit merk maakt zijn heerlijk! Ze waren vandaag en gister ook op de modefabriek dus misschien hebben sommige van jullie ze daar wel even gezien. Verder vandaag geshoot voor de coiffure awards voor Toni and Guy. Het plan was om elk model twee looks te geven, maar het werd al snel te laat en uiteindelijk heb ik maar 1 look gehad. Waar ik nu ERG blij om ben want het plan was om meer dan de helft van mijn haar er af te knippen!! Toen vond ik het prima, wel eng maar niet erg, maar nu achteraf besef ik wat een gek idee dat was haha!

  En als laatste, ik heb eeeeiiindelijk foto’s binnen gekregen van de fotograaf met wie ik op Santorini heb geshoot afgelopen zomer.
  2344internet800
  2343.internet600
  2397internet800