Uncategorized

samen bij elkaar; samen alleen

Het blijft gek om de ene week zo intens samen te zijn en de weken (maanden?) daarop weer ‘slechts zelf’. Zoals hier uit opgemaakt kan worden heeft Shane dus inderdaad Nederland weer verlaten, daar mochten we vanmorgen om 4 uur voor opstaan! Maar we zijn op tijd aangekomen dus it was worth it dan maar ;p Nou we zijn nu 6 dagen achter elkaar samen geweest, plus de losse daagjes daarvoor erbij opgeteld, is toch zeker 2 weken in totaal samen doorgebracht! En nog steeds is geen van ons gillend weggerend dus het lijkt goed te gaan. Nee serieus, het was heel leuk, en ik vind hem ook nog steeds heel lief en hij mij (a) en dus zien we wederom wel weer waar het allemaal heen gaat en wat we ermee gaan doen. We gaan elkaar een hele poos niet zien nou dus we hebben veel veel tijd om na te denken ofzo ;) Dit keer eindelijk eens foto’s op mn site van ons! Heb zelfs van hem nog foto’s gekregen van ons op Kreta, en van het vorige weekend want toen had ik zelf niets gemaakt. En nog een hele hoop super muziek van zn externe harddiskje maar dat terzijde!

Cimg0591
Cimg0609

Moeilijk kijken bij het weer inpakken van zn enorme rugzak haha. Bij nader inzien zijn het vooral filmpjes die gemaakt zijn deze week maargoed dan zijn deze twee wel even goed hihi. Hij vliegt en vaart de komende weken de hele wereld rond, vandaar dat ie erg veel zooi mee had deze keer :p Ik ben deze avond mn computer aan het opruimen. Mn foto’s zaten overal en nergens en totaal niet in de juiste mappen gesorteerd, als er al mappen waren, en toen ik terug uit Zweden kwam had ik alle fotos op cd’s gekopieerd meegenomen en toen ik mn eigen laptopje kreeg begon ik met alles van die cd’s, hierop te zetten, tot ik bij de 3e dacht van neee wat een ruimte verspilling van mn schijf, maar dr stonden dus tot vandaag enorm saaie foto’s tussen enorm leuke foto’s, van 1 jaar geleden tot 1 maand geleden, van Spanje tot Zweden tot Nederland, overal maar tussen gepleurd. Dus alle foto’s die oninteressant waren heb ik eraf gegooid, en heb al 7 cd’s doorgenomen en de leukste foto’s eraf gehaald, naar mn pc, en meteen maar natuurlijk mooi folders gemaakt met de naam van wat of waar het is en welk jaartal… Ben je verdraaid lang mee bezig! Morgen overdag lekker niets dus zal hier wel weer mee doorgaan, en ‘s avonds een soort reunie achtig iets van de 13e klas van GGC. Ben benieuwd wat dat wordt, maar wel erg zin in en hoop dat er veel mensen komen!

9 Comments

 • Reply
  Bowe
  06/11/2007 at 11:52 pm

  Zoek de verschillen

  Dat mijn kamer na een hele dag opruimen de volgende avond weer net zo erg is

  Dat ik zoveel muziek heb maar nooit weet wat ik wil luisteren

  Dat zoveel mensen lijken te weten waar ze mee bezig zijn of iig een beetje

  Dat mijn motivatie voor werk zooo ver te zoeken is

  Dat ik zoveel geluk heb dat het toch wel weer goed komt daar

  Dat ik altijd maar weer op niemand kan vallen

  Dat misschien buitenlanders dan ook echt voor mij hier heen gaan vliegen om zich te llaten zien

  Dat ik eerst dacht dat ik zonder CF hetzelfde zou zijn maar dat ik dat nu betwijfel

  Dat ik eigenlijk steeds beter zie dat je echt zelf je leven kan maken

  Dat ik dat moeilijk vind en nog steeds echt niet weet wat ik dan moet maken

  Dat ik gemiddeld 14 unieke log lezers per dag heb en niet meer dan 1 bericht per jaar schrijfsel!

  Kus!

 • Reply
  Marcel
  07/11/2007 at 2:30 am

  Hm, dan moeten we het gemiddelde voor dit schrijfsel maar opkrikken naar 2, hxe8?

 • Reply
  Anonymous
  07/11/2007 at 3:52 pm

  haha geweldig
  uhm jouw reactie op die foto van mij en Eef .. HOE goed dacht jij amsterdam te kennen?! ik speelde inderdaad wel toeristist maarre in m’n eigen land hihi

  en ik weet dat ik heel mooi met die uitdrukking -.- t was ook echt heel eng en ik heb nog nooit zo hard om mn vader gegild die notabene voor me zat in t wagentje -.- brrr
  absolut fxf6rstxe5r jag vad du fxf6rsxf6kte sxe4ga :) ingen problem alls och tack fxf6r att du tycker jag visa min erfarenhet av bxe5de sprxe5k pxe5 mitt log :D
  fet kram pxe5 dig
  och vi ses ganska snart nu

 • Reply
  itty
  07/11/2007 at 7:32 pm

  gemiddelde nog maar even iets opkrikken haha

 • Reply
  itty
  08/11/2007 at 9:10 am

  Volgens mij staat C.F. ook voor
  Central Focused, wat zoiets betekent dat je vooral investeert in het belangrijke in het leven!
  Aan jou om dit belangrijkste in te vullen. Het leuke is dat dat voor iedereen wat anders kan zijn!

 • Reply
  martie
  16/11/2007 at 5:34 pm

  Hey Saartje…Hope to see you soon, whats your/Jacq/ email address?We will leave for a few days after Monday coming.Salt Spring is beckoning again in Dec. Hugs, je tante M.

 • Reply
  martie
  16/11/2007 at 5:35 pm

  Hey Saartje…Hope to see you soon, whats your/Jacq/ email address?We will leave for a few days after Monday coming.Salt Spring is beckoning again in Dec. Hugs, je tante M.

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  17/11/2007 at 11:16 am

  Hi Saar,

  Klinkt goed zeg, jullie weekje samen!
  Balen dat het nu weer een poos lijkt te gaan duren voordat jullie elkaar weer zien… Maar vertel eens, wat dxc3xb3et die Shane nou eigenlijk? ;-) Dat hij zomaar de hele wereld over reist met slechts xc3xa9xc3xa9n gevulde rugzak…

  X Irxc3xa8ne

 • Reply
  ann
  18/11/2007 at 12:03 pm

  heej gumman
  aaah vad sxc3xb6t!!!
  hoppas verkligen ni kan vara nxc3xa5n dag :)
  men du vi mxc3xa5ste ses snart! inte bara sxc3xa4ga att vi ska :P
  HAR Bxc3xb6RJAT JOBBA!! kommer att jobba varje kvxc3xa4ll den hxc3xa4r veckan sxc3xa5 jag kommer ihxc3xa5g allt .. slutade jobba 00.30 igxc3xa5r .. pffff men men ska inte klaga
  fet kram och puss!

 • Leave a Reply