Uncategorized

selecties selecteren

Vandaag eerste dag school gehad, intro dag. Nou was niet veel soeps hoop dat het wat leuker gaat worden in het jaar zelf.

Wat wel heel vet is is dat er bij summerbabe weer 52 meisjes zomaar weg zijn en ik zit bij de laatste 48 :)  Door naar de 12!  http://www.summerbabe.nl?showid=369 

Toen ik gister aan het werk was in het cafe zater er 2 mensen op het terras waar ik mn benen uit mn lijf aan het lopen was, en pas na een half uur had ik door dat ze de hele tijd aan het kijken waren. Een man en vrouw van rond de 50, helemaal mooi en gestijld. Ik was bezig bij het tafeltje naast hun en ze keken en keken dus ik liep langs hun tafeltje en steeds langzamer, vragend de man aankijkend, maar er werd niks gezegd dus naja had wel meer te doen, rende weer door. Wat later stak de man zn lege biertje in de lucht dus bracht ik een nieuwe. Hij vroeg toen eindelijk wat, namelijk of ik hier vast werkte. uhm ja. Okee.. nou wat bleek, zij waren managers van een kledingwinkel (oh nou weet ik de naam alweer niet meer) die alleen maar heel ontzettend veel te dure merken verkoopt, en ze wilden mij wel graag bij hun hebben werken in de winkel op Gelderlandplein. Oh :p  Wat vragen gesteld, maar ik heb het goed bij cafe latin en zou me ook heel vals voelen als ik nou alweer weg ging. Pas toen ik thuis kwam een paar uur later bedacht ik dat ik best had kunnen vragen hoeveel ik zou krijgen betaald enzo :s whaha maargoed. Dat was leuk! En ook 2 dames die af en toe langs komen, die me een fooi van 3 euro gaven, op 4 euro rekening, en ja omdat ze mij heel leuk vinden serveren en dat moet echt gezegd worden!! Ahw =) Dankje! Van dat soort dingen word ik zo blij he loop ik een half uur op te smilen hihi.

Nou ik ga nou mn kamer opruimen want dat is ECHT niet normaal meer ondertussen. Ach whats new.

2 Comments

 • Reply
  Barry
  30/08/2007 at 9:34 am

  You are talking foreign again!

 • Reply
  Zaar
  30/08/2007 at 10:45 am

  haaa o jesus Ill write an English part today =) =) Cant help myself! Keep on forgetting it. Its my sites fault, it has a Dutch karma.

 • Leave a Reply