Uncategorized

sjuk :s 13/03

Donderdag op vrijdag nacht kon k weer nauwelijks slapen, maar na 9-en ofzo opeens wel! dus dat vinnik vet irritant want dan is mn dag helemaal weg, maja was wel blij dat t ff kon slapen. Volgens mij ligt het toch echt meer aan de Zithromax dan aan de oxis hoor, ook al is het bij oxis een van de meest voorkomende bijwerkingen en bij Zithromax 1 van de zeldzaamste.  Maargooeed.. Die avond nog ff boodschappen gedaan met vriendlief en daarna naar zn huis.Vrijdag op zaterdag gewoon 5 uurtjes weer ofzo, en zaterdag vette keelpijn :S met suzan afgesproken om naar Stockholm te gaan. Nou wasset wel jammer, want t gezin hier ging naar een soort grappig concert in Uppsala waar ik ook heel graag mee naar toe wou, maar ik dacht dat dat pas in april was. Had dus een dubbele afspraak DOM SARAH! Suzan leek Uppsala ook wel leuk toen ik t vertelde, maar de tijden kwamen niet uit, dus hadden we afgesproken om gewoon toch naar Stockholm te gaan. Met sfi ging ik niezo geweldig veel met r om, maar het klikte heel goed was vet gezellig, we hebben wat rondgehangeld in winkels (heb rok gekocht! met van die zo heeel lekkere stof die zo zwiebert in de wind weet je wel (a) ) en daarna naar Kista, omdat de bioscoop daar veel leukere films had dan in Stockholm zelf, we zijn dus naar de film ‘Fun with Dick and Jane gegaan’ haha echt leuke film, heel grappig! MEt jim carey. Daarna met de pendeltxc2xb0ag weer naar huis, dr vader kwam haar ophalen bij station mxc3xa4rsta want dr komt wel een bus bij dr huis, maar die komt doordeweeks 1 keer in de 4 uur, en in t weekend alleen als je m belt, 2 uur van te voren prachtig!! not vit had gezegd dat ie nog maar een uurtje zou werken, voordat we de film ingingen, maar natuuuurlijk wassie nog aant werk toen ik al weer in mxc3xa4rsta was, had gelukkig wel meteen de goeie bus die er stond. Die avond eh wat hadden we gedaan… oja dirty dancing gekeken blijft echt een goeie film vinnik.. noem me cliche, what can i do Zondag werd ik wakker met echt GEEN eetlust, vit wanhopig haha echt schattig hoe goed ie voor me zorgt! Uiteindelijk toch een klein bakje muesli ofzo naar binnen gewerkt, en die dag was zn zusje jarig, en had nog geen cadeautje dus wouden we naar stockholm om iets te zoeken. Victor, een vriend/werknemer van vit ging ook mee. Die kan geen woord engels spreken, en misschien 3 zinnetjes verstaan, maar was hoe dan ook gezellig. Ik voelde me ondertussen klote als de weet ik veel, keelpijn nog 5 keer zo erg, de heeeeeeeeeeeeeele tijd hoesten echt word je nie goed van man, daardoor wordt je nog misselijker door het inslikken enzo bah.. hoofdpijn superdichte en lekkende neus noem maar op.  Hebben door Stockholm gelopen, veel foto’s genomen, cadeautje gevonden, en een heerlijke zwarte gigantische sjaal voor mij hehe eindelijk. Daarna Victor weer thuis afgezet, naar t huis waar zn zusje was, bij een vriendin van dr, heel snel even uit de auto en 10 minuutjes later dr weer in, zn zusje hing ook gewoon buiten dus, en ik voelde me ondertussen half zombie. Naar vits huis gegaan, daar maakte ie boterhammen met spek en een salade want kon echt nie meer naar binnen krijgen en dan had ik iig de belangrijkste dingen binnen. We begonnen aan een film te kijken, maar half 9 ging k maar naar bed. Vit kwam dr achter aan en khad inmiddels gloeiende koorts Was echt een pleuresnacht blehhhh maar gelukkig uiteindelijk wel iets van 4 uurtjes geslapen denk ik, en toen k vanochtend wakker werd was de koorts ook wel weg. Naar school gegaan want vrijdag natuurlijk die stomme test, maar werd al snel duidelijk dat t niet heel effectief was om daar te zitten, dus na de pauze ging k naar huis. Geprobeerd wat te slapen maar dat lukte natuurlijk weer nie, en veel te koud wat ik ook aan had, dus toen ben ik maar wat blouses gaan strijken, want dat had ik eerder ff minder goed gedaan.. Nou ga ik over een half uurtje kids ophalen, en kzie wel hoe t morgen is. Als t niet snel beter gaat toch Marie even bellen ofzo :s Maaar dat zal nie nodig zijn! T feit dat mn lichaam in 1 nacht een koorts weg kan toveren is toch ook wel goed? ghehe weet ik veel k ebn toch nog steeds vrolijk Dikke kus voor iedereen (die niet bang is besmet te worden!)!

No Comments

Leave a Reply