Uncategorized

Stomme mr. W

Het lijkt bijna of ik een leven heb met mn maar 1 posten per dag of zelfs 2 dagen! Jeetjemineetje wat staat er veel van de afgelopen dagen. Thats what school does to you. Maar het komt waarschijnlijk door het lekkere weer en zorgelozere periode van het moment. Hoe ik in het vorige stukje vertelde dat het eerste dagje vondelpark is geschiede, zo is de dag daarna ook de eerste xc3xa1vond al gekomen! Ik had afgesproken met, ja eigenlijk wel grappig, een meisje van de enorme casting van MaxModels in oktober (ook al zo een maand met achtelijk veel schrijven, wel leuk om zo terug te zien!) er staat een filmpje op, nou dat is dr hoor haha. Maar we hadden toen al email enzo uitgewisseld en nu eindelijk afspreken. Was heel gezellig, op een bankje in het, ondertussen weer wat koelere hehe, vondelpark met wat eten en drinken na een lange dag. Hebben 3 uur zitten praten voordat we bevroren op de fiets stapten richting huis.

Shane is ein-du-luk aangekomen in Frankrijk dus dat betekend dat ie weer telefoon en internet heeft, drie keer hoera voor dat. Het was heel raar om zo lang niet met hem te praten want normaal was er elke avond uitgebreid dag verslag naar elkaar toe en nog veel meer waar we over babbelden. Gister voor het eerst weer lang gemsnt das toch heel fijn :p Vlucht is geboekt voor donderdagavond om 23.40. Das morgen! Eeiinddelijk.

Mn oppas en kook dagen heb ik dus al gehad deze 2 eerste dagen van de week.. ook fijn.
Oja het moge duidelijk zijn dat ik mijn wiskunde leraar NIET fijn vind. En hij mij hoogstwaarschijnlijk ook niet, waarom ben ik nog niet helemaal uit. En ik moest over mn cijferlijst naar de school bellen omdat mn wiskunde niet klopte? (PO was een 1 en ingehaald (goedgemaakt!) SE was het oude cijfer 4,4) Dus ik uitleggen dat ik het had ingehaald en dat er niets was veranderd, plus dat hij de hele tijd had gezegd dat ik mijn PO nog moest in leveren dus ik er van uit ging dat dat nog nagekeken werd etc. Iedereen op zoek naar een cijfer, maar nee, ze hadden echt geen cijfer binnen gekregen! Owkee. Ze zouden bellen naar mr. WiskundeLeraar en dan moest ik gisteren weer langskomen om de definitieve lijst te tekenen. Maar vlak voordat ik gister wegging dacht ik jaaa daaag eerst bellen want hoe typisch zou het zijn als ik voor niets dat hele eind zou gaan fietsen. Kreeg meteen te horen ‘dat het van mvr.examenassistent wel ingehaald mocht worden hoor!’ Euh ja natuurlijk!? Iedereen had al goedkeuring gegeven en getekend en alles erbij. Bleek de wiskunde leraar het er niet mee eens te zijn (de idioot blijft vergeten dat ik cf heb en daarom voor elk vak wat moest inhalen. We hebben het er 8 keer over gehad en 2 keer moest ik met hem mee naar de opleidingmanager omdat ie me niet geloofde en vond dat ik te ver ging. Randdebiel. Als ik ooit weer eens naar school ga in de heel verre toekomst print ik briefjes uit die ik in de leraren hun agenda’s plak. Sarah heeft CF en mist wel eens wat, het spijt haar erg.) en hij had dus gewoon geen cijfer ingeleverd. Godzijdank had hij mijn SE dan niet weggegooid dus werd hij door de opleidingmanager en examenassistent achterna gezeten om dat als de wiedeweer na te kijken en in te leveren. Zelfde geldt voor PO. Hij is de hele tijd blijven zeggen dat ik het af moest maken maar is dus gewoon nooit van plan geweest om dat nog na te kijken. Wtf. Gelukkig moet dat wel bleek gister. Iedereens lijst werd dus gister gemaakt en geprint, mijnes morgen, mxc3xa9t de wiskunde cijfers. Ik droom nou al 3 nachten dat ik mijn cijfers terug krijg haha heel stom, precies op dezelfde manier ook en elke keer zijn ze wel anders. Maar PO is altijd laag en SE veranderd steeds. Maar ik zie deze kl**th*mm*l ervoor aan dat ie mn fouten hartstikke zwaar gaat rekenen. Naja ik zie het zo op school wel!

Bluhg cruesli met yoghurt valt altijd zo zwaar :p

8 Comments

 • Reply
  saar
  19/04/2008 at 6:53 pm

  Gggrrrr en weer doen de spaties het niet zoals ze het horen te doen. Hoop dat je ze hebt uitgevogeld ze zijn gewoon zo leuk =’)

 • Reply
  Bowe (en klein beetje tom)
  19/04/2008 at 9:43 pm

  Grace tegen Will: “Our love is like a scar.. It’s ugly and it’s permanent!”

  Als je dat love gedeelte weglaat is t wel een beetje zoals bij ons.. BIATCH!! het is hier echt vet, je had er bij moeten zijn.. nee grapje, je mist niks.. Ik snap niet dat je deze stad 1 van de vetste steden ever vindt, en dat je stikjaloers op me bent.. Daarom heb ik dan ook geen folders met huizen voor je meegenomen en ook zeker geen cadeautje voor je gekocht.. Dus lekker puh, en aan je log te zien, verveel je je wel heel erg zonder mij.. Jezus 3 logs per dag ofzo? Get a life! Ow ja die school was ook niet leuk, en Tom is een sukkel en doe niemand de groeten, en zeker niet aan Shane, want die vind ik toch niet meer bij je passen.. Zo.. Als laatste wil ik graag nog even melden dat het hier “andersom dag” is dus dan heb je een aardig idee hoe ontzettend NIET leuk het hier wel is, maar ik vind jou nog steeds heel aardig hoor ;)

  Kuhuhus

 • Reply
  Marcel
  19/04/2008 at 11:48 pm

  :-D

  Gefeliciteerd met de herwonnen vrijheid, en succes met de laatste wiskundeloodjes! Dit wiskundig wonder bevindt zich helaas niet in de buurt van Amsterdam, anders zou ik natuurlijk direct mijn diensten aanbieden.

  (Maar als er iets is wat met een e-mailtje opgelost kan worden: ga je gang, hoor. ;-) )

 • Reply
  Tamara
  23/04/2008 at 3:35 pm

  Wat een ass** die leraar van jou zeg!!! Hij moet er es echt met zn neus op gedrukt worden, dit is toch belachelijk!!

  Hoop dat je goede cijfers hebt!!

  xxx Tamara

 • Reply
  Anonymous
  23/04/2008 at 8:51 pm

  Wat een vervelende leraar inderdaad. Nou maar hopen dat morgen alles eindelijk nog goed komt, en als dan ook nog eens Shane ‘s avonds komt kan jouw dag dan in ieder geval helemaal niet meer stuk. Veel plezier met elkaar alvast.

  Gr. John.

 • Reply
  Marcel
  23/04/2008 at 9:01 pm

  Tsja, vind je het gek dat je veel lijkt te loggen – het is hier al drie maanden februari! :-P (Dat zou ook kunnen verklaren waarom het in het Vondelpark toch wel koud wordt, ‘s avonds…)

  Ow, en wiskundigen zijn in het algemeen enorm lieve, aardige, vriendelijke, sociale, leuke, spontane mensen… Je hebt denk ik net het enige mislukte exemplaar getroffen. Nou ja, hopelijk kijkt ‘ie je PO nu gauw na en heb je snel een mooie cijferlijst!

  Veel plezier met Shane! Ik vermoed dat het de komende dagen erg rustig gaat worden in Sarahweblogland… ;-)

 • Reply
  saar
  23/04/2008 at 10:09 pm

  hahahha marcel ik zucht elke keer diep als ik mn logje weer in moet delen bij een catogorie die ik nog niet heb aangemaakt. Speaking of it, ik ga het nu allemaal doen ok?! Even wat catogoriexc3xabn samen voegen en van februari weer netjes 29 (toch??) dagen maken hihi

  Natuurlijk zijn alle wiskundige eigenlijk heel erg leuk, alleen heb ik het geluk dat ik op 3 van de 4 scholen waarop ik heb gezeten rechtstreekse idioten tegen ben gekomen. Die ene andere was ontzettend lief en bejaard, zijn broer werkte ook op die school en ik hoorde net dat zijn zoon er ook bezig is =D Zo schattig.

  En je vermoeden zou best eens waarheid kunnen worden… Al zou ik mijn lieve lezers natuurlijk nooit kunnen vergeten dus helemaal complete stilte zal er niet komen (eigenlijk natuurlijk gewoon omdat ik mn log veel te leuk vind om te verwaarlozen)

 • Reply
  hedi
  24/04/2008 at 8:59 am

  Hoi Sarah,

  Als je de cijfers voor wiskunde niet vertrouwd en sowieso: je hebt het recht tot inzage van werk en beoordeling. Laat je door die exacte regelneef niet op je kop zitten!

 • Leave a Reply