Uncategorized

tasjesshoot op parkeerterrein

Net weer thuis in mn vondelkamer, de hele dag in Rotterdam geweest voor een shootje voor een afstuderende modestudent, voor haar tasjes en nog 2 andere modellen van dezelfde agency erbij. Peter zelf kwam ook opeens kijken dus was ook gezellig. Had mn wekker op 8 uur moeten zetten gister maar kmoet in slaap zijn gevallen want werd wakker door mn telefoon omdat shane me belde, nou die belt ook nooit in de ochtend dus wat een super mooi toeval, was al 9 uur dus als een gek alles wat ik nodig had in een tas gooien, kleding van mn stoel afvissen wat nog niet (te erg) stonk en naar de bushalte rennen (waar je dan natuurlijk 10 minuten moet wachten en vervolgens niet meer kan stoppen met heen en weer wiebelen van frustratie). De trein was wel mooi getimed, liep naar binnen en we vertrokken, nog de snelste ook. In Rotterdam op het station nog snel pasfoto’s gemaakt voor het visum voor Suriname voor in de zomer en de mensen gebeld dat ik wat later was. Gaan zitten tot de tram kwam. En die kwam na 10 minuten. En het was de verkeerde-kant-op-tram. Dus toen moest ik 20 minuten wachten op de andere-kant-op-tram die net wegreed. Grummbel. Maar dat was eigenlijk allemaal juist wel goed want nu hoefde ik niet zo lang te wachten tot ik in de make-up en haar kon. Daarna met zijn alle naar de parkeergarage waar de shoot gehouden werd. Zoals je misschien gemerkt heb was het vandaag helaas ‘niet zo warm’ als gister. Ik zou het zelfs koud durven te noemen. En wij mochten mooie zomerkleertjes aan met zn 3en haha. Maar het waren allemaal erg leuke mensen en de foto’s zijn denk ik ook mooi geworden.

Cimg1975
Cimg1976
Cimg1979
Cimg1983
Cimg1988
Alles zit erop – als gekken weer in de warmere kleertjes haha. Denk dat we de foto’s wel snel krijgen dus die zal ik hier dan ook plaatsen. Hm. Het oppassen gisteravond op de 4 kindjes was trouwens nog behoorlijk druk haha. Slapentijd maar niet slapen! Maar geen ruzie onderling gelukkig en ook niet met mij en hun en uiteindelijk waren ze een uur later alsnog lief aan het knorren, in eigen bedjes nog wel en ging om half 12 naar huis. Op de fiets toen ik bijna thuis was begon er een autotje naast me opeens entoushiast te toeteren, bleek dat michiel te zijn dus hebben we een half uurtje bijgekletst. Zo wordt dr blijkbaar voor gezorgd dat je je vrienden nog kan zien als je nauwelijks de tijd hebt :p Dus dat was ook gezellig. Dan ga ik nu de make-up van mn hoofd halen en aan de wiskunde. Heb er niet eens zoveel weerzin tegen!

3 Comments

 • Reply
  itty
  23/05/2008 at 8:41 am

  o saartje, dit is zeker speciaal voor mij? Ik had vast weer een voorspellende droom, want droomde deze week dat ik in een huis was waar allemaal muizen en ratten! waren!Help!!!! Wist dat ik maar 1 ding kon doen en dat was het hele huis schoonmaken haha.
  Die ene muis lijkt groot!
  Geniet van de zeldzame vrije momentjes, het zonnetje schijnt…..voorlopig doe je het toch maar mooi allemaal weer.
  liefs

 • Reply
  saar
  23/05/2008 at 10:03 am

  =D moet eerlijk bekennen dat ik wel aan je dacht toen ik het postte haha! Mooi ook weer die droom erbij, jullie hebben toch geen muizen? Neeee dat weet ik wel zeker anders was je al lang verhuisd ;p
  De muizen hier.. tja weet nog steeds niet hoeveel het er zijn.. denk iig 3 waarvan eentje best groot is en eentje heeel klein maar wel volwassen geloof ik. Ik vind ze wel lief, praat tegen ze en maak filmpjes (die ik vervolgens weer delete omdat ik besef dat het pure tijd- en harde schijf ruimte verspilling is)

 • Reply
  Jannie
  23/05/2008 at 1:11 pm

  Hahaha geweldig! Hopelijk eten ze je schoolspullen niet op! Of nou ja, die heb je binnenkort toch niet meer nodig! Scheelt weer een rituele verbranding ;) Succes nog ff! xxx

 • Leave a Reply