Uncategorized

Currently I’m… (II)

Hier is de tweede post van het terugkerende thema Currently I’m…!

De vaste Currently I’ms zijn: Reading, Watching, Thinking, Feeling en Loving.


 Currently I’m Reading: het tijdschrift Buitenleven. Sinds vorige zomer heb ik soms opeens sterk zin in een tuin tijdschrift, maar ik heb er nog niet echt een gevonden die ik heel goed vind. Deze is wel leuk, mooie plaatjes en leuke lay out, maar de inhoud vind ik soms toch weer iets te suf of misschien een tikkeltje amateuristisch. Nou is er in de winter wellicht ook wel te weinig tuin-materiaal om over te schrijven of lezen waar ik zelf precies zin in heb, dus het is waarschijnlijk handiger om de dikke gouwe ouwe kringloop boeken weer in te duiken. Ter (dit keer goede) voorbereiding van Moestuin Numero Dos!

Currently I’m Watching: Het filmpje wat is gemaakt over de dag van het Skate4Air event. In Oostenrijk wordt elk jaar de alternatieve Elfstedentocht gehouden en schaatst een groep mensen maximaal 200 kilometer om geld en bekendheid op te halen voor Cystic Fibrosis. Dit jaar deden er 113 deelnemers mee, waaronder een aantal CF patiënten zelf en nog veel meer mensen die het deden voor iemand anders met CF die dierbaar voor hun is. Net als Run4Air tijdens de Dam tot Dam loop vind ik het een mooie en krachtige traantjes trekker. Juist met iedereens verhaal in gedachte.

Currently I’m Thinking: aan het mailtje wat ik net heb verstuurd dat ons hopelijk dichterbij het versturen van de bruiloft uitnodigingen gaat brengen! Omgggg :)) Dit grapje gaat best nog wat werk vereisen!

Currently I’m Feeling: moe. Ik heb een heel nieuw level van uitputting ontdekt deze afgelopen weken. Rond 4 uur ‘s middags val ik gewoon in slaap (absurd voor deze anti-overdag-slaapster) en ‘s avonds wil ik eerder dan Shane naar bed. Wat? Als ik wakker word ben ik steeds wel weer okay en vol plannen voor de nieuwe dag, met hulp van wat koppen koffie tijdens het opstarten. Vandaag uit de nieuwe Starbucks kop uit Utrecht die ik gister als beterschaps-cadeautje heb gekregen van vriendinnetje!

Ochtend uitzicht. Infuus pomp, Eleanor en koffie.

Ochtend uitzicht. Infuus pomp, Eleanor en koffie.

Currently I’m Loving: het bosje lente bloemetjes wat mooi staat te zijn naast me. Dat de supermarkten nu vol liggen met pasen en lente spul is hetzelfde als wanneer dat in September al met Sinterklaas gebeurt. ‘Dat kannnnnn toch niet, belachhhhhhelijk – oh yum marsepein en pepernoten…’ is nu: ‘Jaaaahoor, het is nog vet depressief buiten, alsof we dat kunnen manipuleren met pastel kleurige zoetigheid – wacht, wát voor magische vulling zit er in dit chocolade eitje?’. Anyway. Ik volg de supermarkt trend en ga zo terug voor nog een bosje voor in de badkamer (Badkamer ja. Voor alles een eerste keer. YOLO!).

Oh hello there you delicious smelling bunch of happiness!

Oh hello there you delicious smelling bunch of happiness!

4 Comments

 • Reply
  kirsten
  09/02/2015 at 11:49 am

  Wedding invitations!!!

 • Reply
  Sarah
  09/02/2015 at 12:02 pm

  @Kirsten – We need to plan a date bebe :)))

 • Reply
  Sandy
  09/02/2015 at 12:50 pm

  De middag moeheid a la Tazocin komt mij bekend voor. Serieus, mijn ogen vielen letterlijk dicht, ik kon niet anders dan mezelf opzij laten vallen op de bank. Het gaat nu al stukken beter na een week zonder!
  Ik VOEL de lente al bijna hoor! Als de zon hier binnen schijnt kan ik lekker in een t shirtje rondlopen. Uhm, vandaag is het helaas grauw..
  X

 • Reply
  Sarah
  09/02/2015 at 1:22 pm

  @Sandy – ja he, precies dat. Goed om te horen dat je je nu een week later een stuk beter voelt!! En ja, ik voel de lente een klein beetje ook al, maar dan echt alleen vooral door die bloemen nog ;p

 • Leave a Reply