Uncategorized

Vrije dinsdag

Bedankt voor de begripvolle reacties, altijd een grote steun voor mijn verwarde hoofd. (kunnen dr nog smilies in?) Die site is, tenmiste bij Lisa is dat zo, als je alle web-log onzin ervoor weg haalt, zodat er gewoon et oorspronkelijke adres overblijft, doet ie het wel. Gister dus vrij, en met Suus en Vriendlief de stad in. Dat was de eerste keer met zn 3en en het was ongelofelijk leuk HIEP HOI! Vriendlief en ik zijn op het niveau gekomen dat we het hebben over extra kastruimte die er duidelijk moet komen en waar dan en wat voor.. het gaat echt gebeuren..:) Gek hoor, maar wel leuk hihi.

We hebben met zn 3en eerst op Kungstrxc3xa4dgxc3xa5rden gezeten, tenminste, aan het eind ervan op het kleine grasstukje want het hele godganze plein was vol gedouwd met tafels waaraan aangeschoten zweden zaten, geen plek dus op ons vertrouwde trappen-plekje. Daarna schoenen voor Suus gevonden, een hoop ondergoed voor mij en een broek met overhemd met korte mouwen voor vriendlief. Wat ie een half jaar geleden nooit gekocht had. (Is het engeltje boven mn hoofd te zien?) Daarna zijn we naar Kista gegaan (de eerste keer dat ik met vriendlief met het openbaar vervoer reisde hier. Zelf ga ik altijd daarmee, maar zodra hij ergens mee naartoe gaat is die auto toch wel altijd aanwezig. Hier deed hij eerst erg moeilijk over maar al snel kon ook hij dr melig om worden om half uur op een pendeltxc3xa5g te wachten om half 1 xc2xb4snachts.) Daar hebben we gegeten, nog wat door de winkels gelopen (hulde!! een winkelcentrum dat openblijft tot 9 uur!! En groot!!) We zijn Laurent tegen gekomen met zn 2 kindjes en vrouw dat was een leuke verassing en bezorgde vriendlief vandaag een werk-bespreking voor een nieuw bedrijf. Daarna zijn we naar de film gegaan, X-men. Vriendlief had eerder gezegd dat hij die wou zien maar ik vond het jammer dat ik de eerste 2 niet had gezien dan. Die hadden we een week geleden dus gekocht en gezien en het is zoooo veel beter dan ik dacht!!! Ik vind het echt superfilms!!!!!! Echt heel mooi en spannend en goed enz enz. :D  Toen een kwartier lopen naar het station met een pendeltxc3xa5g naar Mxc3xa4rsta terug. Met de bus vanaf dat station naar Vriendliefs vader waar de auto stond, met de auto van vader (die we niet wakker hoefde te maken, we hadden gelukkig de sleutel) Suus thuis gebracht (ja naar een dorrup van 12 huizen gaat er helaas om 1 uur snachts geen bus meer…) Gek geworden van die herten die constant voor je auto springen, echt niet meer normaal, in het begin vind je dat mooi en bijzonder enzow, nu is het echt van waaaaaah ga slapen in het bos ofzo! Weer terug gegaan naar Vriendliefs vader, auto terug gezet, eigen caddyxc2xb4tje gepakt en naar huis. Leuuuk!

OVER VIJF DAGEN BEN IK JARIG!!!! IK WORD EINDELIJK MEERDERJARIG!!!!! ACHTTIEN!!!! 18!!!! HELE HOOP DAT LEGAAL WORDT!!!!! MAANDAG 12 JUNI!!!! TATTOOxc2xb4S!!!! TONGPIERCING!!!! UITGAAN OOK IN ZWEDEN JAWEL!!! RIJBEWIJS!!!! hiep hoi?! :D

8 Comments

 • Reply
  Potebok
  31/05/2006 at 1:19 pm

  Je log is ook verhuist! Mijnes ook :) Tijd om ff een nieuw bannertje voor je te maken :) Moet je me maar ff laten weten wat je er in wilt hebben.. Feliciteer Moana even van me, zal ze vast leuk vinden.

  Dikke Pseudoslobber

 • Reply
  Oh!
  01/06/2006 at 7:47 pm

  Feestjes zijn altijd leuk.
  Logjes over feestjes ook.
  Zeker met fotootjes!

 • Reply
  liefliesje83
  04/06/2006 at 3:31 pm

  Heej saartje, ik moet gewoon even iets kwijt, onee, een paar dingen moet ik kwijt.
  Ten eerste: Ik mis je en kan niet wachten tot de vakantie dat we naar je toe komen. Ten tweede: ik ben in mei in: Duitsland, Zwitserland, Italie, Spanje, Frankrijk, Luxemburg, Belgie en Oost-Duitsland geweest.
  Ten derde: ik vind die nieuwe troep van weblog ongelovelijk chaotisch en onhandig!!
  kus :)

 • Reply
  Marcel
  04/06/2006 at 6:32 pm

  Sjonge, ik ben even een weekje weg, en heb meteen een half boek te lezen! Maar goed, kort samengevat:

  – Mona alsnog gefeliciteerd met haar verjaardag!
  – Mamma Saar ook alsnog gefeliciteerd met haar verjaardag!
  – Saar en Vit, alsnog gefeliciteerd met jullie halfjaarsjubileum!

  (Hee, ik heb zelf ook net een halfjaarsjubileum gevierd… :-) )

 • Reply
  liefliesje83
  04/06/2006 at 10:26 pm

  IK WORDT HELEMAAAAL SPASTISCH VAN DIE NIEUWE WEBLOG SHIT!
  kijk mn foto;s dan!\godvcegheavfwa!!!

 • Reply
  liefliesje83
  05/06/2006 at 9:33 pm

  Wow.. ik begin het te snappen dat weblog gedoe, mn foto’s zijn eindelijk goed, maar toch is het makkelijker om het te doen via fotobucket. Oja, je moet maat 250 doen geloof ik, dan is hij precies goed in je weblog ;)
  je ziet wel wat ik bedoel :P
  kus

 • Reply
  liefliesje83
  07/06/2006 at 8:43 pm

  Saar, mam is nu aan t bellen en je moet me echt wat dingen uitleggen over dit gekut met weblog dat zo leuk is/was.. :(
  Er zijn niet eens meer smileys!
  :(

 • Reply
  liefliesje83
  11/06/2006 at 7:55 pm

  VIJF DAGEN?!?!?!?!
  heej saar… JE BENT MORGEN ACHTTIEN!!!

 • Leave a Reply