Uncategorized

WAAAUU*kuch*UUWW!!!

Wauw, ik voel me zwaar gehandicapt met zo weinig toegang tot het wereldwijde web but my log just keeps on living! Thnx bowpootje :) Het is dus niet simpel om hier aan een computer te komen, laat staan met internet connectie. In de fitnessruimte wat ik niet kan zien als fitnessruimte omdat er maar 2 apparaten staan waarvan er 1 al een paar dagen op alleen mijn kamer staat, is een computer die bedoelt is voor iedereen. Het vervelende is dat dat ding gebruiksregels heeft waar zelfs ik geen pleures van snap, terwijl ik meestal toch best handig ben met computers! Nou mag ik gelukkig in een kamertje ernaast met een groot slot waar een nog grotere cijfercombinatie in moet worden gevoerd om binnen te komen, gebruik maken van de veel vriendelijkere dell. Dus daar ben ik vandaag, wederom stiekem zonder mondkapje, want als de zuster het vergeet weet ik er al helemaal niets meer vanaf natuurlijk, weer naar toe gehobbeld. Mn infuuspaal heeft besloten om een wieltje op te geven, en aangezien ik helemaal om moet lopen (afdeling af, om de liften heen, afdeling op) om bij de computer te komen vanwege de andere cfpatient (die ik trouwens niet ken) vergt het meer van mn armen dan van mn benen, en heeft de infuuspaal al meerdere keren een stom ‘omkiepgrapje’ uitgehaald wanneer het gehandicapte wieltje voor staat (denk aan het effect van een racefiets op topsnelheid wanneer daarvan alleen de handrem van het voorwiel wordt ingedrukt).

Ik heb nog steeds 3 antibiotica door mn steeds gevoeligere adertje lopen, maar de gene die ik eerst 6 keer per etmaal had mag nu 4 keer per etmaal. Dat moet toch wel iets positiefs betekenen!? Ook heb ik al 2 dagen helemaal geen koorts meer wiehooo! Wel merk ik dat ik nou steeds benauwd ben maar mijn eigen verklaring daarvoor is omdat de pijn in mn long aan het oprukken is en daarom mn aandacht zich automatisch naar een ander zeikpunt moet verplaatsen. En ik maar steeds verbaasd zijn waarom mn saturatie nog steeds rond de 90 was.. nou voel ik wel waarom! Maar opzich, als mijn theorie klopt, is dit dus eigenlijk ook wel positief ;)

En dan nu even een ander AANDACHTPUNT waar ik echt heel veel aandacht voor EIS:

Saarvit_1

VITALIJUS EN IK ZIJN VANDAAG EEN JAAR SAMEN, ja, ik kan het ook!! En ik ben nog steeds helemaal gek van hem!!! Het is erg jammer en typisch dat we dit moeten vieren met een paar landen tussen ons in aangezien mijn held natuurlijk meteen terug naar het verre Noorden was gereden, en de eerste helft van deze dag was ik dan ook half depressief (of dit door de slaappil komt die te sterk voor mij blijkt te zijn terwijl mensen verwachten dat ik dingen doe en wakker ben kan ook) maar nou ben ik eigenlijk alleen maar heel trots en verliefd en denk ik steeds aan dat ik naar HUIS terug ga, eenmaal gezond genoeg om naar Zweden te vliegen, want het is echt ONS flatje! Ja sorry dat ik er even over doordram, dat moet af en toe gewoon even voor als ik een paar dagen niet THUIS ben geweest om het nog te geloven :D

Wat Bowe als extra nog in mn gastenboek had geschreven dat ik het weekend nog moet blijven is dus idd zo, en ‘we gaan maandag of dinsdag weer even kijken hoe dingen er dan voor staan’  ggrrrr reken maar dat ik die dokter maandag net zo lang op zn pieper blijf lastig vallen tot hij naar mn kamer rent, waar ik hem dwing nu onmiddelijk een transferverpleegkundige voor me te regelen en diezelfde dag nog weg kan! Ik verveel me namelijk weer helemaal driedubbel. Wat ook weer goed is want dat betekend dat ik weer zin heb in dingen doen, en dat is een tijdje geleden dat ik dat had door het ziek zijn :)

9 Comments

 • Reply
  Bob
  17/11/2006 at 6:28 pm

  Ik keek hier weer eens keer (leuke logjes weer trwns), mar laatste klinkt zwaar rot… Veel sterkte in t AMC en laat Van Nierop, Weersink of Bresser (ben je hier al over naar e volwassen afdeling?) je heel snel oplappen zodat je weer snel terug kunt! Enne, als je Van Nierop of Weersink hebt, doe ze groeten van me:)

  Beterschap, Bob

 • Reply
  Jahallowiedenkje
  18/11/2006 at 1:45 am

  Kutziekte is t toch.. I’ll be there as soon as I can.. you know it. ;)

 • Reply
  Fred
  18/11/2006 at 9:01 pm

  Hoi Saar,

  dat is zeker kt.
  Hoop dat je snel opknapt en weer terug kan!

  Hou je haaks, sterkte en XX en Fred

 • Reply
  Fred
  18/11/2006 at 9:01 pm

  Hoi Saar,

  dat is zeker kt.
  Hoop dat je snel opknapt en weer terug kan!

  Hou je haaks, sterkte en XX en Fred

 • Reply
  Irxe8ne
  21/11/2006 at 11:29 am

  Ik ben erg benieuwd hoe het me je gaat Sarah. Laat je het ons snel weten?

  Sterkte.
  Liefs,
  Irxe8ne

 • Reply
  Annalie
  21/11/2006 at 12:05 pm

  hej saar
  het is saai, weekend zonder dat we wat kunnen gaan doen! ik hoop heel erg dat je je beter gaat voelen, ik duim voor je =)

  dikke knuffel vanuit regenachtig zweden …

 • Reply
  Bob
  25/11/2006 at 11:51 pm

  Bowe, je bent t adres van AMC vergeten, miss ook handig:)

  Afd F5 Zuid
  Meibergdreef 9
  1105AZ Amsterdam Zuidoost

  En dan t.a.v. Sarah, etc:)

  Sarah, laat ze je maandag of dinsdag ontslaan:) Enne, gefeliciteerd he!

 • Reply
  itty
  26/11/2006 at 3:44 pm

  lief saartje met paardestaartje,
  het weerzien straks met vriendliefman
  is straks nog goddelijker als dat je nu
  bedenken kan!

 • Reply
  Annalie
  27/11/2006 at 6:18 pm

  hihi heej saar
  tof je bericht op mn log!!
  en onwijs fijn dat je t enigzins beter doet … eenmaal weer uit dat ziekenhuis word je ook heel snel beter hoor =)
  en tja, hier gaat het allemaal hxc3xa9xc3xa9l normaal zn gangetje … alleen 1 klein dingetje is er veranderd; Micke en ik zijn geen vrienden meer, nou bedoel ik niet game over, maar meer ‘ next level’ haha =D
  maaar dat vertel ik je allemaal wel als je fijn hier terug bent! =)
  volgend weekend is de familie hier ook in NL, 6 dagen vrijjjjj !! en o ja, het begint weer enigzins koud te worden en dus misschien/ waarschijnlijk sneeuw als je terugkomt. k vlieg 21 dec. naar NL .. ben jij er dan nog denk je ? (( hoop het zo niet voor je, maar zo wel, kan ik even hallo komen zeggen als je wilt! ))
  dikke knuffel en er word aan je gedacht hier!
  Annalie

 • Leave a Reply