Plogs & Vlogs Uitgelicht

Weekvlog Drie – boiler gedoe en een oorpiercing

weekvlog drie, oorpiercingWeet je nog dat ik elke zes dagen een Plog online gooide? Nee, ik ook niet meer. Ik vrees dat Vloggen het op het moment wint. Lekker bewegend beeld, joepie! Dus bij deze: mijn derde Weekvlog.

Vriend is er ook weer in te zien nadat ‘ie vorige week in geen velden of wegen te bekennen was, dus dat is leuk. Ook springt het Beest hier en daar weer in de rondte, vul ik (met behulp van sommige van jullie) de boiler bij, laat ik een derde gaatje in mijn rechteroor prikken, vieren we dierendag, en lopen we naar Spaarndam. Pratend en in prima tempo, als ik dat er even bij mag vermelden. Fijn om te voelen en terug te zien na een maandje minder gaan!

Weekvlog 3 – dierendag, oorpiercing & Spaarndam

Nou, dat en de rest zie je vanzelf als je hieronder op de Play button klikt. Niet vergeten om de kwaliteit naar 1080p te upgraden als ‘ie dat niet al automatisch doet, anders is het ook zo nutteloos dat ik er een grote file van maak en YouTube er zo lang mee bezig is. En als je dan toch bezig bent, volg me meteen ook even op YouTube (klik!)! Want dat kan nu natuurlijk, en het is er nog maar heel ongezellig met de 16 dappere pioniers die dat tot nu toe hebben gedaan. VEEL KIJKPLEZIER! (hieronder dus; de foto boven is een nepperd voor de sier)

Ook weekvlog 1 & 2 kijken, of mijn reisjes naar Berlijn, Griekenland of Wenen?
Hier vind je ze allemaal!

6 Comments

 • Reply
  Marije
  11/10/2016 at 9:47 am

  Wat een leuke vlog. Hoop dat jullie snel een huis hebben!

  • Reply
   Sarah Smit
   11/10/2016 at 10:38 pm

   Thanks Marije!! Vandaag gehoord dat dit huis het helaas niet wordt, maar gelukkig wel twee nieuwe bezichtigingen op de planning. Spannend! x

 • Reply
  Sabine
  11/10/2016 at 6:50 pm

  Leuk dat jullie op huizenjacht zijn! Ben benieuwd wat het gaat worden uiteindelijk :) Ik zou ook nerveus zijn voor zo een bezichtiging hoor haha.

  • Reply
   Sarah Smit
   11/10/2016 at 10:36 pm

   Wij vinden het helemaal niet leuk, haha! ;p Het huis wat we nu huren is verkocht dus moeten we over anderhalve maand eruit zijn. Kopen is nog net geen optie en blijkbaar is het weer vreselijk lastig om iets te huur te vinden in Haarlem en omgeving. Daarom was ik er zo gestrest over, we moeten gewoon heel snel iets vinden. Komt vast goed, maar fingers crossed! x

 • Reply
  Jeanien
  19/10/2016 at 4:23 pm

  “Ik begin weer met een kakhoofd..” haha. En dat hele boiler-verhaal, lol. Fijn dat het allemaal gelukt is.
  Mooi filmpje. En je hebt er een lid bij op youtube :)

  • Reply
   Sarah Smit
   23/10/2016 at 3:11 pm

   Haha wat een gedoe was dat! Dankzij jouw foto wist ik eindelijk waarnaar ik moest zoeken om te ontluchten! En YAY, het wordt steeds gezelliger op dat kanaal :)) X

  Leave a Reply