Uncategorized

Weer met zn 2en

Na gister ook Lisa weggebracht te hebben naar het vliegveld is het weer het huisje voor ons 2en, vriendlief en mij. Das aan de ene kant wel lekker, aan de andere kant opeens wel weer heel leeg! Het was echt waanzinnig leuk dat pap en Lies hier waren. Lisa en ik hebben nadat pap weg was gegaan nog 1,5 dagen samen gehad, want ook Vit ging weer aan het werk. We zijn de volle dag gewoon thuis gebleven, we hebben de films Xmen 1 en 2 gezien want die had Lies nog nooit gezien en die zijn geweldig dus dat moest en dat was leuk, daarna naar de winkel om ingredienten te kopen voor de koekjes die we gingen bakken. Die hebben we dus gemaakt en zelfs met het geinproviceerde meel (alles andere namen en we wisten niet helemaal welke nodig) zijn ze heel lekker geworden! Vit savonds thuis, allemaal gegeten en best snel daarna naar bed. Maar ik kon niet slapen en toen ik door een kiertje sniekte om te kijken of lies al sliep bleek die ook helemaal niet te kunnen slapen. We hebben toen nog 2 uur allemaal onzin dingetjes samen gedaan zoals het kaartspelletje zenuwen (ja, lies heeft ons all3 aan het kaarten gekregen met r spelletjesdrang) en de namen van allerlei cocktails uit een boekje opnoemen en dan voorstellen om dat serieus aan de barman te vragen (Hi, could i get a ‘blowjob’ from you?). Toen we het koud kregen pakte lies dr dekbed erbij en zijn we daar samen later onder in slaap gevallen. Midden in de nacht werd ik wakker en door kriebelhoest dacht ik dat ik lisa wakker zou maken dus ben ik naast vit gaan liggen, die slaapt namelijk door vrijwel alles heen, heel handig met een ‘slaper’ als mij naast je. Maar die laatste avond zo samen was dus wel heel fijn en leuk nog.

Gisteravond zijn vit en ik naar Amanda’s krog geweest, waar Kemal lief was en een superlekkere soort salade voor ons allebei maakte met garnalen en brood erbij en weet ik veel wat, want we hadden nog niet echt gegeten. We kregen alle drankjes en eten gratis als dank voor het helpen van Lies en mij die niet-normale uitgaansavond. Toen we weggingen gaf vit toch het briefje van 1000(kronen) wat we bij ons hadden en liet Kemal eraf halen wattie nodig vond, eerst wou die het gewoon terug geven, daarna pakte hij er 150 kronen van. Nou dat was een goedkope avond uit :D De zusjes Lilly en Fanny waren er ook weer, Fanny is nu gestopt met werken daar en Lilly’s laatste dag is vandaag want in de winter is er veel minder te doen daar. Lies, de ‘lieve gokverslaafde’ was er opeens ook, en ik herinnerde me ook opeens dat ik m eigenlijk al langer kende want we zagen elkaar toen vit net roken was buiten met Lilly, en toen begonnen we te praten en wassie verbaasd dat ik nog in amanda’s was, want ik zou toch verhuizen? umm had ik dat verteld die avond? Nee ik kende m dus al langer, maar had m een hele tijd niet gezien. Hij was echt weer heel schattig en mooi en was leuk aan het praten en schrok zich helemaal de dubbele pleures toen hij zag dat ik er werkelijk met mn vriend was en heb daarna niks meer van hem gehoord. Ahum haha. Maargoed, Fanny kwam aan het eind van de avond pas, met een ander meisje heel aardig, en ze was helemaal entoushiast over mn tasje die ik samen met moeders had gekocht in de V&D hihi. We hebben nummers uitgewisseld want we gaan samen oud en nieuw vieren in een club in  Upplands Vxc3xa4sby met nog wat mensen dus dat wordt denk ik wel leuk! We bleven niet tot het eind van de avond want vandaag werkt vriendlief weer, maar komt wel vroeger thuis straks, want in Litouwen ‘moet’  je elkaar een cadeautje geven met oud en nieuw (hallo houden die cadeautjes nooit op ofzo?!) dus hij wil heel graag iig voor zn zusje en ouders wat vinden in Kista ofzo. Ik heb zo half gezegd van kunnen wij dat niet laten voor elkaar, dus we zien wel, maar ik vind het iig niet nodig :p

Nou en nu ben ik honderdduizend wassen aan het doen en een reuzachtige afwas gedaan, inloopkast weer normaal ingedeeld, want met alle nieuwe spullen en 2 mensen meer was het huis BEST een troep geworden…! :D Volgende keer ga k denk ik even heel veel foto’s neerzetten van de afgelopen week, kerst enzo. Dikke dikke kuskus X

3 Comments

 • Reply
  Je grootste (en enige?) fan
  21/12/2006 at 11:40 pm

  MSN Quote:

  Bowe: Mensen die durven te beweren dat de ogen de spiegel van de ziel zijn zeggen dus indirect dat Stevie Wonder geen soul heeft. zegt:
  je moet je weblog titel veranderen in: weer terug!! / weer weg!!

  Bowe: Mensen die durven te beweren dat de ogen de spiegel van de ziel zijn zeggen dus indirect dat Stevie Wonder geen soul heeft. zegt:

  want tis maar hoe je t bekijkt snappie

 • Reply
  Fred
  24/12/2006 at 9:10 pm

  Hoi Saartje,

  Blij dat je weer een beetje fit bent xe9n ook nog bij Vit!.

  Veel plezier met de kerstdagen en een super 2007!..

  XX Fred

 • Reply
  Annalie
  01/01/2007 at 10:54 pm

  wowww heje saar =D
  allemaal leuke verhalen!! fijn!
  nog een heel gelukkig en stralend nieuw jaar! ik heb je kerstvrhaal al gelezen dus daar vraag k niet meer naar. hoe was het un upplands vasby? tof?
  k ben net terug uit Copenhagen! ben ik voor oud en nieuw naartoe gevlogen, Per was daar met vrienden, best new year ever =D wilde perse oud en nieuw vieren met mn vriend =D haha ik heb er zo geeeen spijt van! hij was helemaal blij dat ik er was en ik ook dus das mooi ;)
  nou k klets je snel weer bij als ik weer in SWE ben, precies over een week ben ik er weer =D goh en wie komt me van t vliegveld halen .. mmm heerlijkheid ten top! ; Per! =)
  hihi
  dikke knuffel!!
  Annalie

 • Leave a Reply