Uncategorized

weer terug!!

ieNou daar ben ik weer in Zweden! Eergister ochtend om 8 uur op Schiphol, half 11 vliegen naar Kopenhagen als tussenstop, en 2 uur later door naar Arlanda waar mijn lief op mij stond te wachten. Ohhw wat was dat fijn om hem weer te knuffelen/ruiken/voelen/horen!!!! Zeker na die vlucht met een zwaar debiele idioot naast me de eerste helft!!! Meteen even doorgegaan naar de winkel om eten in huis te halen haha tja het blijft een man alleen zonder mij in huis he :p en eenmaal thuis gingen we zodra de deur dicht was even sporten :D Braaf verantwoord meteen gekookt ook maar, en niet te laat naar bed.

Vanochtend ging Vit rond 7 uur naar werk, ik viel weer in slaap, en werd daarna weer wakker omdat vit naast me stond met ontbijt voor me. Huh ik had m toch nog doei-geroepen.. maar het was ondertussen 2 uur later en hij moest wat halen bij zn vader, dus ging ie meteen maar hier even heen om ontbijt voor mij te maken haha echt zo schattig, toen moest ie meteen ook weer weg.

En nu is het 2 dagen later en hebben vriendlief en ik ondertussen gisternacht mijn papa van Nykxc3xb6ping afgehaald! Met hem ben ik vandaag naar het ziekenhuis in Uppsala geweest, naar lieve lieve dokter Marie. Ze was nog steeds heel lief zo mogelijk nog liever, en als ze alleen met mij spraken was het in het Zweeds maar omdat papa erbij zat was het meeste in het Engels. En volgens Marie en iedereen daar zit ik genoeg in het systeem om naar het ziekenhuis te gaan zonder rekening!?!??! WTH?! Ik kreeg echt een bonnetje voor mn neus geduwt, met een totaalsom van 0 kronen.. Zij weten natuurlijk erg goed hoe belangrijk dat voor me is dus keken een beetje van nou..? haha ik ‘uhh wat is hier gebeurt?’ en ja, ze hebben me toen voor de zekerheid nog een keer opgezocht in hun systeem zeg maar en weet ik veel wat.. ze waren helemaal zeker en hadden idd mn nieuwe adres ook al, en dat had ik hun zelf niet gegeven. Nou jesus ik ben er echt helemaal blij mee, maar tegelijkertijd verwacht ik elk moment een telefoontje van dat het toch niet klopte ofzo. Marie was zo zeker zelfs dat ze mijn medicijnen, een paar daarvan, heeft veranderd in de varianten die ze in Zweden gebruiken zeg maar. Ik hoef geen recepten meer mee te krijgen, ik kan gewoon naar welke apotheek dan ook gaan en dan sta ik daar in hun computer en kan ik bestellen wat ik nodig heb. Jeetje ik kan echt gewoon eigenlijk niet serieus geloven dat het allemaal klopt, ik bedoel, ik heb ook geen brief ofzo van Migrationsverket gehad of whatever.. dus ik vrees dat ik morgen weer es moet proberen door hun onmogelijke telefoonmenu te komen, om uiteindelijk een echt mens aan de telefoon te krijgen. Maar goed!

Daarna zijn vaders en ik Uppsala centrum ingegaan om kerst inkopen te doen. Vriendlief en ik hebben namelijk helemaal niet stilgestaan bij het feit dat kerstmis gewoon leuk door zou gaan enz enz, en we hadden echt helemaal niks niks niks qua lichtjes, versiering, boom (wonder, we zijn het erover eens dat we die willen!!) enz en dat is best goed gelukt :D

Gister zijn vit en ik naar Ikea gegaan nadat ie smiddags uit zn werk kwam, en zoveel goede dingen gekocht! Een kast voor in de badkamer, want al onze dingen daarvan staan nou op de kapstok enzo omdat we helemaal geen opbergruimte hebben in de badkamer; een nieuwe kapstok en daarbij gelijk een matchend schoenenrek; nog maar weer eens een extra stoel haha want straks zijn we met zn 4en en hebben we dr alsnog 1 te weinig, god het zal altijd wat blijven met die stoelen :p uhm ja wat kerstballen om mee te beginnen, oooh zooooo een mooi nieuw dekbedhoesding echt zooo mooi en lekker, ja die ga ik zo er even omheen doen! En nieuwe syntethische kussens dus dat is ook goed. En nog wat kaarsjes :) Vriendlief bleef me maar verbazen trouwens, we hebben echt best veel gekocht met kleur dr in hahaa normaal is zn lievelings’kleur’ zwart.. Nou.. nu nog een boom en het is kerstmis hier :p moeten nog wel alles ophangen en doen want alles, ook van gister nog, zit in verpakking nog, geen tijd voor gehad.

Nou, ja, en dat tot slot, het is totaal geweldig om weer met vit te zijn! Amsterdam mis ik wel dus even heel erg maar ook dat zal wel minder worden. En ook met vaders zo hier is het gezellig! En dan over 2 korte daagjes gaan we Lies al ophalen van Arlanda, want die komt er ook gezellig bij!! Oh vandaag trouwens nog een klasgenootje gezien, ik denk wel de oudste van mn klas maar ook een van de liefste en leukste, dus die was helemaal blij en lief tegen me, en papa ontmoet en alles, en alles was ‘a very big pleasure’  de hele tijd door hahah schattig he. Nou.. vit komt zo ongeveer nu thuis en kga even brood eten met vaders. Dikke kus, saartjekikker.

6 Comments

 • Reply
  itty
  07/12/2006 at 1:02 pm

  sarah, wanneer ga je nu eens een boek schrijven? Ik kreeg van Bowe een tijdje geleden een groot compliment, uit Bowe’s mond kan je dan wel zeggen: een groots compliment! ik ben namelijk zelf een boek aan het schrijven en hij mocht een stukje lezen en weet je wat hij zei? : je hebt ongeveer net zo”n schrijfstijl als Sarah! en ik wist direct dat ik dit op moest vatten als zeer groot compliment!
  zet hem op, liefs van itty

 • Reply
  Siets
  08/12/2006 at 2:25 pm

  Wat fijn dat het beter met je gaat en dat je weer uit het ziekenhuis ontslagen bent. Zet hem op. Hele fijne feestdagen!! Ben je dan al weer in het koude noorden?

  Ik lees je log al een poosje. Leuk!!

 • Reply
  Annalie
  08/12/2006 at 7:42 pm

  heej meis!!!
  blij dat je weer thuis bent =) =)
  hier alles redelijk uhm, nieuw eigelijk … moet je zoo veel vertellen dat ik hoop dat ik alles nog weet als je er weer bent! =)

  de familie is weer terug uit holland en dus alles weer in volle gang =D *cheers*
  maar goed, ben niet ziek, niet verdrietig en ook niet zwanger of zo dus gaat heel goed! ;)
  nu moet je alleen snel terug komen ok? =)

  KRAMAR
  ps het sneeuwt nog seeds niet =| wedden als jij komt het dus gigantisch gaat sneeuwen etc … hihi

 • Reply
  Annalie
  09/12/2006 at 1:16 am

  =) leuk lief gezellig verhaal op mn log =D
  nou ben ik wel heel benieuwd naar die bank op zich …
  jongens en inrichting van n huis kan eigenlijk niet … dat begint al bij hun slaapkamer =P
  hehe ok er zijn uitzonderingen =)
  en ja met mij en mn gevoel voor micke is drastisch en acuut over =| ook soort van pijnlijk, en met hem gaat het vast goed, en tussen ons was het dus heel kort heel leuk maar goed, daar vertellen we in real life wel even meer over =)
  verder heb ik dus morgenavond n soort van date achtig iets met Per ( moet je mr even op de foto’s kijken van mn vorige logs enz ) daar heb ik best heel tof contact mee, al hou k t n beetje af/rustig maar das ook alleen maar zelfprotection ;)
  k hoop voor je dat je je long minder tot niet gaat voelen … soort van geen goed teken als je dat voelt, en das flink balen, ik ken het wel. nog even volhouden =)!!

  hoe is het afgelopen met jouw visie op de dode uitgerolde ‘ mug ‘ ??
  kram

 • Reply
  Je grootste (en enige?) fan
  21/12/2006 at 11:40 pm

  MSN Quote:

  Bowe: Mensen die durven te beweren dat de ogen de spiegel van de ziel zijn zeggen dus indirect dat Stevie Wonder geen soul heeft. zegt:
  je moet je weblog titel veranderen in: weer terug!! / weer weg!!

  Bowe: Mensen die durven te beweren dat de ogen de spiegel van de ziel zijn zeggen dus indirect dat Stevie Wonder geen soul heeft. zegt:

  want tis maar hoe je t bekijkt snappie

 • Reply
  Fred
  24/12/2006 at 9:10 pm

  Hoi Saartje,

  Blij dat je weer een beetje fit bent xc3xa9n ook nog bij Vit!.

  Veel plezier met de kerstdagen en een super 2007!..

  XX Fred

 • Leave a Reply