Uncategorized

wir war update

De X-ray en het andere dokters onderzoek heb ik ondertussen gehad (vrijdag en vanochtend) en wat blijkt, ik ben stront-gezond, het is alleen wat jammer van dat cystic fibrosis. Stupid stupid, dokter zei dat het weken kon duren voordat ze het beslissen bij dat visum gedoe, pfss mag hopen van niet. Je bent wel zeldzaam en bijzonder met CF hoor. Bij de X-ray wist binnen dat halve uur dat ik in dat ziekenhuisje was, iedereen op de beneden verdieping dat ik dat had, zaten er steeds per ongeluk opeens dokters in mijn wachtruimte die toevallig net gehoord hadden dat ik CF had en hoe ging dat dan? En bij het weer weg gaan heb ik van 8 mensen alle geluk meegekregen. Lief hoor.

Vandaag rijles gehad (voor de verandering he), morgen weer 2 uur, en woensdag ochtend examen. Het xc3xa9chte dit keer, nee ik kijk er niet naar uit, ja het plan is om het te halen. Verder vanochtend dus dokter check up dinges, daarna oppaskindjes (zie hier hoe we erbij lopen (fietsen)
Cimg3287
en daarna uit eten geweest met tante en neef achtig persoon (nichtje van mijn moeder en haar zoon). Eerst wat gedronken in het cafe bij mij om de hoek en daarna door naar het steakhouse. Leuk dus! En zit erg vol haha.

Ik heb geloof ik wel eens verteld over de hyves die ik heb opgericht voor au pairs hier. Die is nog steeds aan het groeien en wat echt leuk is, is dat er komende week 13 au pairs gaan samenkomen in Londen via die hyves :)

Trouwens, over 6 dagen precies ongeveer ook qua tijd, is verweggeliefde niet meer veg weg maar HIER. Wat we gaan doen als het nog lang wachten op het visum wordt – geen idee, maar over 6 dagen issie dr om niet meer van mn zij af te wijken ;p Gek hoor, maar super zin in.

6 Comments

 • Reply
  Bowe
  07/10/2008 at 12:14 am

  Allereerst over die eieren.. laat je niet voor de gek houden! Die scharreleiersalade is nog steeds een geval van dierenmishandeling.. want scharrelkippen hebben welgeteld 3 A4 tjes ruimte per kip.. en die ruimte gebruiken ze vooral om beter andere kippen te prikken.. daarom word iedere kip zijn snavel afgebrand voordat ie lekker kan scharrelen..

  Daarom kan je beter vrije uitloop eieren halen.. als je niet weet wat voor eieren het zijn dan moet je even kijken naar de code op de eieren.. hoe hoger het laatste getal van de code, hoe beter.. Als de code eindigt op 0 zijn t legbatterijkippen.. die zie je bijna niet meer.. 1 is scharrelkip.. 2 is vrije uitloop..

  Dat iedereen het even weet.. scharrelkippen is nog steeds even zielig..

  Voor de rest.. als je eind oktober weggaat, en ik begin 13 oktober naar curacaou ga.. dan moeten we wel heel snel iets afspreken.. Bel je wel van de week.. succes met je TTT.. en laat je niet gek maken door je rijschool.. heb ik ook gedaan en heb je niks aan ;)

  Kus

 • Reply
  itty
  07/10/2008 at 8:59 am

  volgens mij is 3 vrije uitloop!
  en ik wilde precies hetzelfde reageren..zo moeder zo zoon. Saartje zet hem op met alles..enne je artikel in de Viva was echt goed en echt Sarah!

 • Reply
  Judith
  08/10/2008 at 12:05 am

  Ja! En 4 is biologisch :D (Die koop ik altijd :P).

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  10/10/2008 at 11:22 am

  Ik vraag mij ook altijd af of het wel echt ‘scharrel’ is!

 • Reply
  Fred
  14/10/2008 at 7:40 am

  hoi Saar,

  HEEEEEL veel succes! Ik ga voor je duimen en hoop dat het doodstil is op de weg in A-dam.

  XX Fred

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  14/10/2008 at 7:54 pm

  Wat super dat hij komt!!! En rondfietsen op zo’n fiets lijkt mij geweldig :)

 • Leave a Reply