Uncategorized

Zo zo zo spannend

Jongens jullie hebben helemaal gelijk. Ik snap helemaal niet dat ik het aan blijkbaar zowat niemand heb verteld want het is zo ongeveer waar ik de hele tijd naar toe aan het leven ben, maar verweggeliefde en ik hadden besloten eind Oktober ergens samen te wonen ja. En dan dus niet in Nederland. Wat jullie misschien wél wisten was dat het eerste plan (lang geleden) was dat ik op de boot mee zou werken. Dat plan is ver weg gevaren (wat een k*tbaan, stewardess op een privé jacht. Er waren maar 3 dagen ‘meedraaien’ voor nodig om daar achter te komen) (en mijn zeezieke gedrag hielp ook niet zo goed mee me de vreugde). Dat we eind September of Oktober samen wilden en zouden zijn wisten we al wel een tijdje, maar toen ontstond het plan om dan in Nice of Sydney te gaan wonen omdat daar grote havens zijn waar Shane hetzelfde soort werk kan blijven doen, maar dan op een boot die nxc3xadxc3xa9t midden op zee ligt, en hij dus ‘s avonds gewoon naar huis kan komen. Wat zeer fijn zou zijn als we dan toch voor elkaar naar een ander land verhuizen ;p

Maargoed. Dat idee was er dus al een poos. En we belden en smsten en msn-den wat af (en nog steeds natuurlijk) maar op een gegeven moment weet je het allemaal wel. Alle mogelijke smsjes heb je al eens verstuurd en ook ontvangen (al verbaasd verrewegliefde me nog steeds met de ongelofelijk lieve en orignele teksten die hij stuurt) en wordt het een soort sleur (en we wonen nog niet eens samen, kan je je voorstellen ;) ). Ik geloofde er nog wel in enzo, maar niets is zeker. Waarschijnlijk dat ik het daarom ook nog niet op mijn log heb gezet en het in de rondte heb geschreeuwd, maar een paar mensen bleken het te weten (tja tot ik het ook aan de journalist had verteld haha).

Tót we eergister avond aan het praten, pardon; msn-en, waren. The usual, wat we hadden gedaan die dag, hoe alles ging en liep, dat we elkaar misten, en wanneer we elkaar in godsnaam weer es gingen zien. Vervolgens kwamen we er 10 minuten en wat geregel later achter dat we een DATUM KONDEN VASTSTELLEN. Niet als in weekendje heen en weer, maar als in – kamer opzeggen, spullen inpakken, en samen zijn en blijven. Fuck wat is dat spannend!!!

Drie oktober.
Eind oktober is begin oktober geworden. Ik vlieg dan naar Frankrijk naar de boot want de gasten zijn er dan net af. Dan varen ze naar Turkije en mag ik mee (ongeveer 5 dagen. De anti-zeeziek pilletjes die ik ga halen better work damn fucking good). Eenmaal daar komen er weer gasten op voor een week. Die week ben ik dan in Turkije – wil er nog iemand mee? Dat meen ik op zn serieuste want om daar nou een week alleen te zitten.. En ná die week KAPT IE DR MEE. We blijven eventueel nog een paar dagen op de boot voor wat onderhoudswerk, maar hoe dan ook, vanuit daar gaan we samen de wereld verkennen ;) We gaan waarschijnlijk naar zijn familie in Australië (met misschien een tussenstop ergens in een fijn mooi warm onbekend Aziatisch land) en ook wil ik toch nog een paar dagen of weken hier zijn – mijn vader heeft hem bijvoorbeeld nog nooit gezien. En ondertussen gaan we kijken waar Shane de mooiste baan kan vangen, want daar gaan we heen, waar het ook moge wezen. Mij maakt het geen donder uit. Sleur mij maar mee die wereld over!!

Cimg1737

16 Comments

 • Reply
  Hanneke
  18/08/2008 at 10:25 pm

  Wauw, dat zijn er veel! Leuk he om dat zo te zien… Mijn teller laat ook hoe iemand op je website terecht is gekomen, bv welke zoektermen in google, je lacht je rot. Wat voorbeelden, alleen uit de laatste maand: “walk up the hill high heels snow” (ik zou het niet proberen) “bagagedrager muziek” (euh??) “windy skirt” (helaas, zulke foto’s heb ik niet ;) )

  Anyway… ik lees hier ook nog steeds gezellig mee, waarom in godsnaam? Omdat je leuk schrijft, veel meemaakt, leuke foto’s en ook wel veel herkenbaars (“lastig” buitenlands vriendje die veel op zee is…)

  Groetjes! Hanneke

 • Reply
  Bowe
  19/08/2008 at 12:08 am

  Vergeet de mensen die op vakantie zijn en je blogje alsnog checken niet ;) Ongedacht daarvan.. leuk toch ?!?! :X

 • Reply
  itty
  19/08/2008 at 10:08 am

  Het is mijn ochtendkrantje haha!

 • Reply
  saar
  19/08/2008 at 10:36 am

  Leuk om te lezen Hanneke =)

  @Bowe, ja slimme opmerking smart ass.. maar dan al helemaal. Op vakantie dit checken? Damn im ., well, interesting i guess. hihihihi ;)

  @Kitty, dat is helemaal leuk! Gewoon in de routine =D

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  19/08/2008 at 3:53 pm

  Ik vind het gewoon leuk om hier mee te lezen maar niet iedereen laat dus een berichtje achter?

 • Reply
  saar
  19/08/2008 at 5:02 pm

  Nee! Vind het heel leuk om te lezen wat jullie reacties zijn maar veel zijn er niet vaak idd :) Het aantal lezers per dag verschild van 50 tot 100 en zoveel reacties zie je dus niet staan bij elk berichtje! (dat zou wat worden haha)

 • Reply
  Lisa
  20/08/2008 at 11:38 am

  Het is toch overduidelijk waarom iedereen uit de hele wereld juist op 18 augustus op jou weblog kijkt? Iedereen had gehoopt dat je iets over je zusje zou schrijven die die nacht na twaalfen op Sziget omringd met mooie en lieve mensen 16 is geworden!
  Maarja neee hoor..

 • Reply
  Lisa
  20/08/2008 at 11:41 am

  Het is toch overduidelijk waarom iedereen uit de hele wereld juist op 18 augustus op jou weblog kijkt? Iedereen had gehoopt dat je iets over je zusje zou schrijven die die nacht na twaalfen op Sziget omringd met mooie en lieve mensen 16 is geworden!
  Maarja neee hoor..

 • Reply
  Lisa
  20/08/2008 at 6:58 pm

  saar :| je moet me even accepteren op msn ofzo, ik heb net je nieuwe email toegevoegd maar poepje ik moet je spreken..

 • Reply
  eelke
  20/08/2008 at 7:53 pm

  Coooooool!

 • Reply
  Jannie
  20/08/2008 at 9:25 pm

  Wauw wat gaaf zeg!!! Good luck met de tijd naar 3 oktober toe! Want ik neem aan dat dat ook nog wel wat geregel, gedoe, gedenk en ge-enzovoort met zich meebrengt! En daarna: Travel the world! :) Heerlijk hoor!

 • Reply
  Anonymous
  20/08/2008 at 10:44 pm

  ik gun jou de hele wereld en laat je maar lekker sleuren….als je ons maar meesleurt via je weblog haha

 • Reply
  Bowe
  20/08/2008 at 11:51 pm

  turkije klinkt goed.. :P Maar dan moet ik wel heel veel extra geld gaan verdienen.. Misschien september full time gaan werken dan kan t.. ik ga er over nadenken en kijken of t kan :D

 • Reply
  Jeroen Pen
  21/08/2008 at 12:02 pm

  Spannend… Succes d’r mee!
  Wel de 13e nog op de reunie komen!

 • Reply
  Ellen
  22/08/2008 at 11:05 am

  Hoi Saar!

  Echt super jullie besluit. Heerlijk, jullie eindelijk samen (waardan ook) op de wereld. Ik gun het je echt!!!
  Volg al een tijdje stiekem je weblog! Eigenlijk nooit een berichtje geplaatst. Nu moest het er toch eens van komen.

  Je ex-kamergenootje van Fok ;)

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  27/08/2008 at 4:55 pm

  Wat mooi geschreven. Zo te horen gaan jullie super genieten. En wat doe je in tussentijd met al je spullen? Meenemen? Of breng je die ergens onder. Niet verkeerd om ook nog even in Australie te verblijven :)

 • Leave a Reply