Uncategorized

Capilano bridge en West

Goedenavond allemaal, Aan het koken hier, ik zag net hoeveel fouten ik in dat kleine stukje van gister had gemaakt zo moe was ik, dus die heb ik nu maar snel verbeterd. Vandaag hebben vit en ik door de buurt van Roderique huis gelopen, het is een beetje gekke buurt, af en toe het zelfde gure gevoel van in chinatown, en tegelijkertijd lopen de ‘rijke’ dr tussendoor, maar dus wel supergezellig. Ik denk alleen dat vriendlief en ik allebei deze dag een beetje genoeg hadden van het vele heen en weer van de een naar de ander, wat natuurlijk ontzettend lief en leuk is, maar we zijn natuurlijk wel de hele tijd met allerlei mensen dus de tijd voor ‘alleen’ is ver te zoeken. De ochtend was dus beetje gek en saggerijnig terwijl we door de gezellige en gekke buurt liepen, en buikpijn like hell!! maar toen we terugkwamen in het huis ging het allemaal leuker weer, en gingen we met zn allen (christina, roderique, Kay en Rowen en vriendlief en ik) naar Capilano Suspension bridge. wooooow dat is hoohohoohohooogg!! Kom ik met mn hoogtevrees geheh :p Was allemaal wel erg mooi hoor. Maar nou ga ik even kijken hoe het vlees ligt te roken op de bbq.  We blijven waarschijnlijk de rest van de tijd hier in dit huis, Raquelle was vanochtend opgehaald (Wat ze vreselijk vond) dus die gaat als ze een dagje vrij kan krijgen van dr werk nou, proberen nog een keer over te komen. Zou echt leuk zijn want was echt supergaaf en melig gister met zn 3en in Vancouver!! Kus!!

3 Comments

 • Reply
  bleuof
  06/07/2006 at 7:31 pm

  Saar, ik wil zoooooo graag ook daar zijn! Ook Sabine zien, ook Martie zien, en Tyler, en de rest!!!! komen er meteen weer allemaal herinneringen naar boven zoals “THUNDERSTORM!!!”
  Heb je eigenlijk al Raquel gezien? Doe haar heel veel groetjes, maar haar ga ik toch over anderhalve maand ofzo zien :D.
  Ik hoef alleen maandag nog een proefwerk in te halen (scheikunde- blegh), en donderdag ga ik mn getuigenschrift ophalen (waar natuurlijk alleeen maar positieve dingen in staan) en dan ga ik jou ophalen!!!
  Dan ga ik mn lieve zus weer zien! VAKANTIE!!!!
  Weet je wat zo gek was? Vandaag was ik alles van school een beetje aan t weg gooien enzo (kaftpapier oude SO’tjes), en toen kwam ik een foto tegen van demian en mij samen op de trap toe nik 3 was ofzo, of misschien zelfs wel 2.. En toen ging ik ons vergelijken met een foto van nu, echt heel raar eigenlijk :). Ik slaap nu al 4 nachten op t balkon, t is echt zoo fijn, behalve de muggen dan, zelfs daar heb ik vrede mee :D. Alleen op mn hand al heb ik er 5. Ik heb Chaim net gebeld en hij is net terug van schoolreisje, dus een beetje vragen hoe het was enzo *wow, ik ben al een tijdje aan t schrijven :P* nou hardstikke leuk, maar in de tijd dat hij weg was had ik niemand om mee te voetballen dus was een beetje depri geworden, nu gaan we dat dit weekend inhalen, hij komt morgen ochtend, dan blijft ie logeren, dan gaan we zaterdag middag naar de film, en dan blijft ie weer logeren :D :D!
  Maar mama roept dat ik moet komen eten (blegh, alleen het woord al…)
  Heeeeel veel plezier nog en sorry dat ik niet log, ik hou je gewoon persoonlijk op de hoogte, woow ik kan niet ophouden met praten, er was trouwens vandaag op school een circus uitvoering van de tiende klassers
  doeidoei!! hou van jou en de rest om je heen!

 • Reply
  liefliesje83
  06/07/2006 at 8:09 pm

  En ik ga nu de laatste schooldag vieren in t vondelpark met wat mensen
  dus gutenmorgen daar zo in canada :D
  kus

 • Reply
  Bowe
  07/07/2006 at 4:11 pm

  Eigenlijk wou ik uit pure jaloezie gewoon helemaal niet reageren op je blijmakende stukjes.. Maja natuurlijk kan ik dat niet volhouden als ik zoveel blijdschap, liefde en vreugde constateer bij lieve Saartje.. Dan moet ik toch even zeggen (met pijn in mn egocentrische hart) dat ik t stiekem wel heel leuk vind dat je het zo leuk hebt, en dat je nog ff heel veel moet blijven genieten van het ongetwijfeld prachtige land (GRRRR)

  Iets te harde kus zodat t pijn doet,
  Bokpoot

 • Leave a Reply