Uncategorized

DUS!

Twee vraagtekens en Een uitroepteken

-Wanneer was het dat Nederland in een tropisch land veranderde?
Ik verwacht elk moment een slingeraapje of toekan voor bij te zien komen in dit hete en vochtige weer.
-Wat doet dat 4-tal fruitvliegjes in mijn goed schoongehouden wasbak in mijn badkamer, en waar komen ze in hemelsnaam vandaan?

-Mijn ID-kaart is in de maak!!!!
Vanaf 6 uur vanochtend wakker gelegen dus dat waren 5 uurtjes slaap wat niet eens too bad is, en zodra ik kon beginnen met bellen (half 9) dat dus ook gedaan. Gemeentehuis – visumburo – gemeentehuis – Josxc3xa9 voicemail – papa huistelefoon maar deed het niet – Josxc3xa9 maar deed het ook niet meer – Papa mobiel en Josxc3xa9 nam op – Gemeentehuis. In die volgorde is iedereen gebeld. Arm beltegoed opperdepop en ook 82 euro kwijt aan de kaart zelf (40 euro meer als het een spoed aanvraag is..) en ook nog 5 euro aan pasfoto’s. Nou zeg. Had ik een week geleden nog de allereerste niet-enge-ik-ga-bijna-dood-lijkende pasfoto gemaakt op het station Rotterdam; keuren ze hem hier niet goed!! Maar ik durf niets gemeens over ze te zeggen want ze zijn mijn id-kaart aan het maken en die moet ik morgen ochtend nog ophalen.
Dus naar de receptie voor een muntje van 5 euro waar ik het hokje mee in kon. ‘Maar je zei nog vol trots dat je foto’s mee had!’ Ja maar die mogen niet, buuuh. Muntje mee. Foto’s maken. Foto’s uitprinten. Heel mooi. Vijf zwarte vlakjes =) Terug naar de receptie, euh ik geloof dat de machine me niet leuk vond. ‘Ach kijk nou hij is helemaal gaan blozen!’ Als je dat blozen noemt.. Nieuw muntje mee, en met de nieuwe gewone vertrouwde enge-ik-ga-bijna-dood-lijkende pasfoto dan de aanvraag van mijn id-kaart voltooid. YEAH BABY! Morgenochtend vanaf half 10 issie er dus ik ben daar vijf over half tien hihi. Shane in Italixc3xab here i come.

Vandaag vanaf 3 uur weer oppas en kook dag, vanavond door aan profielwerkstuk want die moet natuurlijk nog wel even afgemaakt worden. Morgen ook oppas en kook dag, maar iets verkort want om half 9 ‘s avonds gaat mijn vlucht, en de bedoeling is die NIET te missen, ja, dus. YEEY. :)

16 Comments

 • Reply
  John
  28/05/2008 at 10:31 pm

  En dan heb je het toch allemaal maar gedaan. Wat de uitslag ook zal zijn, je mag ongelooflijk trots op jezelf zijn!!

 • Reply
  Michiel
  28/05/2008 at 11:20 pm

  Voor het maken van wiskunde-toetsen moet je echt een ‘helder’ hoofd hebben, en vooral durven geloven dat je kan halen. Dat helpt zo erg! Als je dat niet hebt dan gaat alles tegenzitten, wordt je stresserig en voel je een soort black-out. bah, dat is zo naar.. Maarrr wat fijn dat je dat ‘hopeloze’ gevoel tijdens je examen van je af kon schudden! Je hebt het vast gehaald. tot gauw. kus, Michiel

 • Reply
  Fred
  29/05/2008 at 12:41 am

  Lekker dat je klaar bent met de examens!
  Sterkte met je werkstuk,

  groeten Fred

 • Reply
  itty
  29/05/2008 at 9:00 am

  je bent en blijft een wonderbaarlijk persoontje, saartje!

 • Reply
  Tamara
  29/05/2008 at 9:43 am

  Fijn dat de wiskunde goed ging!! En zeker met hoe je je voelde!!
  Succes met je profielwerkstuk, hoop dat je dat ook op tijd afkrijgt!!
  We wachten in spanning af…

 • Reply
  saar
  29/05/2008 at 10:46 am

  hihi dankjulliewel

 • Reply
  Bowe
  30/05/2008 at 1:30 am

  wat die anderen zeggen!

 • Reply
  Marcel
  02/06/2008 at 7:15 pm

  Gefeliciteerd!

  Voor de overige wereldreizigers onder ons: wat was nu precies de oplossing? Kon het zonder paspoort of waren al die telefoontjes om ervoor te zorgen dat je paspoort alsnog op het gemeentehuis kwam?

 • Reply
  Anonymous
  02/06/2008 at 7:38 pm

  Gelukkig dat het alsnog gelukt is.
  Je ziet het, als je echt iets wil, dan zal het lukken ook!!!! Nou… meestal dan.
  In ieder geval lekker genieten met Shane In Italixc3xab!!!!
  Veel liefs en ook groetsels van je papa.

  Josxc3xa9

 • Reply
  itty
  02/06/2008 at 8:35 pm

  haha ik lig in een deuk (en dat zegt heeeeel wat!) om je enge-ik-ga-bijna-dood-lijkende pasfoto!
  veel plezier en geniet van jullie saampjes!

 • Reply
  saar
  02/06/2008 at 11:08 pm

  Dankjullie wel =D !!

  @Marcel, eerst belde ik het gemeentehuis op om te vragen wat ze nodig hadden. Dat was een bewijs van het visumburo dat mijn paspoort daar idd was. Dus belde ik daar heen, biatch van jewelste, en mn paspoort zat nog in de post, ze hadden hem nog niet! Terug naar gemeentehuis bellen, dan mocht het ook als ik een bewijs had van dat het verstuurd was, als het dan maar aangetekend verstuurd was! Moest wel het origineel zijn. Ja maar mevrouw dat kan niet want xc3xa1ls er al een bewijs is van dat het verstuurd is dan is het in Eindhoven. Oh. Dan mag het ook via fax. Vandaar het panische bellen naar Josxc3xa9/mn vader want die waren idd godzijdank in het bezit van dat bewijs en in de mogelijkheid dat vrijwel meteen naar het gemeentehuis te faxen!!
  Dus met het bewijs van het aangetekend verstuurde paspoort en mn helaas (lach maar;) ) weer dooie pasfoto kon mijn id-kaart gemaakt worden. *big satisfied smile*
  ‘Dan kan je die volgende week vrijda..’ HOOOO spoed aanvraag!!!!
  ‘ooh morgenochtend om half 10 dan’
  Danku :)

 • Reply
  Marcel
  03/06/2008 at 8:29 pm

  Ha, goed om te weten – ik zorg volgende keer als ik mijn paspoort weer eens moet afgeven aan het een of andere consulaat in elk geval voor een bewijsje. :-)

  (En verder blijft het belachelijke geldklopperij dat een spoedaanvraag zoveel meer kost… maar dat terzijde.)

  Veel plezier in Italixc3xab!

 • Reply
  Lisa
  04/06/2008 at 6:52 pm

  Wanneer ben je weer terug?

 • Reply
  lisa
  07/06/2008 at 11:55 am

  Nou ik weet niet.. je bent dood of zo :| Maarja ik hoop dat je het leuk hebt in Italie samen met Shane. Mijn eindpresentatie is over 4 uur dus wens me succes.

 • Reply
  John
  07/06/2008 at 2:31 pm

  Laat ik je dan in ieder geval maar succes wensen Lisa!

 • Reply
  saar
  08/06/2008 at 4:29 pm

  Ha bedankt John ;p Heb je al gesproken liesje maar ik heb in Italie niet echt mogelijkheid tot internet gehad. Had er graag bij willen zijn Maar ben heel blij om te horen dat het goed ging =) KUS

 • Leave a Reply