Uncategorized

Fijn terugkomdagje

Na 2 dagen Eindhoven bij paps en Josxc3xa9 en het ernstige missen van Kreta, ben ik nu weer in Amstelveen in mn echte eigen kamertje. En mede dankzij meteen een nuchtere dag Vondelpark met Bowe, Tinke, Rick, Tom enz. ben ik ook weer een stuk blijer dat ik weer terug ben in Amsterdam, waar ik toch wel veel van hou! Ook het weer is goed om weer af te kicken, dus vooruit, laten we niet langer zeuren over terug willen. Bij vaders ben ik met Jose mee boodschappen gaan doen waarna we even door het winkelcentrum liepen, en had ik maanden niet gewinkeld, liepen we nu een H&M binnen waar final final final sale was, en ik kleding meegriste het pashokje in wat ik normaal nooit van mn leven zou dragen, en wat bleek, meer dan de helft was supergeweldig =) Drie jurkjes voor 5 euro elk? Doen we! Nieuwe leuke bikini na deze bikini verslijtende au pair maanden voor 4 euro? Zekers!!
Img_4680
De schoenen droeg Jose nooit meer dus mocht ik hebben maar ben ik natuurlijk weer vergeten mee te nemen hierheen. Vanmiddag dus naar het Vondelpark gefietst (Groene fiets and me reunited!!) en pal achter het openlucht theater vol bandjes op het gras gezeten en gelegen met de hele groep, zeer chill en fijn en leuk.
Img_4711
Img_4741
Img_4736
Img_4719
Img_4705
Img_4716
Img_4752
Img_4737
Dat was hoe relaxt het was ;) Morgen blijf ik thuis en heb ik grote uitpak en opruim en schoonmaak dag, daar ga ik mezelf toe dwingen en misschien begin ik nu vannacht ook wel (Ik heb afgelopen nacht maar 4 uur geslapen!!! En dat terwijl ik dacht zo blij te zijn weer terug in mn eigen bed!!) En dus ga ik dan misschien eindelijk Kreta foto’s dumpen! Slaap lekker iedereen, Kus.
www.summerbabe.nl Blz. 37 of 38!

7 Comments

 • Reply
  annepan
  19/07/2007 at 11:51 pm

  mm nog mr even niet slapen, dus dan maar weblogs checken ..
  btje kut en zo maar ook heeeel leuk: zaterdagavond nr de film met wouter … hoort n verhaaltje bij maar sjot kut dat ik nu dan zondag al nr Zweden vlieg:P
  kreeg nog n smsje van vit, maar kan niet smsen :S
  mm wil jou ook wel weer eens zien maar GENIET van je laatste weken!!
  bezoekje sthlm heb je sowieso in t vooruitzicht .. :) totaal zwart moet t gat dus niet zijn he hihi

  dikke knuffel!!

 • Reply
  Fred
  21/07/2007 at 1:09 pm

  Hoi Saar,
  nog veel plezier daar!
  Lijkt wel wat op een periode van enkele weken CFBD!
  Groeten en X
  Fred

 • Reply
  Annemarie
  21/07/2007 at 9:44 pm

  Hoi Sarah! Een berichtje van ons uit Amstelveen. Fijn dat je t zo lekker hebt in Kreta. Wij gaan zaterdag naar Faro en zijn 11 augustus weer thuis. Ik mis je oppas wel hoor vrijdagochtend…Lies heeft het gedeeltelijk opgevangen en Joep en Roemer waren met haar ook erg relaxed. Dat was fijn.

  Veel plezier nog je laatste weken en tot daarna! Groetjes van Annemarie

 • Reply
  BokkeBow
  24/07/2007 at 12:49 am

  Yoooooooo Saaaar,

  ik heb een nieuw nummer, ik weet niet of je me sms gehad had; 0628744769. Zit HEEL weinig achter de computer dus vandaar de late reactie.. veel aan t chillen bij Tinke, en helpen met t verhuizen van Rick.. die gaat op zichzelf wonen in Bussum, wist je dat al? Voor de rest nog dingen gebeurt.. ehmm.. ehmm.. ow ja ik was jarig?! Was een fucking vette verjaardag, maar dat vertel ik nog wel.. kuslebber en spreek to ya soon.

 • Reply
  Bowe
  29/07/2007 at 12:45 am

  Waarom Saar ? Waarom Saar ? Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarom.. leegte.. een diepe depressie.. de wereld verging toen jij na mijn korte afwezigheid opeens verdwenen bleek te zijn.. Eindelijk kunnen we een keertje weer spreken, en dan zoiets.. Verzin zelf maar iets om dit goed te maken, ik weet niet of ik je kan vergeven.Het doet pijn. onmetelijk veel pijn.. als cijfer van 1 tot 10 krijgt het een 12.

  Liefs,
  Je grote vriend,
  Hoogachtend,
  Bowe

 • Reply
  lies
  29/07/2007 at 10:05 am

  BOWE! Ik was zo verschrikkelijk lief om jou een smsje te sturen op je verjaardag maar jij met je je hoofd hebt natuurrlijk weeer een nieuw nummer. WWord er een beeetje moe van hoor.. En Saar!
  Ik zit nu in Zadar (zoek maar op in de atlas..) We zijn al in Munchen, Wenen, en Boedapest geweest (Ik vond Boedapest het leukst). We hebben Zagreb gelaten voor wat t is en we zijn meteen doorgereden naar de Kroatische kust. We kwamen in het donker aan (het is hier al om 9 uur donker) dus we namen een “zimmer” om in te overnachten in plaats van een camping. Nou, mam en ik hebben mee gemaakt wat jij al die nachten in Kreta hebt moeten meemaken. Het was HEET! Ik heb maar 3 of 2 uur geslapen in totaal denk ik, de hele tijd nare dromen die super chaotisch waren, een paar heeele vervelande muggen, en toen ik snachts naar de wc was gegaan kon ik niet meer uit de badkamer komen :( Dat was best wel eng maar na een paar minuten kwam mutti me coachen vanaf de andere kant van de badkamerdeur. Het is hier gemiddeld overdag rond de 33 graden. Met geen wolken en hier in Kroatie is het nog veel vochtiger in de lucht dan in de afgelopen plekken. We waren naar dit stadje gegaan omdat we een tip hadden gekregen van iemand “Het is heel rustig en helemaal niet toeristische, heerlijk aan de zee!”. Ja het is idd aan de zee. Voor de rest is het hier net als de costa whahaha. Dus vandaag gaan we nog wat meer via de kust naar het zuiden. Aangezien we de afgelopen dagen niet stil hebben gestaan willen we een stille plek aan de zee met weinig mensen, waar we veel kunnen lezen, en een beetje in de kayaks kunnen zitten.
  Nou dat was weer een korte note van je zusje. Heb je pap nog gesproken over wanneer hij je moet komen ophalen van schiphol enzo? Kan echt niet wachten om je weer te zien!
  kuskuskuskuskuskuskus!!!
  En Bowe… Geen woorden voor…

 • Reply
  John
  30/07/2007 at 2:43 pm

  Bezig met de laatste dagen daar? Zal wel vreemd zijn om straks weer gewoon naar school te gaan, want dat is toch het plan? Iemand schreef het eerder ook al, maar je kan in ieder geval zeggen dat je de afgelopen jaren echt geleefd hebt met alle (vele) hoogte- en (een paar) dieptepunten die daarbij horen. Leef je nog maar even lekker uit de laatste dagen daar en daarna veel succes om je leven in Nederland weer op te pakken. Ik blijf het leuk vinden om zo nu en dan je log te lezen. Groetjes.

 • Leave a Reply