Uncategorized

GROOTS vertrouwen

Wat scholen betreft is dit land echt zoooo goed voor mn ego! Echt, iedereen weet wat een ramp wiskunde was in Nederland voor mij? Ik was in deze school ingedeeld in groep A met wiskunde, de laagste groep, en we moesten toch in de eerste week een toets doen waaruit de leraar Ludde ons niveau een beetje kon opmaken, en daar had ik 28 punten voor gekregen bleek vandaag, terwijl het gemiddelde van de A-groep rond de 15 punten was! Aangezien mn hele rooster moet veranderen als ik van groep verander, hebben Ludde en ik afgesproken dat ik van hem het A-boek leen maar het B-boek koop, en hij stelde zelfs voor om me in de C-groep proberen te zetten! We zien wel hoe dat afloopt, ben in elk geval heelerg blij dat wiskunde hier niet een groot probleem voor me gaat worden waarschijnlijk dus, want als ik het in het Nederlands niet eens snap.. Ben ook blij dat ik mn Nederlandse wiskunde boeken hier heb, zodat als ik een onderwerp heb wat ik niet snap, plus de Zweedse uitleg niet, ik in de nederlandse hoek even kan adviseren. We hebben ook een boek gekregen over Biologie en Natuurkunde en Aardrijkskunde in 1 ongeveer, maar op de terug weg naar huis toen ik met Cristine liep realiseerde ik me dat dat op dinsdag is, en ik dan zoiezo de hele dag alleen maar Zweeds heb, dus dat kan ik morgen alweer inleveren :p Verder moesten we echt een gigantische test voor Engels doen, zodat ook Lena kan uitzoeken hoever, wie is. Ik denk dat het wel okeej is, met Engels zit in de B-groep, de middelste dus, maar Lena blijft maar zeggen hoe verbaasd ze is dat ik niet in C ben ingedeeld :D dat bedoel ik dus.. heerlijk hier moewahha ;) Voor het eerst hadden we van de juiste lerares, Eva-Lena dat ene maatschappij achtige vak, ooh in Nederland vond ik dat al ingewikkeld vraag me niet waarom, maar echt , hier.. en dat de eerste 5 kwartier van de dag..! En al dat Zweeds jesus ik word er steed kriebeliger van, vooral ook juist door die Eva-Lena, elke keer als ze naar me kijkt voel ik een liter extra bloed naar mn hoofd stormen omdat ik bang ben dat ze met haar onbegrijpelijke manier van Zweeds iets aan me vraagt wat een lang antwoord vereist haha gelukkig heb ik haar alleen voor Maatschappijleer. Wat woensdag mn hele dag is en donderdag ochtend, maar daar maken we maar even geen groot punt van. Khad vandaag voor het eerst honger genoeg om de 45 kronen kostende lunch nou ook maar es te proberen, elke dag is er wat anders, misschien is er elke dag van de week hetzelfde daar heb k nog even niet op gelet, maar het was best wel lekker, mn buik is dr alleen wel overdonderd van. Mn buikpijn is trouwens een stuk minder, alleen als ik meer dan 2 hapjes eet van iets komt ie weer net zo overdonderend terug, en door de dag heen issie dr nog wel, maar gelukkig al 10 keer minder dan de dagen hiervoor want werd bijna eventjes een klein beetje ongerust ;)

Hoe frustrerend is mijn mp3 speler!!! Hij heeft al zo zn eigen gebruiksaanwijzing die natuurlijk nergens opgeschreven is en vriendlief heeeel lief op eigen initiatief een half jaar geleden voor me heeft uitgevonden, maar ook zelfs als je dat tegenwoordig op die manier doet heeft mr. mp3 speler besloten NOG meer eigen regeltjes te bedenken! De Irritante Twee Uur Lang Aandacht Opeisende Eigenwijs!! Zoiezo, die electrische dingen de laatste tijd, datteh wordt allemaal steeds gekker met mij haha :D Echt, voor de mensen die het nog niet weten. als ik boos ben kunnen er beter geen elektrische dingen bij me in de buurt zijn: ze gaan uit, lopen vast, doen wat ze zelf willen of gaan stuk.. Ja ik heb zo mn eigennaardigheden zullen we maar zeggen, in het begin waren er heel wat grappige situaties met vriendlief toen hij die gekke dingen van mij nog niet wist haha! Maargoed, dat elektrische gedoe wordt steeds meer, ook als ik niet boos ben, maar ook echt superlicht gefrustreerd beginnen er al dingen te flikkeren, doe toch even gewoon! :) Ook is mijn nieuwe ding: als ik nerveus ben, ben ik zeg maar statisch: als ik mensen aanraak kan ik ze een half uur lang van die kleine schokjes geven, ook al heb ik een trui met jas aan, gaat er dwars door heen, net zo lang tot ik weer helemaal ‘niet meer nerveus’ ben.

Vanavond zouden Vit en ik onze grote vriend Laurent weer zien!! Maar aangezien we op hun nieuwgekochte boot zouden rond varen en dan ergens wat eten en dan weer terug met die boot, zal het een andere keer worden, want, met pijn in mijn hart, moet ik toegeven dat vanaf vandaag hier het weer dan ook echt is veranderd. Het heeft de hele dag lang geregend en dat blijft het voorlopig nog wel even doen :( Ach het leven kan niet een al te groot feest worden he :) Maarja volgende week gaan we dat dus doen ofzo, als het weer lekker weer is, en laurent en ik weer beter zijn, want net als half de school zijn ook wij 2 ziek. Nou ik ga even de afwas doen en warm worden met een boek en deken geloof ik, terwijl ik oooveral in het huis naar muziek kan luisteren aangezien ik uiteindelijk toch heb gewonnen van mr. mp3!

8 Comments

 • Reply
  lisa
  06/09/2006 at 2:07 pm

  Hoe bedoel je ‘mijn kamergedicht’? <aar ik vind het heel mooi maar zo zielig :(. Ik hou van Ted van Lieshout (vooral van zn gedichten :P).
  Ik zie net dat je je profiel lijst aan de zijkant hebt veranderd bij de vraag over een relatie, hoe heb je dat gedaan? want ik wil er ook vet veel in veranderen en ik heb er echt naar gezocht..
  Vijftig keer raden waar ik nu zit te computeren :) In mn eigen kamer, ik heb opeens toch wel internet, hij heeft blijkbaar ook zo zn ups en downs :P. Maar ik moet eigenlijk verder gaan met mn kamer opruimen maar overal ligt troep van installaties die met de computer te maken hebben en daar durf ik niet aan te komen want zometeen heb ik een te belangrijke code weg gegooid ofzo
  Hmm… ik moet ook maar t papier vandaag doen. Vandaag zou ik sportdag hebben maar ik heb zo een oorpijn dat ik gister Kanters heb gebeld en hij had gezegd welke medicijnen ik moest gaan halen bij de kruidvat. Maar van die ibuprofem word ik heel snel heel moe, dus.. Ik heb ook neusspray gekregen, hoop dat t minder gaat worden EN NIET MEER TERUG KOMT!
  Morgen is mn eerste echte schooldag. Ik heb maandag en dinsdag 8 uur lang, en woensdag en donderdag en vrijdag 7 uur :(. En aan het einde van dit jaar natuurlijk mn examen maar iedereen zegt dat dat heel makkelijk is dus :). Maarja, ik ga weer opruimen, en ik vind t zo leuk dat jullie samen gaan verhuizen :)
  kusje van je zusje.

 • Reply
  lisa
  07/09/2006 at 5:44 pm

  Oja dat was ook bij schiphol hxc3xa8? Toen had ik mn hand op dat karretje waar je tassen op stonden en jij raakte het karretje aan en opeens kregen we allebei een schok. raar kind..
  Uhhmm. sorry! Rare volwassen…

 • Reply
  Marcel
  08/09/2006 at 11:58 am

  Ben ik even blij dat je 1500 kilometer van mijn mooie nieuwe iPod verwijderd bent! :-)

  (En ik ben natuurlijk erg tevreden dat er alsnog een wiskundetalent in je blijkt te schuilen. ;-) )

 • Reply
  itty
  09/09/2006 at 11:16 pm

  Dat leuke zwarte ding wat je op de foto aan hebt heet trouwens een giletje, hier te koop bij H&M voor 19.90! Je bent de mode dus een stapje voor!

 • Reply
  lisa
  10/09/2006 at 7:03 pm

  Ik haat jou internetverbinding.

 • Reply
  sjeng oet mestreech
  10/09/2006 at 9:07 pm

  Ha Lieve Sarah,
  Weer ‘s effe lezen wat je allemaal doet, zo blijf ik wat op de hoogte.
  Dikke kus, Jan-Hugo, Noor en Bas, die ondertussen al zo groot als jij bent.
  Leuke vent maar als ie groter als mij wordt
  trek ik z,n zakgeld in .
  Je begrijpr wel dat ik dat niet kan pikken van hem.
  D,r kan maar een de baas zijn ( en de grootste )
  Ze hebben gewoon geen respect meer ,die kinderen, voor hun ouwelui.
  Daaaaaaaaaaaaaaag

 • Reply
  Bowe
  12/09/2006 at 12:21 pm

  Ik heb over je gedroomd! Was echt cool.. We waren nog een paar jaar jonger en we zaten in een vet kleurrijke omgeving met vet veel bloemen en bomen enzo.. maar je had in die droom echt superblauwe ogen.. en ik dacht al de hele tijd van WTF Sarah had groene ogen toch, maar ik vond t wel mooi, dus besloot er maar geen probleem van te maken :D.. Maar opeens was je weg en was ik in mn eentje.. en t was opeens donker en ik voelde me eenzaam.. echt zielig voor kleine Bow en ik ging zoeken.. en toen opeens was je weer vlak achter me en gingen we rennen en springen en werd alles weer vrolijk.. Vet of niet ? :D

  Kussss

 • Reply
  Lisa
  14/09/2006 at 12:47 pm

  Heej saar :). Ja, ik had je smsje nog gekregen maar dat was pas de volgende dag want hij zat nog in mn jaszak. Ik werd er wel heel blij van <3. Ik had met papa gepraat toen je offline was, daar vertel ik nog wel over als ik ooit weer de tijd vind om te gaan msn-en. Moet echt weer wennen aan school ten eerste, maar vooral aan het huiswerk dat ik elke dag moet maken. Ik heb elke dag een tussenuur, is wel chill :) Oja, ik heb donderdag 2 tussen uren. Maar ook een beetje irritant op een gegeven moment :S. Ik heb nu weer een tussen uur, ben even het computerlokaal ingesneakt (6).
  Nou, hoop je snel weer te spreken, oja ik ga dit weekend samen met deem en ilse een cam kopen :) kan je me ook zien ;)
  Nou, please doe zo snel mogelijk mn schoenen op de post wantmn voeten doen echt pijn :(.
  kusje van je zusje :)

 • Leave a Reply