Inspiratie

Guilty pleasure muziek videoclips

Elke maandag kan wel een extra zetje in de rug gebruiken, zo heb ik gehoord. En wat doet dat beter dan guilty pleasures? Asjeblieft; drie liedjes mèt bijbehorende prachtige videoclips. Geniet ervan, en laat ze vooral niet zien aan je collega’s of huisgenoten. Of natuurlijk juist echt wel, want ergens geloof ik dat iedereen dit heerlijk vindt.


Rihanna – We Found Love ft. Calvin Harris

Oh Rhi Rhi, je moet hierbij staan maar dat was nog moeilijk kiezen. Haar tough life sexy gedoe zorgt er duidelijk voor dat ik niet de enige ben die fan is van deze videoclip. Hij heeft maar liefst 602 miljoen views! Hallo? Dat is zeshondertwee keer duizend keer duizend!

Britney Spears – …Baby One More Time

Voordat ik deze hier bij zette keek ik wel tien andere videoclips van Britney Spears met eeuwige keuze twijfel, maar uiteindelijk moest het natuurlijk gewoon deze worden. Ik weet dat het zo, zo verkeerd is maar Britney zal altijd een plekje in mijn hart hebben ;) Voor mijn elfde verjaardag kreeg ik een radio slash cd en bandjes-speler. Van een klasgenootje leende ik de eerste CD van deze pop queen en kon ik haar liedjes op een cassettebandje kopiëren. Grotendeels dan, want halverwege het een na laatste liedje was de ruimte van het bandje op en stopte de muziek dus ook. God wat ben ik eigenlijk oud he?! Nou geniet er maar van.

Lady Gaga – Bad Romance

Ik heb het idee dat ik me voor dit liedje inclusief videoclip nog het meest moet verontschuldigen. Klopt dat? Ook al zie ik nu dat ook deze videoclip meer dan zeshondermiljoen views heeft. Dus er mòèten hier ook wel mede-lovers meekijken! Hoe vaak ik deze wel niet met zusje Lisa heb gekeken (ja Lies, I’m dragging you down with me) terwijl we keihard mee blerden.

Ok. Jouw beurt. Kom maar door.

4 Comments

 • Reply
  Jeanien
  23/05/2016 at 12:50 pm

  Haha, het verhaal bij Britney Spears doet me denken aan dat ik regelmatig naar de bibliotheek ging om cd’s te lenen om het op cassettebandjes over te nemen.
  Good old times :D

 • Reply
  Rosan
  23/05/2016 at 1:24 pm

  Britney Spears met Till The World Ends
  Bloodhound Gang met The Bad Touch
  Whitney Houston met uiteraard I Will Always Love You

 • Reply
  Kim
  23/05/2016 at 2:22 pm

  Heerlijk fout! Al vond ik dit nummer van Lady Gaga juist minder. Doe mij maar Pokerface, daar heb ik goede uitgaansherinneringen aan haha!

 • Reply
  Sabine
  24/05/2016 at 4:59 am

  Hahaaa leuk! Vooral die van Britney: die heb ik echt zooo vaak gezien en geluisterd toen :D

 • Leave a Reply