Uncategorized

haast haast 7/11

Aangemoedigd door de vele berichtjes probeer ik dan nu toch even snel wat te schrijven. De kinderen hebben afgelopen week vakantie gehad–geen tijd, halverwege die week op donderdag kwam bowe–geen tijd. Nu is Bowe met de kinderen Sonja van de bushalte aan t ophalen dus heb ik 4 minuutjes om wat neer te pleuren haha ik doe mn best. Sonja en wij zouden weer naar t bos gaan waar we vorige woensdag geloof ik ook waren maar Armand zei dat Nemo en Romeo kort geslapen hadden en dan weet ik ook dat het niet helemaaal super wordt als je veel gaat doen met ze dus heb ik sonja gebeld en nou komt ze hier heen, dan gaan we wel naar t bos achter ons huis. Donderdag was Bowe dus gekomen een aangezien iedereen vraagt hoe dat is voel ik me gedwongen om dat te vertellen (a) maar et is heeel leuk natuurlijk!!! Samen met Nemo stonden we m om 4 uur in t donker (ja echt waar tis half 4 al aan t schemeren /donker) op te wachten, en thuis moesten alle kinderen meteen zn tas en hem zelf zien. Die avond gingen Armand en Jolanda nog in t nieuwe huis werken dus hebben we eerst lang gespeeld (zeg maar gerust 6 keer zo zwaar als de ziekenhuisgym) en daarna naar bed gebracht. Nemo vertikte et weer om te slapen maar bleef wel liggen toen ik weg liep gelukkig duss. En nou is Sonja er en moet ikw eer weggaan. Ik hoop vanavond wat meer te schrijven daaaag dikke dikke kus

4 Comments

 • Reply
  John
  07/11/2005 at 9:19 pm

  Veel plezier met Bowe nog de komende dagen!

 • Reply
  Jordi
  08/11/2005 at 12:30 pm

  Hallo Sarah,

  Hoe is het helemaal in Zweden. Ik hoop goed en niet te alleen. Ik heb niet alle berichten die je geplaatst hebt gelezen, maar er wel even doorheen gekeken. Ik begrijp dat je de tijd van je leven hebt en dat is mooi. Maar bereid je maar voor op heimwee, want dat heb ik ook nu naar mijn geliefde Guatemala :( Maar wie weet ga je ook allemaal mogelijkheden vinden om weer snel terug te gaan of naar allemaal andere plekken te gaan.

  Ik ben nu op bezoek bij Jose en Stephan. Je vader is nog steeds, gelukkig, zo gek als een deur. We hebben gefilosofeerd over oom troek en tapijtvezels en weggezwijmeld bij jeugdherrinneringen van die ene vakantie, toen in die belgische ardennen. Toen oom Troek me met zijn bebaarde gezicht zo liet schrikken en toen we die fles wodka bij ons kampvuur hadden.

  Kijk trouwens ook eens op mijn pagina, ik ben met vrienden een stichting opgestart om onderwijs in Guatemala te verbeteren (voorzover dat voor ons mogelijk is). Je mag in de toekomst ook doneren, of alle rijke stinkerds die je kent overtuigen om te doneren.

  Ik woon trouwens nu in Amsterdam. We zien elkaar een keer als je terugbent.

  Troekse groetjes van

  Jordi :D

 • Reply
  Bob
  09/11/2005 at 10:55 pm

  Is je niet gelukt nog wat te plaatsen eergisteren zie ik :) Hopelijk omdat jullie te veel lol hebben daar samen. Fijne laatste avond!

  Groeten, Bob.

 • Reply
  tante Yvonne uit Canada
  13/11/2005 at 8:52 am

  Hi Sarah, tante Mariette gaf me jouw website, leuk hoor om zo over je te lezen en te zien, dat je het leuk hebt daar. Ik vind je maar dapper. Pas op jezelf, groetjes en kusjes. Dag hoor. t.Yvonne

 • Leave a Reply