Uncategorized

Hier is wat we gaan doen! KRETA

Ghoooww ik heb weinig drive om hier te schrijven ofzo! En ik begin om de dag steeds een stukje , wat ik uiteraard weer vergeet en dus maar weer weg klik als ik om 2 uur snachts ga slapen.

Ben gelukkig beter aan het worden :) Alleen echt een waanzinnige kluthoest maar die gaat ook wel weer weg! Sinds 3 dagen weer uit huis aan het zijn, waarvan de eerste in 2 helften haha namelijk met savonds en sochtends oppassen bij 2 gezinnen uit de buurt (ik word de oppas goeroe van Amstelveen).

De dag daarna hebben moeders en ik Lisa en Wouter afgezet bij PinkPop (ben verder ook echt niet jaloers ofzo…. nee….) en zijn moeders en ik zelf daarna doorgereden naar Valkenburg want daar was ik nog nooit geweest en we hadden wat tijd te doden.. mijn god.. ik wist niet dat we dit soort plekken hadden in Nederland!!! Maar het was heel gezellig en erg leuk om even rond te lopen. Daarna naar Maastricht, naar Noor en Jan-Hugo! Dat voelde als een hele tijd geleden (was het dus ook wel) en was ontzettend leuk om ze te zien!!! We hebben Noors kunst gezien waar ze dit weekend wat had (kunsttour) en daarna wat gaan drinken aan een cafeetje aan de Maas.. en daarna Indonesisch gegeten in het restaurant ernaast hihi.
P5261643_1
Daarna naar hun kerkje gegaan net in Belgie. Ja, goed gelezen. Ze hebben een kerkje :D echt prachtig mooi, en Noor heeft daar haar atelier. Het is echt zoo gaaf!! Rond 10 uur weer richting Amstelveen gegaan. Noor en Jan-Hugo vertelden dat hun huwelijksreis op Kreta was, in Paleochora. En where does that bring us?

OP DAT IK 7 WEKEN NAAR PALEOCHORA GA ALS AU PAIR! vandaag vlucht geboekt en dus zekerdezekerdezeker =D =D Het gezin is Engels dat sinds 7 jaar daar woont en een eigen restaurantje aan het strand runt
Restgriekdscf2434
en een tweeling heeft; 2 jongentjes van 5; een blond en een donker harig. Ze nemen voor de eerste keer een au pair en ik heb heel veel met de vader van het gezin gesproken, die echt super grappigen aardig is! De moeder heb ik heeeel kort even aan de telefoon gehad (praten met vader was steeds over msn wat ie voor me had gedownload) en veel foto’s opgestuurd gekregen. Heb er echt heel erg veel zin in!!! Oh ik vlieg vlak na mn verjaardag, 14 JUNI smiddags en kom terug 2 AUGUSTUS savonds laat.

YEEY =)

Vandaag naar Huub geweest (=zus van moeders moeder) waar de door mij meer dan geliefde familie uit Canada aan het logeren was ;) Martie en Rob verlieten hun eiland even voor een school reunie van Rob en 2 weken Nederland er aan vast. Het was ZO FIJN ze weer te zien! Met of zonder hun mis ik heel Canada. Dat is mn volgende project. Living in Canada. En over canada gesproken, ik ben nou aan het praten met een jongen die in Canada woont, in Victoria. Hij heeft ook CF en kent niemand echt die het ook heeft (in Canada blijken ze al HEEL lang het segregatie beleid toe te passen!!!!) en via mn tante in Canada (die een vriendin is van dat gezin van deze jongen) ook hebben we elkaars email :)

Nou.. ik ga weer es door met Grey’s anatomy kijken. Dat heb ik namelijk nog niet genoeg gedaan deze zieke week.     (……) KUS

10 Comments

 • Reply
  Marcel
  15/05/2007 at 4:05 pm

  Klinkt goed!

  *Gaat ook eens op zoek naar een goede reden om regelmatig naar Zweden heen en weer te vliegen*

  Groeten uit, weer even, Amsterdam!

 • Reply
  Fred
  15/05/2007 at 10:40 pm

  Hoi Saartje!
  Leuk om weer wat van je te lezen!
  Ook bijzonder dat je nog naar Zweden gaat om ‘even’ bij te kletsen.

  Groeten en tot horen,

  Fred

 • Reply
  Ann
  17/05/2007 at 6:59 pm

  heeej saarr

  was super tof om je even te zien en god we gaan gewoon niet meer proberen om elkaar uit te leggen hoe ergens te komen ?? later dacht ik er aan dat vit t.t. zo’n navigatie ding in zn auto heeft?!?? haha

  nu misschien of eigenlijk zeker Florida .. JALOERS of mss niet aangezien ik het wel gehad heb met au pair zijn voor minstens een lxe1nge tijd .. bijna klaar :D

  mis je wel maar geniet van FLorida en ik zie je in Zweden wel weer!

  kusje

 • Reply
  Annepan
  28/05/2007 at 7:14 pm

  heej lieverd,

  leuk log =D goed gedaan ook, nu ik nog!
  fijn die plannen en dat ze ook doorgaan …

  zal k je eens n geheimpje vertellen? op zich zou het tof zijn om na mn studie hier in Zweden naar Canada te verhuizen … Heb er ook familie enz .. en nou ja MOOI daar =|
  plannen plannen plannen … zucht dream on ann =)

  argh allemaal druk hier met baan zoeken .. skit samma!

  kram kram

 • Reply
  saarrr
  29/05/2007 at 11:12 am

  Ja fijn he :D ;)

  Weet je wij moeten gewoon een emigratieteam vormen en dan elk jaar een land uitkiezen, tot we die gevonden hebben waar we nooitvanonsleven meer weg willen!!

  (Misschien zijn we dan snel klaar met dat Canada?)

  Nou schrijf je log dan!

 • Reply
  liesje
  29/05/2007 at 11:50 am

  Heej Saartje,

  Je moet nog naar de site Pekingexpress gaan hxc3xa8?? Wat zou je vandaag eigenlijk gaan doen? IK was zojuist in de biologieles in slaap gevallen, terwijl we nog wel een NATUURFILM aan t kijken waren… Toen maakte tryfosa me wakker om te zeggen dat ze mn artisboekje (weet je wel, die opdracht die we daar moesten maken..?) niet had gevonden. Toen zei ik dat hij in t vakje van 10b was en toen ging zij daar kijken en had ze hem gevonden, en had ze hem nagekeken (ik was weer in slaap toen ik hem kreeg) en toen had ik er een ACHT voor! Terwijl bijna iedereen een 7 had hahaha. Nu heb ik al mn biologiecijfers van dit jaaarr: 7.7 en 6.5 en 9.0 en 8.2 en 5.5 en 8.0 en 8.2 en 8.0! Ow my god ik ben zo goed =D En voor de periode had ik een 7!
  Ik voel me zo kut dat ik vandaag op school moet zitten van mama ‘In de avond een kerel, in de ochtend een kerel’.. Helemaal gestoord.. Nou ik ga weer:
  SPxc3x84TEHHH!!!!!!

 • Reply
  liesje
  29/05/2007 at 11:51 am

  Ik wou je nog even zeggen dat ik zooo goed ben

 • Reply
  Judith
  31/05/2007 at 10:28 am

  Hey Saar!!

  Echt zo cool dat je dat alweer gaat doen. En nu helemaal de andere kant op!! Als je nog wat Grieks wil leren van te voren, kom je maar langs ;) (niet dat ik zo veel ken, maar kheb wel een boekje :P)

  Goed om te lezen dat het weer wat beter gaat.

  xx Judith

 • Reply
  Fred
  31/05/2007 at 9:52 pm

  Hoi Saar!
  bijzonder hoor, nu weer naar Kreta. Weet niet of ik daar ook langs ga komen, zit er niet echt in. (Is geen weg naar toe denk ik)

  Trouwens wel stoer hoor! Groeten en xx Fred

 • Reply
  Anonymous
  09/11/2008 at 1:50 am

  gaan we eens in een ziekenhuis gaan WERKEN ? IPV DEZE KLETSPRAAT !!!!!!!!11
  Vandaag is frank ook vrij ;
  wat heb ik heerlijk lang kunnen slapen.
  ik heb lekker bij kunnen praten met een vriendin ;
  Frank is lekker wezen stappen was om 6.15 uur uitgefeest.
  LULLOLUIAARDBEEST

 • Leave a Reply