Uncategorized

ik mis ik mis ik mis 30/9

Ik mis thuis zo verschrikkelijk. Steeds als ik in de bus vriendinnen naast elkaar zie zitten ben ik zo jaloers IK WIL DAT OOK. Kheb een pakje speelkaarten waar ik nou trukjes mee ben gaan oefenen en lies ik moest zoooo aan onze honderden zenuwspelletjes denken en frankrijk in slapeloze nachten ik mis iedereen van school en lies en mam en iedereen buiten school en mn echte eigen kamer en het doen wat ik wil zonder belachelijk veel controle van allemaal kinderen om je heen die precies moeten weten wat je doet, en het voorbeeld zijn en alles.. kmoest gaan nadenken nu wat ik wou, mee skieen of met kerst al naar huis. aan de ene kant wil ik graag leren skieen en dat zou ook leuker izjn als ik een keer met vrienden dat zou doen dat ik et dan al zou kunnen.. maar ik dnek dat ik naar huis ga om kerst met desire en de rest en mn eigenste gezinnetje natuurlij kte vieren. En dan kan ik 2 tot 3 weken thuis zijn. waarin ik dan heel veel wil uitgaan met iedereen die ik nu mis en gewoon ontzettend genieten van t weer even WEL sociale mensen om me heen heben (buiten dit gezin nu hier, want die zijn natuurlijk heel lief hoor). Maja.. ik mis thuis dus misschien dat k vanavond nog ff wat ‘echts’ schrijf, we gaan nu eten.

8 Comments

 • Reply
  Scouser
  01/10/2005 at 12:28 am

  Ik was gister voor het eerst weer in Amsterdam, en ik liep vanuit het Station langs de plek waar we altijd afspraken bij die bloemenzaak en toen was het echt voor het eerst dat ik je echt echt miste.. Daarvoor miste ik je ook wel, maar dat niet op een manier dat ik er echt klote van werd. Moest denken aan de chille picknick en de keren in de V&D waar we altijd teleurgesteld afrekenden omdat de mensen voor en achter ons veel lekkerderderderere dingen hadden. En de bizarre Soap situaties met Kalf en Hockey en bij mij met Amstelveense sn0b… T gaat ook allemaal zo freaking snel.. Ik weet nog wel dat je een jaar geleden al zei dat je naar Zweden ging, en ik dat ik eerst dacht van KUT!! En toen ff later er simpelweg vanuit ging dat er grote kans was dat ik je dan niet eens meer zou kennen.. En nu zit je al 1,5 maand in Zweden, ga ik naar Liverpool en gaan we elkaar nog veel minder zien en ook wel spreken… En wat ik nu moet schrijven weet ik niet.. “Ik wil je niet kwijt” klinkt zo Woensdag-avond drama achtig.. Maar soms word je bijna gedwongen om zulke woorden te gebruiken, omdat er nog geen goede niet clichxc3xa9 vervanging voor is gevonden.. Zodra ik die heb gevonden ben je de eerste die het hoort.. Ik hoop dat ik nog in Nederland ben als je komt (er vanuit gaande dat je komt) en als dat niet zo is, verzinnen we wel wat.. En er is altijd nog MSN en telefoon, al is het wel een behoorlijk slechte vervanger.. Komt wel goed..toch ? (Innerlijke Saar: JA BOWE DOM! DOM!) Kus mij

 • Reply
  lisa
  01/10/2005 at 9:25 pm

  saar, ik
  kmissenis het ergste wat er bestaat, eenzaamneid is het ergste wat er bestaat, ik vind het een goede beslissing van je dat je naar zwden bent gegaan (typisch jij: de uitdaging aan gaan) maar ik vind het niet leuk.
  En ik bljf het niet leuk vinden totdat je weer hier bent
  kus lies
  kom terug
  nee doe nou niet, blijf daar, geef niet op
  Ja maar ik mis je, kom nou terug
  GEEF NIET OP!
  kusje van je zusje… :(

 • Reply
  Tjeerd de Boer
  01/10/2005 at 10:26 pm

  Hoi Saartje,ik volg je verslag dagelijks;ik heb geen tv,dus ik beschouw dit als mijn dagelijkse portie soap of zo.ik vind het erg leuk,goed etc.Ik ben blij dat het zo goed met je gaat.Tot later,Tj.

 • Reply
  Tjeerd de Boer
  01/10/2005 at 10:26 pm

  Hoi Saartje,ik volg je verslag dagelijks;ik heb geen tv,dus ik beschouw dit als mijn dagelijkse portie soap of zo.ik vind het erg leuk,goed etc.Ik ben blij dat het zo goed met je gaat.Tot later,Tj.

 • Reply
  Michiel
  02/10/2005 at 2:28 am

  haha dagelijkse portie soap? lol :D jammer dat je af en toe een dipje hebt, maar tis eigenlijk niet meer dan logisch. Je slaat je er wel doorheen, zoals je je altijd overal doorheen hebt weten te slaan. Volgens mij ga je nog een hele leuke tijd krijgen daar in zweden. Het zal straks heel koud worden enzo.. maar ik hoor vaak dat zweden in de winter op z’n mooist is! heel veel xjes voor jou en een dikke knuffel..

 • Reply
  Desiree
  02/10/2005 at 11:33 am

  Heey lief meiske ….. :D Wat goed , zeg , de eerste maand zit er weer op , en ik vind het zo super van je , dat het bijna allemaal dagelijks beschrijft hoe je het daar hebt ….ik kan het bijna zo voor me zien …en weet je , de tijd gaat zo ongelooflijk snel , dat je voor je het weet met de kerst weer hier bent ….en YES , we zien mekaar lekker met de kerst…je nichtjes missen you ook !!! tegen die tijd weer effe bij knuffie doen …tot dan …

  dikke zoen…Desiree en de rest ….
  PS…skieen kan hier ook in de indoorhal , misschien een tip voor de kerstdagen ??? :) :)

 • Reply
  lisa
  02/10/2005 at 5:02 pm

  Haai saar (alweer), ik mis je ik mis je ik mis je. En al helemaal als ik je berichtjes lees :(.
  Je bent daar zo eenzaam en zoals je mij ook kent, ik wil niet dat iemand ongelukkig is, en al helemaal niet JIJ, jij mag niet ongelukkig zijn van mij, maar ik denk dat we allebei gewoon moeten afwachten hoe je je hierna voelt, dat je er gewoon doorheen moet. Ik wil dat het vakantie is, dat we elkaar weer zien (duizendste keer dat ik het zeg :P). Vandaag was ik weer bij de theaterschool, er is een hele interessante jjongen, we hebben nog niet eens met elkaar gepraat ofzo maar ik heb hem een beetje bekeken, en hij is tenminste niet zo’n TANTOE-STOERE jongen waar alles vetcool is enzo. Ik denk dat ik volgende week contact met hem ga maken :D.
  Ik ben nu bij de familiedag bij Huub, t is heel vol, nou ja, zojuist was t nog voller. Maar ik ben niet echt in een gezellige stemming, dus ben ik maar even gaan computeren :D EN IK BLIJF MAAR MOE! echt heeeel vervelend!
  Nouja, tot herfstvakantie en ik mis je etc maar ik hou wel heele veel van je, iedereen hier!
  Kusje van je zusje (wow, lang berichtje!)
  kus :D

 • Reply
  Rosan
  02/10/2005 at 8:31 pm

  Hey Sara,
  Ik snap dat het misschien moeilijk voor je is. Mijn beste vriend zit nu voor een jaar in Mexico. Zeker wanneer je geen echte sociale contacten hebt met de buitenwereld en vrienden en vriendinnen waarmee je kunt lachen en dergelijke. En iedereen kan wel zeggen je slaat je er wel doorheen (in je hoofd weet je dat ook wel, neemt niet weg dat het op de downmomenten er niet leuker op word). Wat ik je kan aanraden is foto’s kijken van al je vrienden (de meesten hebben tegenwoordig toch een space op msn?) en mailen. Veel meer kun je toch niet doen. Het is ook niet gek dat je je nu misschien een beetje down voelt. Het meeste nieuwe is eraf en je merkt dat het geen vakantie is waar je mee bezig bent en het echte leventje is begonnen en dergelijke. Dit moet over een tijdje weer over zijn. (dit heb ik van de ‘psycholoog’ van die vriend in mexico, hij had namelijk hetzelfde). Kortom, voel je even kut, dat mag. Het duurt niet lang, over een tijdje (echt waar!) ben je daar weer klaar mee.
  Mocht je alles wat ik zeg onzin vinden, dan mag dat. Ik wilde het alleen even zeggen omdat het misschien kan helpen :). Tot je volgende berichtje en hou je taai. xx

 • Leave a Reply