Uncategorized

Irrrrri Peterrrr RRR

Ik kan die Peter R de Vries niet uitstaan!!! Vanaf de hele eerste keer dat ik bewust besloot om nou echt eens zijn hele programma te kijken aangezien zijn naam nogal vaak her en der viel, en dat was het moment dat mijn gruwel naar die Peter ontstond. Moet je zo langzaam en achtelijk praten? Mensen volgen heus niet perse beter wat je dan zegt hoor. In tegendeel, ik ga daar alleen maar op letten en ben je hele verhaal lijn kwijt. Niet dat die over het algemeen heel boeiend is, of dat het in je coole programma niet tenminste 4 keer wordt herhaald, dus het verhaal volgen lukt altijd toch goed – de continue ergernis weggeteld. En de arrogantie! Gelukkig was er tussen alle hulde-verhalen van Peter op het moment, bij Pauw&Witteman toch een advocaat die op een heel slimme en erg grappige wijze duidelijk maakte dat hij Peter ook niet als de nieuwe misdaad-held van de wereld ziet. Toch jammer dat hij wel de eer op zich mocht nemen van die 7 miljoen kijkers ‘wat nog nooit eerder gebeurt was bij sbs6’. Bah leuk hoor ;p

12 Comments

 • Reply
  Saar
  04/02/2008 at 12:06 am

  Wauw deze post was precies om 0:00 uur gepost!

 • Reply
  ann
  04/02/2008 at 2:38 pm

  it’s a miracle!!
  and so are those pictures .. which means they excist!! ( miracles ) cuz you cant tkae a picture of nothing .. hehe

  koes

 • Reply
  zusje
  04/02/2008 at 5:46 pm

  AAAAAAAAH ik ga later dat (vijfde foto) huis in San Fransisco kopen en dan ga ik er wonen met mn perfecte vriend (of vriendin?) en als je wilt mag jij dara ook komen wonen als je dan nog zo lief bent als je nu bent en dan mag wouter en marieke en beatrijs ook komen wonen en mama en papa ook, en ik wil ook een hele lieve hond die veel mensen bijt, maar heel goed naar mij luistert. En dxe0n ga ik ECHT beginnen met hardlopen omdat ik dat daar iedere ochtend over de kade kan doen met uitzicht op de golden gate bridge en alcatraz.
  Joehoeee

 • Reply
  zusje
  04/02/2008 at 5:48 pm

  En Demian als ie weer weg mag uit Den Haag :D Maar t begint ondertussen wel vol te worden oh en iedereen mag er sxf2ms komen wonen, niet voor altijd, maar periodes van wtee weken ofzo :D En natuurlijk was ik poffel en vleksj en pimpoesj niet vergeten, en vooruit dan maar.. als mama komt logeren mag ze streepesj mee nemen :)
  Nou, doeiii

 • Reply
  Annalie
  06/02/2008 at 11:32 am

  haha wat een frustraties!!!

  mzz vandaag thuisgebleven van werk want vannacht weer koorts en hoofdpijn en zo dus even dagje niks vandaag ( lees bedliggen )
  HOE KOM K DAT DOOR?!

  bah stom gedoe
  hoe is het met jou verder?
  koes

 • Reply
  Bob
  06/02/2008 at 12:49 pm

  Ik kan je vertellen, het is in het echt ook een arrogante vent… Hij woont nl in Naarden, ben m wel eens tegengekomen. Kortom, ik begrijp je frustraties en ik kijk dan ook nooit naar een van zijn programma’s:)

 • Reply
  Judith
  06/02/2008 at 5:08 pm

  Mooie stulpjes. Ik zie er wel wat tussen

  Enne: geen kwade woorden over Den Haag meer heh! Daar kan ik niet zo goed tegen :P

  Verder alles goed?

  Liefs, Judith

 • Reply
  Judith
  06/02/2008 at 5:15 pm

  Poe, gelukkig, nog meer mensen die hem verschrikkelijk vonden!

 • Reply
  Bowe
  06/02/2008 at 7:02 pm

  Ik ben een Peter R de Vries fan.. misschien omdat ik het gewoon vet vind dat die kerel schijt heeft aan alles, en zich totaal niks aantrekt van alles om hem heen.. dat het een arrogante bal is, dat zie ik ook wel.. maar even een paar dingen die hem wat mij betreft een held maken:

  1: Bij Pauw en Witteman zat een oud bokser. helemaal te flippen want hij had onschuldig volgens hem in de bak gezeten.. De vries was er ook.. en iedereen had een beetje medelijden met die man.. en Peter R de Vries zegt gewoon dat als hij t goed kon herinneren zijn zaak gewoon klaar was en hij terecht schuldig was bevonden.. glashard in zn gezicht.. prachtig! Tegenwoordig is t zo dat men altijd over elkaar loop te roddelen maar als ze aan 1 tafel zitten doen ze lief.. Peter heeft schijt, hij zegt waar t op staat :D

  2: Simpelweg weigeren voor Amerikaanse shows omdat hij geen zin heeft om tegemoet te komen aan alle debiele amerikaanse showbizz eisen.. kom maar lekker naar NL zegt Peter ik ben te oud voor die onzin! Hulde!

  3: Roepen dat je de zaak rond hebt en t vervolgens ook nog waarmaken… dat ze Joran niet kunnen veroordelen is meer justitiele onzin, want t verhaal is echt wel duidelijk als je t hebt gezien..

  Wat je ook van m mag vinden, dankzij hem is die moeder nu wel enorm geholpen en kan die Joran hopelijk nog veroordeeld worden..

 • Reply
  Saar
  07/02/2008 at 12:15 am

  1. ‘hij zegt waar t op staat ‘ – En daar is een beetje te trots op. Ik vind het f en toe lijken alsog hij dat zo lekker doet omdat hij dan weer 100 extra nhangers heeft

  2. True

  3. Daarom vond ik het zo geweldig om Pauw&Witteman te zien, die advocaat. Die kon met allerlei argumenten aangeven dat Joran dan zo wel die ‘verklaring’ had afgelegd, maar bijvoorbeeld 1 van de dingen die het lastig maakten; een auto is een prive plek en daar mogen mensen niet stiekem gefilmd worden en al helemaal niet dat het daarna uitgezonden wordt daarna. Het materiaal mag daarom niet gebruikt worden officieel en als iemand echt kloterig wil doen kan hij Peterrrrr aanklagen, de maximale straf voor dit is 6 maanden :p Niet dat dit ooit zou gebeuren maar justitieel gezien kan het.

  Zooooveel zaken zijn overduidelijk waar of onwaar, maar omdat er te weinig bewijsstukken zijn kunnen overduidelijke moordenaars hun leven lang vrij rond blijven lopen. Heb het idee dat dit dan weer zo een nutteloos ‘bewijsstuk’ is.
  Maar dan zijn mijn gedachtetjes, kheb ook alleen maar geluisterd naar de tegens en voors hehe moet eerst maar zelf rechten gaan studeren voordat ik in discussie ga over dit soort dingen (a)

 • Reply
  Bowe
  07/02/2008 at 1:19 am

  Het gaat er ook niet om dat hij wel of niet vervolgd kan worden.. het gaat erom dat die jongen geen moment wakker heeft gelegen van het hele gebeuren, dat hij er geld mee wou verdienen, dat hij niet eens de moeite heeft genomen om te kijken of ze wel echt dood was.. En niemand die kon hem ook maar iets maken, maar Peter R de Vries heeft er nu wel voor gezorgd, dat ondanks dat hij misschien niet veroordeeld kan worden (Waar Peter R de Vries niks aan kan doen, dat zij die zelfs in de uitzending.. dat het nog maar de vraag is of hij veroordeeld kan worden of niet) hij heeft wel aan de hele wereld laten zien dat Joran weldegelijk schuldig is, en dat verdient zeer veel respect.. Kijk de uitzending maar eens terug (als dat kan) en dan zie je waarom Peter de Vries misschien als persoon inderdaad een arrogante bal is, maar zeker niet voor de eerste keer dingen oplost waar de hele wereld zich op stuk bijt.. En als je dan in Nederland daar trots op bent, ben je een arrogante vent en dan hoor je meteen weer allemaal mensen roepen dat het vrij weinig voorstelt wat ie doet.. sure.. ik noem dat jaloezie :)

  Maar goed, ik hoop dat ze hem kunnen pakken, zoniet dan heeft ie misschien wel een veel groter probleem met de halve wereld die m in elkaar wel slaan :D

  Ps: Slaap lekker

 • Reply
  Anonymous
  06/04/2008 at 1:52 pm

  en nou begin de bedrijfen er ook al mee stiekem gefilmd op de mea zelhem

 • Leave a Reply