Uncategorized

Kerst met zn 4en

Heeey allemaal een leuke kerst gehad? Ikkes wel :) We hebben gewoon echt een boom versierd, rood en zilver om precies te zijn, en kaarsjes, en lekker eten en cadeautjes en vriendlief en vaders en lisa! Was erg leuk. Vandaag hebben Lisa en ik papa op Stockholm afgezet na daar nog met zn 3en 2 uur door gelopen te hebben, die ging met de bus anderhalf uur naar Skavsta, het vliegveld, rijden. Vit werkt weer na 3 vrije dagen, dus die 2 hebben gisteravond afscheid genomen. Lisa die is hier nog lekker voor 2 dagen yiiehaa :D Gisteravond/vannacht hebben we zoooo een leuke tijd gehad!!!!! We gingen met zn 4en naar Amanda’s Krog om te eten. Toen zei Fanny, de seerveerster en ongeveer vriendin van ons, dat het die dag in Sigtuna ongeveer officiele uitgaansdag was. Uhm!?! Nou dan wou ik dus echt niet weg, maar vit wel want die moest heel vroeg opstaan vandaag, en ook papa was best moe. Lies en ik zijn daar dus met zn 2en gebleven, en mijn god ik heb het nog NOOIT zoals dat gezien!!!!!! Echt ongelofelijk, het hele dorp was er ongeveer, de hele voorkant van de eetzaal was leeggehaald en nog kon je nauwelijks bewegen doordat er zoooveel mensen waren, en ook achter in de eetzaal werden de tafels met overmaat in gebruik genomen! De bar zelf stond natuurlijk als eerste vast.  Maar het was zo zo zo gaaf! Voor het eerst sinds 2 maanden ofzo Kemal weer gezien, ook dat was leuk, en heel veel nieuwe mensen ontmoet, echte zweden, haha nog niet heel vaak gezien hoe die nou precies uit gaan omdat ik op de een of andere manier gewoon altijd andere buitenlanders ontmoet hier, maar het was leukleukleuk! Alleen, de laatste bus ging om half 12 al, dus dat suckte nogal, toen heb ik Fanny gevraagd of ze ons een lift kon geven aan het eind van de avond want dat deed ze heel vaak, en dat wou ze wel, maar dan moesten we dus helemaal tot aan het hele eind blijven. Rond half 3 waren alle mensen dr uit gejaagd en begon de grote schoonmaak. We hebben gewoon serieus met 7 man 2 uur gedaan over het schoonmaken!! JA, lies en ik hebben zeer zeker meegeholpen!! Lies had het nog heel gezellig met een bepaalde Zweed (a) haha ik kwam mn oude bijna buurjongen tegen, en kende hem nog helemaal niet zo goed dus ben een groot deel van de avond met hem en zijn vrienden meegegaan, en verder samen ontzettend zitten geinen, zelfs het schoonmaken was helemaal geen ramp. Om kwart over 4 waren we pas thuis, en heb totaal niks ervan gemerkt toen Vit wegging dus werd wakker gebeld door hem om  9 uur, dat ik niet meer in slaap moest vallen omdat we beginnen moesten met dingen regelen met busticket enzo voor mijn vader. Lisa en ik heeeel gelukkig grefefsfhgs ja dat dus, maar, ja, hoe dan al, was ontzettend gezellig :p Maar dat is ondertussen wel duidelijk geloof ik. En ook vandaag, ondanks de vreselijke moeheid die opeens toesloeg midden in Stockholm was het een heel leuke dag. We hebben nog even wat leuke fotos gemaakt, dus hier komen ze hoor!

Img_2448

Img_2451

Img_2445

Img_2453

Img_2458

Ja en natuurlijk dan nog wel dus even ons schoonmaakresultaat van de kroeg zien he:

Img_2428

Img_2432

En dan is het nu tijd voor uitrusten.. zucht… bed… hmmzz… snUrk…

2 Comments

 • Reply
  Bob
  13/12/2006 at 10:10 am

  Fijn dat je naar Zweden mag! Ik kan je eerste indruk over Weersink bevestigen. Heb haar ook een aantal jaar gehad in het AMC en was erg blij met haar, je geeft een goede omschrijving. Succes er mee en geniet van Kerst in Zweden (daar zal vast wel sneeuw liggen:P)

 • Reply
  Hans de Rooij
  17/12/2006 at 5:49 pm

  Ha die Sarah,

  Zo af en toe lees ik je web-log weer eens, nadat we elkaar zo’n twee jaar geleden voor het laatst gezien hebben bij de fotoshoot van jou en Bowe.
  Jammer te zien dat je weer zo ziek bent geweest.
  Ik hoop voor jou dat het eenmaal terug in Zweden weer lekker een stuk beter gaat! En vieren dat je een jaar met Vita bij elkaar bent…
  Veel sterkte en plezier nog! En leuke foto’s blijven maken en plaatsen hier…
  Groeten,

  Hans de Rooij

 • Leave a Reply