Uncategorized

laat warrig? stukje :)

Heey lieverds

Bijna een week nie geschreven hmz niet goed van me he stoute sarah! Heb ook nu eigenlijk totaal niet zoveel inspiratie maar voel me verplicht! En dr is eigenlijk zoveel bezig deze week. Met mij, in mij, met vit en mij, enzo.. Maar ik geloof dat het uiteindelijk allemaal goed is. Of komt :) Zondag avond heftige avond gehad, maar ook erg goed gepraat samen, en sinds die dag lijkt het wel alsof het allemaal soort van nieuw is ofzo, met ons, terwijl het dus ook heel vertrouwd is. Dus dat moet wel goed zijn niet waar ;) Vit is bijna klaar met hun eigen Sigtuna-huis.project en werkt nu dus door de weekse dagen voor iemand anders, wat er voor zorgt dat ie nog steeds belahcelijk vroeg moet opstaan, maar iig veel eerder thuis komt, en na zondag doet ie dat dan dus ook ipv andere dingen nog doen, zodat we samen kunnen zijn en das fijn. Slapen verschilt nog steeds heel erg hoe dat gaat, dan slaap ik weer 50 uur niet en sta ik nog op en neer te stuiteren, en dan slaap ik weer 5 uur en ben ik alsnog suf. Mja het zal wel, vannacht 6 uur lang zonder slaappil geslapen dus dat was even lekker! Vandaag was school al klaar om 12 uur maar dat wist ik nie van te voren dus hmmmf wat te doen.. met die hypertijd en alle gedachtes in mn hoofd heb ik de laatste tijd gezorgd dat ik veel bezig bleef, dan doe ik iig iets met alle energie enzo  :p Er bleven nog wat mensen langer op school om gratis te lunchen van het eten wat er nog van gister was overgebleven (was avondeten en film voor onze klas, maar didnt feel like going) dus daar bleef ik ook nog even bij, was wel gezellig. Daarna naar huis, beetje opgeruimd en later met Annalie naar Kista geweest waar ik een leeeeeuke en goede jas heb gekocht in een sportwinkel die eerst 1600 kronen kostte en nu nog maar 400 :) das het voordeel als je kindermaatjes past hihi. Daarna naar Natt i museet geweest, die film met Ben Stiller, zal wel a night in the museum heten in het engels ofzo? Was eigenlijk veel leuker dan we verwacht hadden! Hebben dus best wel gelachen :) Daarna weer in de vrieeeskou die momenteel alleen maar erger lijkt te worden teruggelopen naar de pendeltxc3xa5g en 12 uur terug thuis, waar an om half 1 ook weer wegging om haar bus verder naar huis te pakken. Geeen idee wat ik morgen ga doen… hoop uitslapen want daar heb ik eigenlijk echt weer eens zin in. Maar dan wil ik nie thuiszitten ofzo en buiten isset zo kouhoudd. Mja we zullen wel zien zoals gewoonlijk.

Eergister geloof ik dat het was Lauret gesmst of ie zin had om naar sigtuna te komen dus die kwam, met zn zieke Emmytje maar die was vooral heel schattig bezig zonder stemmetje :) Na school kwam ie me ophalen, zijn eerst even naar de 2e hands boekwinkel geweest in Sigtuna centrum, waar ik trouwens elke dag wel een uur kan hangen dus mooie boeken gekegen en wat gekocht. Daarna naar Ekerxc3xb6 gereden, waar Laurent woont. Hij zou trouwens misschien naar Zwitserland verhuizen als zijn vrouw een baan zou krijgen daar, maar dat is niet doorgegaan, wat ik heel eerlijk gezegd niet heel erg vind :) nou, daar een uur ofzo gezeten, gepraat, gespeeld met emmy, toen weer terug richting sigtuna. Vit had gebeld dat ie alweer thuis was om 4 uur :) dus we gingen eerst met zn 3en langs de mcdonalds, laurent en emmy zouden het in de auto opeten en ik meenemen voor vit en mij, maar uiteindelijk zijn we allemaal naar boven gegaan. vit lag te slapen, wakker gemaakt, en nog anderhalf uur in de keuken gezeten met zn alle was echt heel gezellig!

Hm verder… tja omdat ik zo hyper ben maak ik echt enorm veel en uitgebreid huiswerk dus mn harsens werken serieus veel beter dan normaal haha is net met sporten, als je eenmaal begonnen en op dreef bent hoef je het niet meer aan te sporen enzo. Dus is op zich wel leuk, houdt je bezig :p Ennem nu zijn mn ogen langzaam moeier aan het worden eindelijk dus ga ik es kijken of ik ophou met stuiteren als ik in mn voorverwarmde bedje lig met een lief ronkend lijf tegen me aan :)

6 Comments

 • Reply
  Annalie
  29/01/2007 at 2:17 am

  slaap lekker Saar =)

 • Reply
  itty
  29/01/2007 at 12:53 pm

  hier in nederland is er sinds kort een nieuwe melk op de markt gebracht met iets erin wat zorgt dat je kan slapen. maar volgens mij is er harder geschut nodig daar bij jou. Bowe heeft nog wel een tip voor een goed slaapmiddeltje. het heet welterusten of zo, hij mailt je nog wel!

 • Reply
  Fred
  29/01/2007 at 9:06 pm

  Hoi Saar,
  Wel weer bijzonder berichtje van je! Misschien komt het wel dat je koffie hebt gezet?!?!?! (Koffie houdt je wakker?
  Doe de groeten aan Vit en tot horen.
  XX Fred

 • Reply
  Tamara
  10/02/2007 at 11:15 am

  Heey

  Wat ik me afvroeg, hoeveel kronen is een euro?

  xxx Tamara

 • Reply
  saar
  10/02/2007 at 9:46 pm

  10 kronen is ongeveer een euro haha dus is niet zo dat ik opeens asociaal dure jassen ga kopen terwijl ik zeg dat het niets is =D

 • Reply
  saar
  10/02/2007 at 9:46 pm

  10 kronen is ongeveer een euro haha dus is niet zo dat ik opeens asociaal dure jassen ga kopen terwijl ik zeg dat het niets is =D

 • Leave a Reply