Uncategorized

Liefde met Lief en Anderen

Mr. de liefste van de wereld is weer in de lucht op het moment, op weg naar terug naar boot. Another 6 days waarin duidelijk werd dat we het echt heel leuk vinden samen. Voor het eerst ook vrienden gezien, namelijk Annalie, Bowe en zelfs meegeweest naar Fokke gister avond waar de hele kamer vol zat want die had zijn afscheidsfeestje omdat ie weggaat naar ZuidAfrika om ‘iets met neushoorns te gaan doen’. Met zn 3en – Ann, shane en ik – naar de ikea geweest om de heel hard nodige dingen te kopen voor mijn kamer -WAAR IK MORGEN INTREK- godzijdank was zij mee want ikzelf liep erbij als een gestreste idioot die stil bleef staan bij elk voorwerp voordat ze door had wat het was en daarna dat ze het niet nodig had, ook niet als ze alleen zou gaan wonen, terwijl ze druk aan het babbelen en op en neer springen was. Ann daarintegen was net zo goed hyper maar hield haar hoofd koel en vertelde me wijselijk wat ik waarschijnlijk echt hard nodig had. Ook shane had wat wijze opmerkingen en goede ogen en zo zijn we met zijn 3en de amsterdamse ikea doorgekomen! Hartstikke gezellig en erg blij en ook wel terustgesteld met de spullen waar we de deur daar mee uitliepen. Spullen thuis afgezet en daarna met Ann mee naar haar vaders huis waar de auto weer werd afgeleverd, vanuit daar naar haar ook redelijk nieuwe kamer gelopen, eerste keer dat ik die zag en zo leuk:) Op de Alphen aan de Rijn’se markt kibbeling met saus gegeten en daarna warm worden in een cafe bij haar in de straat, om uiteindelijk naar de bushalte te lopen om daar veel te lang op de bus te wachten :p
CIMG1143We gingen Bowe ontmoeten in Amsterdam namelijk! Eerst eenmaal met zn 4en bij elkaar de Jamin in want Ann en ik waren qua energie level na vooral het ikea avontuur even far below dus suiker was welkom. Daarna op jacht naar het gezelligste restaurant in Amsterdam om (weer!) te ontdekken dat het toch wel een schande is dat er 3 mensen bij elkaar zijn die vrijwel in amsterdam opgegroeid zijn en niet op een leuke eetplek kunnen komen. Toch kwamen we al snel terecht bij ‘de balie’ wat hartstikke leuk bleek te zijn met lekker eten en een leuke ober. Daar gezeten tot half 9 en veel gepraat en gelachen met zn 4en. Was echt helemaal blij om 3 mensen aan dezelfde tafel te hebben waar ik zoveel om geef :)

Daarna een kaart gekocht voor Fokke met een paar afscheidswoordjes erop, en richting bus. Ann terug naar haar huisje en Bowe Shane en ik naar Fokke. Was behoorlijk vol en deed me echt denken aan nog voor Zweden in het laatste jaar op de Geert Grote, leuk dus. Leuke mensen terug gezien en leuke tijd gehad en ook Shane had het wel naar zn zin geloof ik :) We bleven niet zo lang want Bowe ging door naar een ander feest en Lieverd en ik naar huis om toch nog even samen te zijn in de laatste paar uurtjes.

Eerder deze week zijn we samen langs geweest bij mijn aankomende kamer, die groter was dan ik onthouden had – ik heb mezelf de hele tijd lopen vertellen dat ik niet te blij mocht zijn voor het geval het niet ging enzo, waarschijnlijk dat alles negatiever was geworden in gedachtes dan wat het echt was – dus dat was heel mooi, en ben heel blij dat shane heeft gezien waar ik ga wonen. Heeft ie toch een beetje beeld van wat en hoe en van waaruit ik voortaan met hem bel en chat, en met welke mensen in om zal gaan en welke kinderen ik op pas en in welke keuken ik eten voor die ga koken dan. Hij vond het ook mooi :) Daarna de hele dag bezig geweest met een f*cking vlucht zoeken voor shane om weer terug te gaan vandaag dan, dat bleek erg ingewikkeld te zijn maar uiteindelijk natuurlijk wel gelukt. Ergens in de week zijn we ook nog naar een film geweest in de munt, uit eten geweest, rondgelopen en gepraat zoals altijd, ook nog de eerste dag met Lies naar cafe Latin geweest om te eten. Leuk dus.

Het word steeds frustrerender – ik weet dat hij mijn vriend ook zou zijn als hij hier wonen zou, en het klikt met hem en mn vrienden is gebleken (ik kreeg erg lieve smsjes achteraf van hun toen shane en ik weer weg gingen) en als hij hier is, is het geweldig, maar ben ik wel helemaal gefocust op hem en past daar tussen niet zoveel, wat wel moet en hoort in het normale leven. Als ie dan weer weg is voel ik me 2 dagen weer goed over mezelf omdat de discipline weer een beetje terug is maar ik mis hem eigenlijk sinds dat ik hem door het douane poortje zie lopen al zo erg dat bijna alles in me schreeuwt dat ik ook maar over dat poortje heen moet springen om hem nog een laatste kus te geven. School en gezond leven valt dan bijna weer in het niets.

Morgen verhuizen. De zenuwen hebben me al nachten lang wakker laten liggen en als ik slaap heb ik de meest vreemde ongemakkelijke dromen (daarover), maar ik weet dat het goed gaat komen. Jet is erg aardig en Laura het meisje van 10 lijkt blij te zijn dat ik het ben die de kamer gaat bewonen. Ook financieel is het mogelijk. Ik wou alleen dat het 2 weken verder was zodat het hele wennen en kennis making proces al verder of voorbij was. Al zal dat zelf ook leuk worden. Ik ben zo blij met de mensen om me heen, en dus ook zeer dankbaar dat Bowe en zijn auto, en ook Michiel me gaan helpen met de dingen overbrengen van hier naar mijn nieuwe kamer :) Ik blijf gewoon oppassen elke woensdagavond bij het gezin waar ik dat al een tijd doe, daar ben ik ook blij mee. Woensdag heb ik toch een lange dag op school, die daar vlakbij is. Nou.. Ik ga maar eens inpakken I guess.. xx

10 Comments

 • Reply
  Itty
  18/01/2008 at 2:43 pm

  Wat ben ik blij voor je!
  Je bent toch ook wel een mazzelkont, zo snel
  en dan zo’n goed aanbod! Super voor je en wat heerlijk dat je lover komt.
  Heb je vast even hard nodig.
  liefs

 • Reply
  Fred
  19/01/2008 at 9:14 am

  Hoi Saar!
  SUPER zeg! Leuk klinkt het.
  Gefeliciteerd en doe de groeten aan die gozer van je.

  XX Fred

 • Reply
  saartje
  19/01/2008 at 3:24 pm

  DANKjulliewel lieverds!
  Ik zal de groeten doen =)
  ohh kan echt niet wachten tot ie dr is, en kan ook echt niet wachten tot ik mn kamer in mag!!

 • Reply
  Judith
  19/01/2008 at 11:52 pm

  Wauw, dat klinkt echt super!! En wat een geluk heb je daar mee, zo snel en zo goedkoop!! Ik hoop dat je er heelveel plezier mee gaat hebben en ook met Shane als ie hier is.

  Liefs, Judith

 • Reply
  Fred
  20/01/2008 at 6:07 pm

  Hoi Saartje, nog een kleine vraag, waar blijft de RSS voor cfcafe?

  XX Fred

 • Reply
  saartje
  20/01/2008 at 7:43 pm

  haha ja daar moeten bow en ik nog steeds iets mee doen. hoe de hell zit dat in elkaar. komt snel =D

 • Reply
  Fred
  27/01/2008 at 5:22 pm

  Hoi Saar,
  dat klinkt als een heeel leuke tijd. Jammer dat t al weer voorbij is, maar je moet maar proberen om ook nog later er van te genieten!
  Kom je vast eens opzoeken bij het vondelpark, kom is soms ook wel eens.

  groeten en XX
  Fred

 • Reply
  saartje
  27/01/2008 at 6:53 pm

  Van harte welkom fred! Op het moment sta ik tussen de heel veel dozen in mijn kamertje en probeer in mijn beweegruimte nog na te denken wat een mens nodig heeft en dat vervolgens ergens in te duwen. Zo zal mn nieuwe kamer er waarschijnlijk eerst ook ff uitzien, maar zodra er ruimte is voor meer dan een persoon – kom langs! :) xx

 • Reply
  ann
  28/01/2008 at 6:30 pm

  er heeft iemand heel komisch ‘ reactie ‘ op mn log gereageerd … :S lite konstigt
  zijn toch heel lieve foto’s geworden van jullie in de bus =D nicce
  k moet ook maar een paar foto’s van je krijgen via msn later hor, vin k leuk!
  enne, enne ”me lxc3xb6ve” is ongeveer aan t landen nu .. k heb t al n uur ijskoud van de spanning?! kan dat?
  anyways love you and see you soon!
  lycka till med allt koes

 • Reply
  Tamara
  29/01/2008 at 12:10 am

  Lieve foto’s hoor :)
  Weer een leuke tijd gehad. Veel succes met op kamers gaan!

  xxx Tamara

 • Leave a Reply