Uncategorized

Lijkt wel een gezin?

Op dit moment zijn er 3 kindjes van hetzelfde bloed in dit huis! En wel xc3xb3ns bloed! Een heel zeldzaam moment maar broertje Demian, zusje Lisa en ikzelf zijn er alledrie en blijven ook alledrie slapen. Samen met moeders natuurlijk. Daar moesten foto’s van gemaakt worden..
Cimg3340
Cimg3342
Cimg3347

Sinds een paar dagen ben ik ziek ofzo. Het lijkt er in ieder geval flink op. Het begon met iets wat op een enorme allergie aanval leek – ik weet dat ik allergisch ben voor katten en stof en dan ben je in dit huis niet op de beste plek, maar het ging de hele tijd wel okee. Tot 3 avonden geleden; niet normaal, tranende ogen, hoesten, niezen, enorme pijn achter in mijn keel waar het ook leek te bloeden.. Met moeders op internet gezocht naar apotheken die nog open waren maar het was al middernacht dus ben ik uiteindelijk een ruim kwartier buiten gaan lopen, terwijl moeders stukken van het huis aanpakte met de stofzuiger en heb ik die nacht met mijn raam open geslapen (met badjas aan zodat ik het niet koud kreeg, maar dat gebeurt zoiezo vaker – met badjas aan in bed liggen). Het was toen een stuk rustiger in mn lijf, maar sindsdien is het gewoon niet helemaal lekker :s Moest dus helaas mijn leuk geplande shoot voor gister afzeggen (dat zou een beauty shoot worden, dus veel close-ups van gezicht, en met rood opgezwollen besnotte neus zag ik dat niet zo zitten (dat begreep de fotograaf gelukkig prima). Wel heb ik dinsdag, woensdag, donderdag en vandaag geshoot met allemaal verschillende fotografen. Niet voor opdrachten hoor, maar als ik dan toch niets te doen had kon ik net zo goed mijn portfolio wat sterker maken zodat ik later hopelijk sneller aan wxc3xa9l echte opdrachten kom (liefst in het buitenland natuurlijk ;D).

Ik voel me erg wijs dat ik me gister ziek had gemeld want ik heb tot 16.00u geslapen en het enige wat ik heb gedaan is ‘s avonds met Lies en mam naar de stopera geweest want we hadden kaartjes voor ‘Kagemi’ van Sankai Juku in het muziektheater. Veel langzame bewegingen en ook behoorlijk emotionele dans met heftige muziek, maar ook mooi. Ook hier moest een foto van worden gemaakt!
Cimg3338

Verderrrr heb ik ondertussen mijn rijbewijs op kunnen halen van het gemeente tehuis dus zit er nu een heel dierbaar pasje in mijn portomonnee =) en heb ik Annalie woensdag even gezien. Ik was met haar mee naar Alphen a/d Rijn gegaan zodat zij toch wat dingentjes ook kon regelen – op het moment heeft zij nou eenmaal een drukker leven dan ik :p En we zijn ook langs de dierenwinkel gegaan om naar konijnen te kijken. Tot grote blijdschap heb ik de dag daarop een smsje gekregen dat ze hxc3xa9t konijn had gekocht inclusief natuurlijk het hok, flesje, bakje, etc. Zo leuk vind ik het! En ik ga toch het land uit dus last van logeer-allergie zal ik niet hebben haha. Goh wat ben ik toch allergisch voor een hoop als ik het zo bekijk.. (ook tomaat, (wal)noten, soms aardappelen, sommige tandpasta (zwelt mn tong pijnlijk van op?!),  xc3xa9xc3xa9n of andere slasaus die moeders vaak gebruikt (maar ik gelukkig niet ergens anders ben tegengekomen dus dat valt te overzien) enneuh, oja natuurlijk dus katten konijnen muizen enz. Ik dacht altijd dat ik best een gezond mens was! Ja buiten CF om, duh.

Als ik foto’s van afgelopen week binnen krijg zet ik ze hier wel op, alleen meestal duurt dat een (aantal) we(e)k(en). Tot nu toe heb ik er 1 – van Harry van der Brugghen.
001headshot_sarah_i3h9788_82_

Nou, toedels maar weer :)
Oja, mijn vlucht naar Melbourne staat nu geplanned voor komende vrijdag. Of mijn visum in die tussentijd binnen komt weet ik niet, maar ik heb besloten dat ik genoeg van het wachten heb en dat het dus idd op tijd binnen komt. Dus ik vlieg vrijdag. De 21e.

6 Comments

 • Reply
  Prinsesje
  08/11/2008 at 9:42 pm

  Hopelijk krijg je snel je visum.

 • Reply
  itty
  16/11/2008 at 8:47 pm

  beterschap saartje!
  we hebben dezelfde sjaal haha! Zijn we dan toch samen naar Bativastad geweest???

 • Reply
  Fred
  16/11/2008 at 8:54 pm

  Hoi Saar,

  leuke foto!
  ga voor het visum duimen. Kan je er wel heen zonder? als vakantie of zo en daar wachten tot het er is? Zal eigenlijk wel niet.

  Hou je haaks, de groeten aan de rest.

  XX Fred

 • Reply
  saar
  16/11/2008 at 9:32 pm

  haha Itty echt, toeval weer :p

  Dankkk Fred. Nee dat kan idd niet, heb je snel goed uitgedacht =D Helaas!

 • Reply
  Marcel
  17/11/2008 at 12:30 am

  Wow, mooie foto! Met zulke looks laat elke douanebeambte je toch gewoon door zonder uberhaupt naar dat visum te kijken?

  (Maar vooruit, ik zal ook helpen duimen.)

 • Reply
  Prinsesje
  17/11/2008 at 12:28 pm

  Wel gezellig dat iedereen bij elkaar is!

 • Leave a Reply